Benelli Advanced Impact

Το δίκαννο τους για τη βιτρίνα καλό είναι Κώστα. Είδα βίντεο από το ζευγάρι γνωστού μου να τουφεκάει με το 828U Becccaccia ούτε ενός μήνα όπλο και να ανοίγουν τα κλειδιά με το μπαμ. Έσπαγε το όπλο με τη τουφεκιά. Όπλο 3000+- και να υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα. Το όπλο έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες από ότι έμαθα.
Πιστεύω έτυχε προβληματικό

Πολύ πιθανό να φύγει όταν τελειώσει το στοκ της χωρίς να είμαι βέβαιος.

Όπως φύγανε και h brow και η beretta
Δύσκολο το βλέπω να βάλει τη νέα κάννη στη βασική σειρά του χιλιαρικου.Οι φωστήρες του Ουρμπίνο ξέρουν καλά πως να βγάζουν ειδικές σειρές και να τις μοσχοπουλανε.Οχι θα άφηνε (βελτιωτες )να θησαυριζουν στην πλάτη της για πάντα.Και με ποσοστά βελτίωσης με αποδείξεις όχι ένα πέρασμα με το αλεζουαρ και πάρτο φύγε.

Είναι τεράστιο το ποσό που ζητάνε. 3500 για λίγο, λιγότερη προσκόπευση και 10 μέτρα παραπάνω βεληνεκές, σύμφωνα με τα στοιχεία τους. Ότι θέλουν ζητάνε. Εις υγεία βέβαια, όσων θεωρούν, πως ένα όπλο κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Φανταστείτε έναν έμπειρο κυνηγό, με ένα συμβατικό όπλο στα μέτρα του να κυνηγάει παρέα, με έναν κλαμπανοπατέρα, με την σούπερ γουάου κάνη. Μια από τα ίδια θα είναι η κατάσταση. Ο πρώτος θα καρπώνεται και ο δεύτερος θα γκρινιάζει, για τα φυσίγγια. Περισσότερα θηράματα χρειαζόμαστε, σε φυσιολογικές κλιματολογικές συνθήκες και όχι περισσότερα έξοδα, για ένα 10 με 15% παραπάνω πιθανότητα κάρπωσης, αν ισχύει βέβαια. Άκου 3500...

Άντε να την βάλει και σε μαύρο αετό να πάρουμε και εμείς όπλο!!!;)
Θα πάρω και δεύτερο να μην νιώθει μοναξιά που είναι μόνος του. Αν και πιστεύω ότι έρχεται η black eagle 4 με τέτοια κάνη και τιμή 2500€ η φθηνότερη κάπου εκεί πιστεύω θα πάει.

Θα πάρω και δεύτερο να μην νιώθει μοναξιά που είναι μόνος του. Αν και πιστεύω ότι έρχεται η black eagle 4 με τέτοια κάνη και τιμή 2500€ η φθηνότερη κάπου εκεί πιστεύω θα πάει.
Ας έρθει και ας έχει και 3+ η αγορά του θα γίνει...
Το θέμα είναι το πότε θα βγεί και αν έρθει!

3500 ευρώ πολλα τα λεφτά ρε παιδιά, εδώ πηρα την diamond 2000 προλαβα πριν την ανατιμηση και ειπα πολλα λεφτα. Μια χαρα παει και η powerbore δε χρειαζεται παραπάνω.
Εχει τη rafaello τώρα με 2000€ με την καινούρια κάνη. Αλλά δεν ξέρω αν θα πάει ποιο κάτω

τιμη καταλόγου 2200
καταστηματα 2000
για ψυχολογικούς λόγους 1950

ετσι μου ειπαν
Ο κλάκα δεν κόβει από της τιμές το έχω δει αρκετές φορές τώρα δεν ξέρω σε πολύ πολύ δυνατούς πελάτες. Ο Πλαστουργός και ο μανδηλαρας κόβουν το ξέρω γιατί μου έκοψαν και σε εμένα οπότε παίζει και το 1950€

Ο κλάκα δεν κόβει από της τιμές το έχω δει αρκετές φορές τώρα δεν ξέρω σε πολύ πολύ δυνατούς πελάτες. Ο Πλαστουργός και ο μανδηλαρας κόβουν το ξέρω γιατί μου έκοψαν και σε εμένα οπότε παίζει και το 1950€
Απο καλκα έχω πάρει 4 καραμπίνες 1 δίκαννο, δεν μου έχει κόψει σεντς, αλλά σε ξύλινα όπλα μου είχε επιλογή ανάμεσα σε 3-4 κομμάτια να διαλέξω νερά. Απ τον Μανδηλαρά πήρα μια φορά και μου έκοψε απο μια diamond, καλή έκπτωση

Απο καννη δεν ξερω τι λεει...αλλα απο μουρη ειναι σουπερ...απο βαρος κομπλε,αν ειναι και το πελμα ποιοτικο και απορροφα μερος το λακτισματος λογω αδρανειας τοτε οντως αξιζει....
View attachment 89376
Και απο χούφτωμα είναι τρομερή, σαν να κρατάς cal.20 είναι
Πάπια και λαβή τρομερή εργονομία

περιεργο το ολο θεμα ... ενω εχει τοσο διευρυμενο αυλο λεει οτι εχει μεγαλυτερο βεληνεκες
με την κοινη λογικη ισχυει το αναποδο ..με τετοιο αυλο θα επρεπε να εχει μικροτερο βεληνεκες επειδη θα εχει μικροτερη πιεση
Μετα τη θαλαμη εχει κωνο κανονικα που στενευει ο αυλος, μετα ανοιγει και πριν το τσοκ ξανακλεινει(αν καταλαβα και θυμαμαι σωστα).....

Back