Παναγιώτη η supersport ειναι έρωτας, τελος! Την πήρα το 2018 και έγινε προέκταση του σωματός μου, Ευχομαι να την χαρείς στο επακρο!!Προσωπικα ειχα αποφασισει να παρω ενα οπλο ακομα και επειδη με ειχε προβληματισει και με ειχε βαλει σε μεγαλη περισκεψη που μου προκαλεσε στο τελος αγχος η επιλογη της τελευταιας εκδοσης της benelli και επροκειτο για την ΑΙ "αστειευομενος το λεω " πηρα και εγω μια καινουργια Super Sport προσφατα που μου την εφεραν μεσα στο σπιτι μου να την δω και δεν την αφησα να ξαναβγει και ευχηθηκα στην ΑΙ να εχει καλη τυχη και σταδιοδρομια.Παιδες ο μαστορας διαλεγει το εργαλειο για την δουλεια που κανει αυτο κανει τον ορισμο της επιτυχιας και οχι τα σουπερ ντουπερ.
Εγω σε αυτη τη φαση τα ζύγισα στο μυαλο μου και κατέληξα αν έπαιρνα την ΑΙ υπήρχε πιθανότητα να το μετανιώσω λόγω αμφιβολιών, αντίθετα αν επαιρνα "απλη" power bore δεν υπήρχε τετοια περιπτωση, μιας και εχει φίλος παρόμοιο όπλο το εχω κυνηγίσει και εχω δει τι μπορει να κανει. Οπότε πήρα αυτη που ήθελα πραγματικα και ησύχασα!!
Αν αποδειχθεί βέβαια και στην πράξη στα επομενα χρόνια οτι οι ΑΙ κανουν παπάδες, ε, δυο νεφρά εχουμε, θα δώσουμε το ενα και θα παρουμε και μια τέτοια,