Δορκας και πάσης Ελλάδος..Για πολύ long range τουφεκιες να πούμε..γουσταρει κι αλλααααα πολλααααα

Δορκας και πάσης Ελλάδος..Για πολύ long range τουφεκιες να πούμε..γουσταρει κι αλλααααα πολλααααα
Έβγαλες την Β και έβαλες την C να υποθέσω εεε;Δημήτρη άλλαξα μια φλάντζα και τώρα μου έρχεται πολύ καλύτερα στο μάτι. Με την προηγούμενη (αυτή που είχε πάνω) καταλάβαινα πως φεύγουν λίγο ψηλά οι τουφεκιές. Ο κυνηγότοπος θα δείξει αν είμαι κομπλέ τώρα.
Για φυσιγγάκια γουστάρει τα lampro που λες και γουστάρει πολύ και τα kill καθώς και τα rocket junior. Τα bp δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
τα Ισπανικα μωρα φιλε είναι πολύ τρελαΔορκας και πάσης Ελλάδος..Για πολύ long range τουφεκιες να πούμε..![]()
δεν υπαρχει είμαι καλα , εχω καλη εικονα , είμαι οκ , κλπ κλπ κλπ , υπαρχει μονο που ριχνει το οπλο , ριχνει εκει που κοιταμε ?? το τι βλέπουμε στην επωμιση ελαχιστη αξια εχει , το που ριχνει το οπλο εχει ολη την σημασια
Δορκας και πάσης Ελλάδος..Για πολύ long range τουφεκιες να πούμε..![]()
Τοσο καλά πάνε οι μπενελες τα Ισπανικά???τα Ισπανικα μωρα φιλε είναι πολύ τρελα
Στα δικά μου τουφεκια μια χαρά πάνε όλα τα ισπανικά φυσίγγια αλλά και τα ελληνικά με ισπανικά υλικά.Τοσο καλά πάνε οι μπενελες τα Ισπανικά???
μες το μυαλο μου εισαι.Δορκας και πάσης Ελλάδος..Για πολύ long range τουφεκιες να πούμε..![]()
Σαραντο θυμασε ποσα γραμμαρια?Tα περισσοτερα κυνηγια μου τα εκανα με τα Rio
Ακριβώς αυτό έκανα.Έβγαλες την Β και έβαλες την C να υποθέσω εεε;
Και εγώ μάλλον αυτήν την αλλαγή θα κάνω μιας και όταν έκανα την ίδια αλλαγή στην beccaccias ήμουν καλύτερα πάνω στο όπλο.
με πολύ τρελα φιλεΤοσο καλά πάνε οι μπενελες τα Ισπανικά???
Γουστάρωωωωωωωωωωω, σε ευχαριστώ Δημήτρη.με πολύ τρελα φιλε
Εχεις δικιο Δημητρη.Η καθε πυριτιδα εχει τα δικα της χαρακτηριστικα.Διαφορετικα,δεν θα υπηρχαν τοσες!Ο Σαραντος(αν το αντιληφθηκα καλα),μιλησε για σωστα στησιματα και αποτελεσματικοτητα των φυσιγγιων.Τα οποια,μπορουμε να πετυχουμε,με το καθενα απο αυτα τα υλικα (πυριτιδες).Τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους πολλα!και όμως αγαπητοι φιλοι κανετε λαθος όταν λετε ότι η πυριτιδα είναι απλως ένα προωθητικο μεσο και τιποτα άλλο , μεγα λαθος αυτό και ισοπεδωτικη αποψη , ο κάθε σκοπευτης-κυνηγος και η κάθε κανη θελει την μπαρουτη της , λιγο ακραιο αυτό που γραφω αλλα 100 % αληθινο , το μυστικο ποιο είναι ???? ο χρονος καυσης ρε μαγκιτες
Tασο τα μαυρα σε 4αρι 36 γραμμαρια η ταν μονιμα,και τα μπλε και τα πρασινα σε λιγοτερα και το διασπορας το 7αρι.Σαραντο θυμασε ποσα γραμμαρια?
Τι ήταν τώρα αυτός ο ξαφνικός ενθουσιασμός??Γουστάρωωωωωωωωωωω, σε ευχαριστώ Δημήτρη.
Αποθήκη ολόκληρηΤι ήταν τώρα αυτός ο ξαφνικός ενθουσιασμός??
Η έχεις αδειάσει κάνα ράφι η ετοιμαζεσε..![]()