η βιντσι εχει την καλυτερη λαβη σε εργοστασιακο αυτογεμες οπλο , φουλ πιστολ φερνει τον καρπο σε πολύ φυσιολογικη θεση και το οπλο ανεβαινει παρα πολύ ανετα , επισης εχει και κατι άλλο μοναδικο στα αυτογεμη οπλα , επειδή η βαση είναι μονοκομματη με την παπια το αριστερο εμπρος χερι ερχεται πιο φυσιολογικα πιο πισω σχηματίζοντας στην επωμιση την γωνια που πρεπει φυσιολογικα να σχηματιζει ο αγκωνας , μαζι με την λαβη η επωμιση γινεται τρομερα χαλαρα και ανετα , οποιος το επωμισει αυτό το οπλο αισθάνεται οτι το ριχνει χρονια , τιποτα δεν είναι τυχαιο , ολο γινονται με καποιο σκοπο , και μια τελευταια κουβεντα , διαβαζω πολους φιλους , το επωμισα το ταδε οπλο λεει και μου ερχεται !!! ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει η λεξη μου ερχεται , με το λεωφορειο ερχεται με τι ερχεται δεν ξερω , μα πως ειναι δυνατον ένα εργοστασιακο οπλο να εχει την παραμικρη σχεση με το προσωπο τα χερια τον ωμο και την επωμιση του καθενος , εδώ κοντακι χειροποιητο φτιαχνουμε και παλευουμε ένα χρονο ριχνοντας να το τελειοποιήσουμε , το εργοστσιακο κονσερβα πως αυτόματα μου ηρθε ρε παιδια ????