Μανο οι παλιες ειχαν mobile συμβατικο οχι crio,οι καινουργιες δηλαδη απο το 2007 και μετα εχουν crio choke τυπου optima,ειναι 7 ποντους με το σπειρωμα στη μεση.
Μανο οι παλιες ειχαν mobile συμβατικο οχι crio,οι καινουργιες δηλαδη απο το 2007 και μετα εχουν crio choke τυπου optima,ειναι 7 ποντους με το σπειρωμα στη μεση.
φιλε αν αρεσει σε εσενα μια γυναικα ρωτας τον κοσμο αν συμφωνει ? ότι γουστάρεις αυτό να παιρνεις παντα και συνηθως παντα αυτό είναι σωστο για σεναΝα ρωτήσω πως σας φαίνεται η Vinci ; Δεν εννοώ απο εμφάνιση, αλλά ποιότητα, βλητικότητα, καλυτέρευση, επίδοσης σε τσοκ και φυσίγγια, ελπίζω να στέκεται το ερώτημα μου και μην σας ζαλίζω με βλακείες.
αυτό αν κανεις εισαι αστερι , όλα τα αλλα ανευ σημασιας αν είναι η κανη 18,37 η 18,43 , μηδεν στο πηλικο , τα σκαγια να πανε στο στοχο φιλε αυτό μετραει ,να βαλεις μια ασημενια βιδα αποθήκης από crio evo , τσοκ Carlsons η Kicks , αν μπορεις από εξω ανακοντα είναι ολο προσονταΑκολούθως σκοπεύω να κάνω τα εξής, θα το φέρω σε οπλουργό/σκοπευτή στα μέτρα μου (βλέπω όλη τη ρίγα
αδερφε καλως ηρθες και συγχαρητηρια για την αγορα.κουκλα ειναι.λιωστο με πολλα κυνηγια και γουρουνια.μπραβο σουΑπό χθες μπαίνω και επίσημα στο Benelli team με μια όμορφη Raffaello Deluxe. Το όπλο το πήρα μεταχειρισμένο και όχι καινούριο καθώς δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα.
Είναι με κάννης 71 εκ, ενώ πραγματικά είναι σαν καινούριο αφού δεν έχει ρίξει πολλές τουφεκιές. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όπως το παρέλαβα, το όπλο θέλει ένα πολύ καλό καθάρισμα για να έρθει στα ίσα του και να δείξει.
Ακολούθως σκοπεύω να κάνω τα εξής, θα το φέρω σε οπλουργό/σκοπευτή στα μέτρα μου (βλέπω όλη τη ρίγα) και θα μετρήσω ακριβώς την κάννη μου ώστε να προχωρήσω σε αγορά τσοκ για αρχή ένα τύπου 3-4* αναλόγως και του πόσο θα βρω τον αυλό και εν συνεχεία ένα για μακρυνές τουφεκιές και ένα για πολύ κοντινές (σκέφτομαι και καμπάνα αν υπάρχει). Στα χαρτιά τουλάχιστον είναι 18,4. Τα χαρτιά μου για την άδεια κατοχής τα έχω καταθέσει επομένως οι δοκιμές μου θα γίνουν απευθείας στα τσιχλάκια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμφανισιακά εκτός από το καθάρισμα θέλει ένα βάψιμο η βίδα πάνω από την πάπια και ίσως και ένα φρεσκάρισμα με λαδάκι/κερί στα ξύλα.
Αναμένω τα σχόλιά σας και προτάσεις για τσοκ!![]()
αυτό αν κανεις εισαι αστερι , όλα τα αλλα ανευ σημασιας αν είναι η κανη 18,37 η 18,43 , μηδεν στο πηλικο , τα σκαγια να πανε στο στοχο φιλε αυτό μετραει ,να βαλεις μια ασημενια βιδα αποθήκης από crio evo , τσοκ Carlsons η Kicks , αν μπορεις από εξω ανακοντα είναι ολο προσοντα
αδερφε καλως ηρθες και συγχαρητηρια για την αγορα.κουκλα ειναι.λιωστο με πολλα κυνηγια και γουρουνια.μπραβο σου
βρε λιωστο μην το φοβασαι.αυτο ειναι εργαλειο δεν ειναι berettaΕιλικρινά φοβάμαι να ρίξω με τόση ρίγα που βλέπω, δεν το έχω συνηθίσει.
Σε ευχαριστώ πολύ Ευρυπίδη, αλλά έτυχε να πάω ένα ΣΚ για αγριογούρουνο ρε φίλε δεν θέλω να το λιώσω στα γρν, προτιμώ τις τσιχλίτσες μου![]()
.......................βρε λιωστο μην το φοβασαι.αυτο ειναι εργαλειο δεν ειναι beretta
![]()
εσυ γατακι αμεσως ν απαντησεις.μη χασεις..................................
.............
βρε λιωστο μην το φοβασαι.αυτο ειναι εργαλειο δεν ειναι beretta
![]()
το όπλο θέλει ένα πολύ καλό καθάρισμα για να έρθει στα ίσα του και να δείξει.
Εσύ θα έχεις καλύτερη εικόνα από κοντά, παρά εμείς με τις φωτογραφίες, αλλά γιατί τόσο επιμονή για καθάρισμα; Τι ακριβώς θες να καθαρίσεις;Εμφανισιακά εκτός από το καθάρισμα
Μανο καλοριζικος ο ντουφεκος,αριστη επιλογηΑπό χθες μπαίνω και επίσημα στο Benelli team με μια όμορφη Raffaello Deluxe. Το όπλο το πήρα μεταχειρισμένο και όχι καινούριο καθώς δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα.
Είναι με κάννης 71 εκ, ενώ πραγματικά είναι σαν καινούριο αφού δεν έχει ρίξει πολλές τουφεκιές. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όπως το παρέλαβα, το όπλο θέλει ένα πολύ καλό καθάρισμα για να έρθει στα ίσα του και να δείξει.
Ακολούθως σκοπεύω να κάνω τα εξής, θα το φέρω σε οπλουργό/σκοπευτή στα μέτρα μου (βλέπω όλη τη ρίγα) και θα μετρήσω ακριβώς την κάννη μου ώστε να προχωρήσω σε αγορά τσοκ για αρχή ένα τύπου 3-4* αναλόγως και του πόσο θα βρω τον αυλό και εν συνεχεία ένα για μακρυνές τουφεκιές και ένα για πολύ κοντινές (σκέφτομαι και καμπάνα αν υπάρχει). Στα χαρτιά τουλάχιστον είναι 18,4. Τα χαρτιά μου για την άδεια κατοχής τα έχω καταθέσει επομένως οι δοκιμές μου θα γίνουν απευθείας στα τσιχλάκια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμφανισιακά εκτός από το καθάρισμα θέλει ένα βάψιμο η βίδα πάνω από την πάπια και ίσως και ένα φρεσκάρισμα με λαδάκι/κερί στα ξύλα.
Αναμένω τα σχόλιά σας και προτάσεις για τσοκ!![]()