990€ ο γκιουλεκας στη Θεσσαλονικη
https://m.facebook.com/groups/141463272687629?view=permalink&id=566706740163278
https://m.facebook.com/groups/141463272687629?view=permalink&id=566706740163278
Έτσι είναι Τόλη, όπως τα λες.Γιωργο σαφως και ειναι μεσω του Κυργια, αλλα και παλι ... ακομη και 950 να την πουλαν λιανικη ... πρωτον, λες να την δινει χωρις κερδος ο εκαστοτε καλκατζακος ... κ δευτερων λες να μπαινει μεσα ο εκαστοτε Κυργιας??
Αρα σιγουρα το οπλο το περνει απο Ιταλια κανα 800-900 (μετα φορων) και φθανει στο καταναλωτη 1600 το συγκεκριμενο. τωρα ποος βγαζει τα πολλα κ ποιος τα λιγα ... αγνωστο. το θεμα ειναι πως μιλαμε για 70% διαφορα τιμης
Σωστά!Πλαστικη με φιλμ ξυλου ειναι.Σωστα;
Στελιο το δοκιμασες ο ιδιος? Αν ναι γραψε μας εντυπωσεις.Ήρθε κ στα Χανιά! ...
Χθες στο σκοπευτήριο πήρε το "βάπτισμα του πυρός" (κοινώς ... "ξεπαρθενιάστηκε" ...)
![]()
![]()
Το ίδιο ακριβώς ένιωσα κι εγώ! Κι εμένα στις φωτο στο ιντερνετ δεν μου πολυάρεσε, με άφησε μάλλον αδιάφορο ... όμως χθες που το είδα από κοντά, άλλαξα γνώμη. Πραγματικά είναι πολύ όμορφο.Στελιο το δοκιμασες ο ιδιος? Αν ναι γραψε μας εντυπωσεις.
Εγω το επωμισα στη Βιτσεντζα φετος το Φλεβαρη και επαθα πλακα.
Οσο δεν μου αρεσε οταν ειδα τη διαφημιση τοσο περισσοτερο μου αρεσε οταν
το ειχα στα χερια μου.
Δεν μπορώ να πω ότι το δοκίμασα, όμως το έπιασα και το επώμισα, η αίσθηση στα χέρια είναι φανταστική. Καλοζυγισμένο, πολύ ελαφρύ (2.900 γρ. απ' ότι μου είπε ο κάτοχος του), μου φάνηκε ότι μου ερχόταν τέλεια στο μάτι με τη ρύθμιση (φλάντζα) που ήδη είχε, αλλά έχει κι άλλες - ούτε που θυμάμαι πόσες - στη βαλίτσα. Κάννες 71 εκ. - με αυλούς 18,5 πολύ θετικό κατά την προσωπική μου γνώμη, (σε σχέση με την πάγια πρακτική των στενών αυλών της Benelli).
Αρκετά σφιχτό άνοιγμα - κλείσιμο, αλλά ομαλό και με πολύ θετικό κλείδωμα. Μπαίνει αυτόματα η ασφάλεια, αλλά μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης (καλό αυτό γιατί τη σιχαίνομαι την αυτόματη ασφάλεια! )
Πιστευω πως η μεγαλη αναπηδηση καννων προερχεται απο το μικρο βαρος του οπλου, μπορει να μην γινεται αισθητη η ανακρουση στον ωμο λογω αποσβεστηρων-πελματος ομως η μετακινηση του λογω ανακρουσης θα ειναι μεγαλη λογω βαρους, αν βεβαια ειναι και στα σωστα μετρα το κοντακι του.ρε παιδια δικανο 2900κιλα μονο?θα ριξεις κανενα βαρυ φυσιγγι και θα δεις τον ουρανο σφοντυλι.το rizzini που εχω ειναι 3 κιλα και στα 33 γρ.η αισθηση της ανακρουσης ειναι μεγαλη.αν παρουμε και τον κανονα του 96 τοτε πρεπει να ριχνεις φυσιγγια μεχρι 30 κομμα κατι γραμ.οχι παιδια σ αυτα τα λεφτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πας σε δοκιμασμενες λυσεις και τουλαχιστον σε 3300 με 3400 βαρος.και το λεω γιατι ο συγκ.που το πηρε ειναι δικανακιας.σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν οπλα πολυ ανωτερα και δοκιμασμενα.κατ αρχην ειναι ενα οπλο που ειναι καινουργιο και δεν εχει δοκιμαστει.ολα αυτα τα τεχνολογικα καλουδια εγω τα φοβαμαι και δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη.βρισκεις μεταχ.sporter, 682,f3 blazer,692,gts ellite με 1400 -2900,xs sporting δηλαδη μιλαμε για οπλα με .........ιδια κλειδια δοκιμασμενα χρονια και και και.αλλα πολυ σωστα θα μου πειτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.εγω παντως δεν θα πονταρα 2300 σ αυτο το οπλο για κανενα λογο.και να μου το χαριζανε θα σκεφτομουνα να το παρω που λεει ο λογος
Οτι αποσβεσεις και να έχει παλι θα είναι αισθητή η ανάκρουση.εδώ η 400 η light που είναι και αερίων μερικες φορες καταλαβαίνεις ανάκρουση.
.asking. .what. .asking. .buy buy.Από φυσίγγια clever mirage 28gr με 8€ το κουτι.hit.
.xm..xm..xm..buy buy.Εμπλοκή καμιά στην μπενελι μ2 κομφορτ με την κοντη αποθήκη..
Ο φίλος του με την μπερεττα 391 τελευταία μέρα παταγε την σκανδάλη κ ήταν νεκρή μάλλον σπασμένο ελατηρίο..Έριξε 4500 φυσίγγια
.asking. .what. .asking. .buy buy.
Οτι ακριβως μου ειπε αυτο σας γραφω κατα λέξη...xm..xm..xm..buy buy.
Τα φυσιγγια είναι μέσα σε αυτή την τιμή;Το κόστος(όλα κομπλέ)1300 γιουρια για 6 μέρες..
Για μάθε ποσα συνολικα φυσιγγια έχει ρίξει από τότε που την πήρε ή από τότε που άλλαξε τελευταία φορά ελατήριο σκανδαλης. Γιατί τα 4500 φυσιγγια έστω και απανωτά δεν λένε τίποτα.Ο φίλος του με την μπερεττα 391 τελευταία μέρα παταγε την σκανδάλη κ ήταν νεκρή μάλλον σπασμένο ελατηρίο..Έριξε 4500 φυσίγγια..
Εγώ θεωρώ την φθορά φυσιολογική μιας και ήταν συνεχόμενες κ απανωτές οι βολές..
Τα φυσιγγια είναι μέσα σε αυτή την τιμή;
Στην πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω γιατί δεν ξέρω περισσότερα..Για μάθε ποσα συνολικα φυσιγγια έχει ρίξει από τότε που την πήρε ή από τότε που άλλαξε τελευταία φορά ελατήριο σκανδαλης. Γιατί τα 4500 φυσιγγια έστω και απανωτά δεν λένε τίποτα.