Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιωργο σαφως και ειναι μεσω του Κυργια, αλλα και παλι ... ακομη και 950 να την πουλαν λιανικη ... πρωτον, λες να την δινει χωρις κερδος ο εκαστοτε καλκατζακος ... κ δευτερων λες να μπαινει μεσα ο εκαστοτε Κυργιας??
Αρα σιγουρα το οπλο το περνει απο Ιταλια κανα 800-900 (μετα φορων) και φθανει στο καταναλωτη 1600 το συγκεκριμενο. τωρα ποος βγαζει τα πολλα κ ποιος τα λιγα ... αγνωστο. το θεμα ειναι πως μιλαμε για 70% διαφορα τιμης
Έτσι είναι Τόλη, όπως τα λες.

Παιδιά δεν γνωρίζω τι έγινε με το συγκεκριμένο προϊόν. Γενικά όμως, το μεγάλο ποσοστό κέρδους (δεν αναφέρομαι στην αισχροκέρδεια) καλύπτει κι αυτό το ενδεχόμενο. Δηλαδή καλύπτει κάποιο στοκ που ξέμεινε ενδεχομένως και το ξεπουλάνε ακόμη και κάτω του κόστους για να φύγει κι αυτό. Έτσι η ζημιά ισοφαρίζεται από το μεγάλο κέρδος. Από όσο γνωρίζω αυτό γίνεται κατά κόρον σε προϊόντα μόδας που πωλούνται για μια σεζόν...

Ήρθε κ στα Χανιά! ... ;)
Χθες στο σκοπευτήριο πήρε το "βάπτισμα του πυρός" (κοινώς ... "ξεπαρθενιάστηκε" ...) .big smile.

20160411_175751.jpg

20160411_175806.jpg

Ήρθε κ στα Χανιά! ... ;)
Χθες στο σκοπευτήριο πήρε το "βάπτισμα του πυρός" (κοινώς ... "ξεπαρθενιάστηκε" ...) .big smile.

20160411_175751.jpg

20160411_175806.jpg
Στελιο το δοκιμασες ο ιδιος? Αν ναι γραψε μας εντυπωσεις.
Εγω το επωμισα στη Βιτσεντζα φετος το Φλεβαρη και επαθα πλακα.
Οσο δεν μου αρεσε οταν ειδα τη διαφημιση τοσο περισσοτερο μου αρεσε οταν
το ειχα στα χερια μου.

Ο παλμος των δοκιμων χτυπαει στην Κρητη μου φαινεται... :)
Στελιο για πες εντυπωσεις, για να ειμαι ειλικρινης μπορει να μην το αγοραζα ποτε αυτο το δικαννο αλλα ειχε πολυ ωραια αισθηση κ εχω μεγαλη περιεργεια να το δω στην πραξη με την πρωτη ευκαιρια...

Στελιο το δοκιμασες ο ιδιος? Αν ναι γραψε μας εντυπωσεις.
Εγω το επωμισα στη Βιτσεντζα φετος το Φλεβαρη και επαθα πλακα.
Οσο δεν μου αρεσε οταν ειδα τη διαφημιση τοσο περισσοτερο μου αρεσε οταν
το ειχα στα χερια μου
.
Το ίδιο ακριβώς ένιωσα κι εγώ! Κι εμένα στις φωτο στο ιντερνετ δεν μου πολυάρεσε, με άφησε μάλλον αδιάφορο ... όμως χθες που το είδα από κοντά, άλλαξα γνώμη. Πραγματικά είναι πολύ όμορφο.
Δεν μπορώ να πω ότι το δοκίμασα, όμως το έπιασα και το επώμισα, η αίσθηση στα χέρια είναι φανταστική. Καλοζυγισμένο, πολύ ελαφρύ (2.900 γρ. απ' ότι μου είπε ο κάτοχος του), μου φάνηκε ότι μου ερχόταν τέλεια στο μάτι με τη ρύθμιση (φλάντζα) που ήδη είχε, αλλά έχει κι άλλες - ούτε που θυμάμαι πόσες - στη βαλίτσα. Κάννες 71 εκ. - με αυλούς 18,5 πολύ θετικό κατά την προσωπική μου γνώμη, (σε σχέση με την πάγια πρακτική των στενών αυλών της Benelli).
Αρκετά σφιχτό άνοιγμα - κλείσιμο, αλλά ομαλό και με πολύ θετικό κλείδωμα. Μπαίνει αυτόματα η ασφάλεια, αλλά μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης (καλό αυτό γιατί τη σιχαίνομαι την αυτόματη ασφάλεια! )
Μου έδωσε κι έριξα 2 φυσίγγια (Lambro tordo 30) και η αίσθηση της ανάκρουσης ήταν ... ανύπαρκτη! Ειλικρινά, στον ώμο και το ζυγωματικό δεν κατάλαβα τίποτα. Προφανώς τα συστήματα απόσβεσης (σε πέλμα και χτένι) κάνουν δουλειά!
Όμως - κι αυτό είναι ίσως το μόνο αρνητικό που βρήκα σε αυτή τη σύντομη επαφή - παρατήρησα σημαντική αναπήδηση καννών. Λογικό εν μέρει, λόγω του μικρού βάρους του όπλου ... από την άλλη δεν ξέρω ίσως και να μου φάνηκε, ίσως επειδή δεν είχα κάποιο στόχο που να έχω στραμμένη την προσοχή και την εστίασή μου. Γιατί έριξα μεν επωμίζοντας και εν κινήσει, αλλά σε "φανταστικούς" στόχους, αφού είχε τελειώσει η πούλα, και δεν ζήτησα επιπλέον πιάτα γιατί ήταν εκεί ο πρόεδρος του σκοπ. (Κουριδάκης) και δεν ήθελα να φέρω τον υπάλληλο σε δύσκολη θέση! Πάντως η αναπήδηση μου φάνηκε μεγάλη, ίσως μεγαλύτερη κι από το μονόκαννό μου Baikal που είναι ακόμη ελαφρύτερο!
Υ.Γ. Το όπλο είναι του Τάσου, του αδερφού του Παναγιώτη (του υπαλλήλου του σκοπευτηρίου - το λέω για τον Ευριπίδη και το Βίκτωρα, που τον ξέρουν). Ελπίζω στο μέλλον να το ρίξω περισσότερο, ώστε να σχηματίσω πιο σαφή άποψη. Πάντως παρά το ιδιαίτερο design του, ομολογώ ότι τελικά μου αρέσει πολύ. Ίσως θα το προτιμούσα κάπως βαρύτερο (3.200-3.300 γρ) για μικτή (κυνηγετική & σκοπευτική) χρήση.

Δεν μπορώ να πω ότι το δοκίμασα, όμως το έπιασα και το επώμισα, η αίσθηση στα χέρια είναι φανταστική. Καλοζυγισμένο, πολύ ελαφρύ (2.900 γρ. απ' ότι μου είπε ο κάτοχος του), μου φάνηκε ότι μου ερχόταν τέλεια στο μάτι με τη ρύθμιση (φλάντζα) που ήδη είχε, αλλά έχει κι άλλες - ούτε που θυμάμαι πόσες - στη βαλίτσα. Κάννες 71 εκ. - με αυλούς 18,5 πολύ θετικό κατά την προσωπική μου γνώμη, (σε σχέση με την πάγια πρακτική των στενών αυλών της Benelli).
Αρκετά σφιχτό άνοιγμα - κλείσιμο, αλλά ομαλό και με πολύ θετικό κλείδωμα. Μπαίνει αυτόματα η ασφάλεια, αλλά μου είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης (καλό αυτό γιατί τη σιχαίνομαι την αυτόματη ασφάλεια! )

Aκριβως τα ιδια πραγματα ενοιωσα και εγω. Οταν το βλεπεις στη διαφημιση σου φαινεται κακασχημο, οταν το εχεισ στα χερια σου φαινεται στολιδι. Αν τα βλητικα αποτελεσματα του ειναι καλα θα αποτελεσει πολυ καλη επιλογη για καποιον που πηγαινει και σκοπευτηριο.

ρε παιδια δικανο 2900κιλα μονο?θα ριξεις κανενα βαρυ φυσιγγι και θα δεις τον ουρανο σφοντυλι.το rizzini που εχω ειναι 3 κιλα και στα 33 γρ.η αισθηση της ανακρουσης ειναι μεγαλη.αν παρουμε και τον κανονα του 96 τοτε πρεπει να ριχνεις φυσιγγια μεχρι 30 κομμα κατι γραμ.οχι παιδια σ αυτα τα λεφτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πας σε δοκιμασμενες λυσεις και τουλαχιστον σε 3300 με 3400 βαρος.και το λεω γιατι ο συγκ.που το πηρε ειναι δικανακιας.σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν οπλα πολυ ανωτερα και δοκιμασμενα.κατ αρχην ειναι ενα οπλο που ειναι καινουργιο και δεν εχει δοκιμαστει.ολα αυτα τα τεχνολογικα καλουδια εγω τα φοβαμαι και δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη.βρισκεις μεταχ.sporter, 682,f3 blazer,692,gts ellite με 1400 -2900,xs sporting δηλαδη μιλαμε για οπλα με .........ιδια κλειδια δοκιμασμενα χρονια και και και.αλλα πολυ σωστα θα μου πειτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.εγω παντως δεν θα πονταρα 2300 σ αυτο το οπλο για κανενα λογο.και να μου το χαριζανε θα σκεφτομουνα να το παρω που λεει ο λογος

ρε παιδια δικανο 2900κιλα μονο?θα ριξεις κανενα βαρυ φυσιγγι και θα δεις τον ουρανο σφοντυλι.το rizzini που εχω ειναι 3 κιλα και στα 33 γρ.η αισθηση της ανακρουσης ειναι μεγαλη.αν παρουμε και τον κανονα του 96 τοτε πρεπει να ριχνεις φυσιγγια μεχρι 30 κομμα κατι γραμ.οχι παιδια σ αυτα τα λεφτα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πας σε δοκιμασμενες λυσεις και τουλαχιστον σε 3300 με 3400 βαρος.και το λεω γιατι ο συγκ.που το πηρε ειναι δικανακιας.σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν οπλα πολυ ανωτερα και δοκιμασμενα.κατ αρχην ειναι ενα οπλο που ειναι καινουργιο και δεν εχει δοκιμαστει.ολα αυτα τα τεχνολογικα καλουδια εγω τα φοβαμαι και δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη.βρισκεις μεταχ.sporter, 682,f3 blazer,692,gts ellite με 1400 -2900,xs sporting δηλαδη μιλαμε για οπλα με .........ιδια κλειδια δοκιμασμενα χρονια και και και.αλλα πολυ σωστα θα μου πειτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.εγω παντως δεν θα πονταρα 2300 σ αυτο το οπλο για κανενα λογο.και να μου το χαριζανε θα σκεφτομουνα να το παρω που λεει ο λογος
Πιστευω πως η μεγαλη αναπηδηση καννων προερχεται απο το μικρο βαρος του οπλου, μπορει να μην γινεται αισθητη η ανακρουση στον ωμο λογω αποσβεστηρων-πελματος ομως η μετακινηση του λογω ανακρουσης θα ειναι μεγαλη λογω βαρους, αν βεβαια ειναι και στα σωστα μετρα το κοντακι του.

Οτι αποσβεσεις και να έχει παλι θα είναι αισθητή η ανάκρουση.εδώ η 400 η light που είναι και αερίων μερικες φορες καταλαβαίνεις ανάκρουση.
.well done.

Έτσι είναι. Επειδή είχα την a400 Light η ανάκρουση της είναι μεγαλύτερη από την benelli comfort montefeltro που έχω τώρα.

Σήμερα μίλαγα με ενα γνωστο μου που μόλις γυρισε από Αφρική για κυνήγι τρυγονιού με φίλο του..Το κόστος(όλα κομπλέ)1300 γιουρια για 6 μέρες..
Την πρώτη μέρα έριξε περίπου 600φυσιγγια..και όλες αυτές τις μέρες συνολικά 5000 περίπου..
Εμπλοκή καμιά στην μπενελι μ2 κομφορτ με την κοντη αποθήκη..
Ο φίλος του με την μπερεττα 391 τελευταία μέρα παταγε την σκανδάλη κ ήταν νεκρή μάλλον σπασμένο ελατηρίο..Έριξε 4500 φυσίγγια..
Εγώ θεωρώ την φθορά φυσιολογική μιας και ήταν συνεχόμενες κ απανωτές οι βολές..
Από φυσίγγια clever mirage 28gr με 8€ το κουτι.hit.

Από τρυγόνια ήταν τριών ειδών..Από ότι είδα στις Φωτο που μου έδειξε..
Έμοιαζαν με δεκαοχτουρες κ κάποια αλλά ήταν κοκκινωπά..

.asking. .what. .asking. .buy buy.
.xm..xm..xm..buy buy.
Οτι ακριβως μου ειπε αυτο σας γραφω κατα λέξη..
Γιώργο στην Αργεντινή μου ειπε ανάλογα φυσίγγια κοστίζουν περίπου 14€
Πάντως είναι έμπιστο πρόσωπο..

Το κόστος(όλα κομπλέ)1300 γιουρια για 6 μέρες..
Τα φυσιγγια είναι μέσα σε αυτή την τιμή;
Ο φίλος του με την μπερεττα 391 τελευταία μέρα παταγε την σκανδάλη κ ήταν νεκρή μάλλον σπασμένο ελατηρίο..Έριξε 4500 φυσίγγια..
Εγώ θεωρώ την φθορά φυσιολογική μιας και ήταν συνεχόμενες κ απανωτές οι βολές..
Για μάθε ποσα συνολικα φυσιγγια έχει ρίξει από τότε που την πήρε ή από τότε που άλλαξε τελευταία φορά ελατήριο σκανδαλης. Γιατί τα 4500 φυσιγγια έστω και απανωτά δεν λένε τίποτα.

Τα φυσιγγια είναι μέσα σε αυτή την τιμή;
Για μάθε ποσα συνολικα φυσιγγια έχει ρίξει από τότε που την πήρε ή από τότε που άλλαξε τελευταία φορά ελατήριο σκανδαλης. Γιατί τα 4500 φυσιγγια έστω και απανωτά δεν λένε τίποτα.
Στην πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω γιατί δεν ξέρω περισσότερα..
Πάντως με την 391 έχει ξανακυνηγησει κ πρόπερσι Βουλγαρία υδροβια δίχως προβλημα.
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει ποτέ ελατήριο κ οι βολές είναι πολλές αν βάλουμε όλα αυτά τα κυνήγια..Ενδέχεται να έχει ρίξει κ αλλά φυσιγγια πιο πριν μιας και δεν ξέρω ποτέ αγόρασε το όπλο...

Status
Not open for further replies.
Back