Εγώ για γενικό κυνήγι θα έπαιρνα be diamond με 71 εκ κάννηΓια κυνήγι, Super sport Ethos, Córdoba ή be Diamond? 66 ή 71 πόντους; (Εγω το ...βιολί μου!)
Εγώ για γενικό κυνήγι θα έπαιρνα be diamond με 71 εκ κάννηΓια κυνήγι, Super sport Ethos, Córdoba ή be Diamond? 66 ή 71 πόντους; (Εγω το ...βιολί μου!)
Υπάρχουν σε αποθεμα σηγουρα απλα ολες ειναι με 70αρα θαλαμη και μονο η 76 φουλ βγαινει σε 76αρα θαλαμηΜια απορία συνεχίζουν να βγαίνουν κάννες με σταθερά τσοκ;
Ποιός σώφρων θα τις πάρει ?Μια απορία συνεχίζουν να βγαίνουν κάννες με σταθερά τσοκ;
Ποιός σώφρων θα τις πάρει ?
Εχασα μια με 200€ πραγματικα ατουφεκιστη πολυ θα την ηθελα παντως 66 ποντους 3* το απολυτο για εμενα στισιμοΠοιός σώφρων θα τις πάρει ?
Φιλε μου καλε το ερωτημα σου εχει απλη και και αποδεδειγμένη απαντηση.Τα οπλα στα οποια αναφερεσαι εχουν πρωτιστως εξαιρετκη ποιοτητα κατασκευης καθως και εργονομικα χαρακτηριστικα που σου διδουν σημαντικοΓια κυνήγι, Super sport Ethos, Córdoba ή be Diamond? 66 ή 71 πόντους; (Εγω το ...βιολί μου!)
Ελα ντε και για ποιο λογο δεν καταλαβαινω .Εδω σκοπευτες πρωταθλητες κυνηγουν και ασκουν πρωταθλητισμο με κατι τσοκαρες λετε να μην ξερουν τι κανουν αραγε;Υπαρχει ομως και η ρομαντικη πλευρα που δεν ειναι παρεξηγησιμη οπως καποιοι οι οποιοι κανουν συγκεκριμενο και μονο κυνηγι και εχουν τυποποιησει τις βολες τους συμφωνα με το τερεν που κυνηγουν χωρις να ανακατευουνε το μυαλο τους με προσθετες απαιτησεις.Προσωπικα δεν θα επελεγα οπλο με σταθερά τσοκ λογο της πολλαπλότητας του κυνηγιου που κανω και ας ελεγε καποιος οτι με την δυνατοτητα της επιλογης των φυσιγγιων θα μπορουσα εστω και ετσι να πετυχω καποιες προσαρμογες βλητικα.Ποιός σώφρων θα τις πάρει ?
Το ερωτημα δεν ειναι ποια σκοτωνει η οχι αλλα η χρηστικοτα των οπλων κατα το μεγιστο στο συνολο των επιλογών κυνηγετικα.Και να κανω και ενα αστειο απο τα παλαια Benelli ειναι μην περιμενουμε και πολλα για τα σκοτωματα οποτε τι μας ενδιαφερει το μηκος των κανων;Γιατι ετσι; δε σκοτώνει η be με 70 εκατοστα;.. Θα τη στείλω πισω στο Λουκα να μου στείλει μια 65 εκατοστα
Επαληθευω piter....31/12/95...εγω και η ιρμα μου... Benelli super 90...Το ερωτημα δεν ειναι ποια σκοτωνει η οχι αλλα η χρηστικοτα των οπλων κατα το μεγιστο στο συνολο των επιλογών κυνηγετικα.Και να κανω και ενα αστειο απο τα παλαια Benelli ειναι μην περιμενουμε και πολλα για τα σκοτωματα οποτε τι μας ενδιαφερει το μηκος των κανων;
Πήρε ο ξάδερφος μια 76full σταθερό super90 400 ευρώ σε άριστη κατάσταση (την λύσαμε μαζί).Εχασα μια με 200€ πραγματικα ατουφεκιστη πολυ θα την ηθελα παντως 66 ποντους 3* το απολυτο για εμενα στισιμο
SBE3 ξύλινη.Για κυνήγι, Super sport Ethos, Córdoba ή be Diamond? 66 ή 71 πόντους; (Εγω το ...βιολί μου!)
Βασιλη εγω ειμαι λατρης της sbe3... Υστερεί πολυ τεχνολογικα σε σχεση με τα όπλα που αναφερουμε παραπάνω... Δε γνωρίζω γιατί ας πούμε δεν βαζει την κανη power bore στην sbe3;SBE3 ξύλινη.
Αυτός που ψάχνει κ παρθένα ταυτόχροναΠοιός σώφρων θα τις πάρει ?
Με το αυτοκίνητο τον πάτησες;Επαληθευω piter....31/12/95...εγω και η ιρμα μου... Benelli super 90...
View attachment 54830
Υδροβαφή αν δεν κάνω λάθος όπως και στην σουπερσπορτ.η επικαλυψη στην ethos supersport ειναι ανθρακονημα;..μαλλον υδροβαφη ε;
Σώφρων είπαμε!
να τν βαλ για κιραια πεστ...........Πήρε ο ξάδερφος μια 76full σταθερό super90 400 ευρώ σε άριστη κατάσταση (την λύσαμε μαζί).
Τώρα ψάχνει δεύτερη κάνη με τσοκ αχχαχαχαχ