Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εκανε μπινια ο Κάστωρ για να παιζει σε διπλό ταμπλό
.yelling.
Θα κανεισε σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. παρακολουθει τις συγκεντρωσεις των σοσιαλιστών ης Ευρώπης.
Αν και μερετακιας θα γραφει εδω,για τυχον προβληματα.

.............πιο
λύ θυμάμαι αυτές που έχασα παρά αυτές που πήρα...
Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
.well done.Μεγάλη κουβέντα Πέρι και αντε τώρα να το αναλύσουμε.

Θα κανει σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. .........

Σε καλό σου ,,,,με κανες και γέλασα .sarcastic.

Αυτό ακριβώς έχει.....big smile......γιατί η Beretta δεν το έχει ακουστά.....terror.
Ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα Γιωργο. Πως γινεται (Beretta Benelli) να χρησιμοποιούνται οπλα με την επωνυμία κάποιας εταιρείας , χωρις εκεινη να το γνωρίζει; Απλά όλοι πετανε το μπαλάκι στον άλλον. Το όπλο στην κάννη του γραφει Beretta Benelli Iberica Spain. Το κατα πόσο εμπλέκεται η μαμα Beretta δε θα στο πει κανεις. Προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι αμμέτοχη , μιας και απο τη στιγμη που φερει το λογοτυπό της, οποιαδηποτε προβλήματα προκύψουν θα βλάψουν την εικόνα (marketing image) της μαμα Beretta. Σαν να αφήσει η Ferarri να φτιαχτουν αμάξια με το λογότυπό της και να μην το γνωρίζει ή και να μην ενδιαφέρεται αν αυτα βγτούνε μάπα ;)

Ωσο βλέπω αυτό το όπλο που έχω το ίδιο και πριν λίγες μέρες ξεκρεμαγα παπάκια από τα 100μ. Το μόνο που μου έρχεται είναι γέλιο. Αυτός ο τυπος που το έκανε πρέπει να είναι μεγάλος γνωστης της κυνηγοσηνης και μέγας σκοπευτης και γνωστης της γκλιτσας.

πρέπει να είναι μεγάλος γνωστης της κυνηγοσηνης και μέγας σκοπευτης και γνωστης της γκλιτσας
.big smile..big smile..big smile..vert funny.

Τα 100 δεν τα εχω, αλλα φέτος έχω κανει κατι ωραια καπνισματακια στα 50. Οπως και μια λοξως εξερχομενη βολη στα πατημενα 65 μετρα με 4ινο αλετρι προσκόπευση.
Ποιος 18.4 ;.big smile.

Benelli γιατί είναι κουκλια ρε παιδιά και ας μην σκοτώνουν. Πέρα από την πλάκα τώρα όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλά εξαρτάται και πως τουφεκαμε και εμείς. Φίλος μου καλός παιδί του χωριού χωρίς σκοπευτήρια χωρίς καμία γνώση και ψάξιμο για βλητικη άυλους κλπ μπερέτακιας του δίνω τη Μπενέλι πρώτη φορά σε απογευματινό πέρασμα τσίχλας. Καλή μου λέει μετά και ελαφριά πήρε 7-8 αστόχησε σε μια. Βασικά ότι όπλο και να ρίξει τα παίρνει σχεδόν όλα. Άντε πες του τώρα το όπλο δεν σκοτώνει

Είμαι στα κυνηγετικά φόρουμ , ιντερνέτ και τέτοια 16 χρονακια ολόκληρα .
Αυτή η ιστορία έχει δράκο και δαγκάνει κιόλας.
Είναι μια 10 ετια τώρα ίσως και παραπάνω που άρχισαν να έρχονται στο ευρύ φάσμα των κυνηγών πληροφορίες όσον αφορά αυλούς κώνους κτλ κτλ..μιλάω για το ευρυ φάσμα το ξαναλέω .
Όλο το πανηγύρι ουσιαστικά έγινε για να βγει κανα μεροκάματο ακόπα
Υπάρχουν άνθρωποι που με την ιδέα ότι θα σκοτωνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ το όπλο έπεσαν στα έξοδα και στις παρεμβάσεις..Πολλές φορές σε ολοκαίνουργια όπλα που δεν είχαν κάνει μπαμ ακόμα και έτρεχαν για.κωνους...Μιλαμε έπεσε πολύ χρήμα την περίοδο των παχυων αγελάδων
Η benelli είναι θύμα φυσικά του στενού αυλού της ,και τιπτ παραπάνω ..Και φυσικά ενός καλου συστήματος στο οποίο ο ποιο πολύς κόσμος μετέχει χωρίς την θέληση του ,
Ένα όπλο μετρημένο πάνω μας με σωστή στάση προσκοπευση και ψυχολογία είναι αρκετά να σκοτωσουν και με benell,και με baikal,breda,η ότι άλλο
.
Και στην τελική καλό είναι να μην τα σκοτώνουμε όλα για να έχουμε.και του χρόνου.
Αλήθεια εάν βγει ένα όπλο που έως δια μαγείας σκοτώνει μόνο του ..Θα το αγόραζε κανένας ? Εγώ προσωπικά όχι.
Στην μπεκατσα που κυνηγάω ολα μου τα χρόνια κυρίως ηπιο
λύ θυμάμαι αυτές που έχασα παρά αυτές που πήρα...
Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
.RESPECT..RESPECT..congrats.

........Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
Μπράβο ρε Πέρι πολύ σωστός .well done..congrats.
επέτρεψε μου να συμπληρώσω:
όπλα τσοκ κάννες αυλοί κώνοι κοντάκια φυσιγγια αποστάσεις κ.λπ. κ.λπ. κάνουν το κυνήγι σαν εφαρμογή πολύ πολύ σύνθετο
Ας το απολαύσουμε όσο πιο απλά μπορούμε ;)

Αποστολε πιστευω εσυ εισαι ο καλυτερος ολων.
Εχεις οπλο μερετα με μηχανισμό μπενελι...
Αν βαλεις και μια κανη αμερικανα θα εισαι ο αριστος των αριστων!!!

Θα κανεισε σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. παρακολουθει τις συγκεντρωσεις των σοσιαλιστών ης Ευρώπης.
Αν και μερετακιας θα γραφει εδω,για τυχον προβληματα.
Αγγελε τωρα ειδα τα μνματα σου. Ειχα πατησει καταλαθος να σε αγνοώ .buy buy.
Φιλε δεν μετανοιωσα καθολου για την επιλογη μου. Ελαφρύ οπλο που δεν κουραζει οσο και να περπατάς, ωραιο ζυγισμα, καθαρος και αξιοπιστος μηχανισμος που δουλευει ολες τις κυνηγετικες γομωσεις που θα του πεταξεις μεσα και βλητικα φτανει πανω απο τις δικες μου σκοπευτικες δυνατοτητες. Σκανδαλη κοφτή γλυκια, καθαρη beretta (εχω δει και το αντίστοιχο μοντελο μπενελλι και εχω αποψη) Για να αλλαξω καννη δεν το γνωριζω ακομα, αλλα εχω σκεφτει να καμω έναν κώνο και φυσικά προεχει ένα κοντακι ραμενο πανω μου. Με την ίδιογομωση ανεβηκε το οπλο.

διάλεγε λίγο περισσότερο τα φυσίγγια από τα υπόλοιπα όπλα μου. Όταν είχε το φυσίγγι της δε θυμάμαι να είχα απογοητευτεί.
Ως κάτοχος benelli και έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάρκες, νομίζω ότι με αυτή σου την κουβέντα τα είπες όλα.

Ως κάτοχος benelli και έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάρκες, νομίζω ότι με αυτή σου την κουβέντα τα είπες όλα.

..ένα καλό φυσίγγι πάει με όλα τα όπλα, τώρα εάν το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν πήγαινε με τις κλιματολογικές συνθήκες τις συγκεκριμένης ημέρας δεν έφταιγε η κάνη και καμία κάνη.

Φίλε Τάσο είμαι benellakias και δεν το αλλάζω το όπλο μου με καμιά άλλη καραμπίνα για όσα πλεονεκτήματα έχουν ήδη αναφέρει οι άλλοι συνάδελφοι. Παραμένει όμως γεγονός (προσωπική άποψη πάντα και παρατηρημένο κυρίως με εργοστασιακά τσοκάκια) ότι συγκεκριμένες μέρες άλλα όπλα της παρέας τραβούσαν ευκολότερα κάποια φυσίγγια. Αυτό που σου λέω σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό έχει συμβεί πολλές φορές και για εμένα αποτελεί διαπίστωση. Όπως διαπίστωση αποτελεί και το ότι άλλα μέλη της παρέας πολλές φορές δεν ασχολούνταν με το κυνήγι αλλά με τις εμπλοκές σε ελαφριά φυσίγγια, με σπασμένους σιδηροδρόμους κτλ παρότι είχαν καλοσυντηρημένα τα όπλα τους και μάλιστα πολύ περισσότερο από το δικό μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βάζει στη ζυγαριά για αγορά όπλου αυτά που νομίζει. Η δικιά μου ζυγαριά με αυτά που έχω δει (και κυρίως την απίστευτη σιλουέτα-επώμιση για τα γούστα μου) γέρνει πολύ υπέρ των benelli.

Και εμενα το τορινο μπενελι κοντακι ακριβως πανω μου κανη 75 σταθερο 2 αστρα με κονο 7 ποντους αυλο 18,3 που τον γουσταρω και τα υποληπα μοντεφελτρο δεν το αλλαζω με τιποτα
Και 70 θαλαμη μεχρι 40 γρ τα παταει ολλα τα μπενελι οσο ακριβα και αν ειναι εμενα μου πηγε ολλο το πακετο 400 ευρα

Status
Not open for further replies.
Back