Γιάννη, φαντάζεσαι να φορούσε μπλούζα Beretta;Εεε δεν πειραζει ρε Χρηστο!
Μια οικογένεια ειναι!
Γιάννη, φαντάζεσαι να φορούσε μπλούζα Beretta;Εεε δεν πειραζει ρε Χρηστο!
Μια οικογένεια ειναι!
Γιατι οχι??Γιάννη, φαντάζεσαι να φορούσε μπλούζα Beretta;
Κι Beretta αφού όλα σε αυτή ανήκουν !Γιάννη, φαντάζεσαι να φορούσε μπλούζα Beretta;
Ωραία παρουσίαση αλλά ο αθεόφοβος άνθρωπος της Benelli USA, την ημέρα της παρουσίασης βρήκε να φορέσει μπλούζα FRANCHI;
Εεε δεν πειραζει ρε Χρηστο!
Μια οικογένεια ειναι!
Με ανεση Πανο,με ανεση!!μην πω σαν τι θα το πιάσουν οι περισσότερες
Μακάρι να το πιάνανε σαν αυτό που υπονοείς ...... Αυτό θα σήμαινε ότι το ... χουφτώνουν καλά και με άνεση ... όπως λέει κι ο Γιάννης !!!Ότι λέει ο Γιάννης μια οικογένεια είναι. Μου έκανε θετική εντύπωση με τι άνεση κράτησε το όπλο η κοπέλα. Εδώ αν το δώσεις σε κοπέλα μην πω σαν τι θα το πιάσουν οι περισσότερες.
18,7????H Φράνκι φτιάχνεται στο Ουρμπίνο από την Μπενέλι. Δεν έχουν θέματα μάρκας πλέον όλοι δουλεύουν για τον όμιλο.
Η Μαμά Μπερέττα έχει προνοήση κάννες για όλα τα γούστα από 18.3 έως 18.7.
100€ για 1cm μικροτερο που θέλω είναι παρά πολλά,εκείνη τη στιγμή κοιτούσα την m2 κ την vinci,του ειπα έχω μια supernova κ τον ρώτησα για το πέλμα κ μου είπε ότι δεν υπάρχει κ συνέχισε πως η Vinci σε χρώμα καφέ είναι σε προσφορά στα 990€ αν θυμάμαι καλά κ πως είναι τελευταιο κομμάτι,το θέμα του ήταν να μου πουλήσει όπλο κ όχι πέλμα,παρά φορές έχω πάει στο καταστημα 3-4 δεν μου άρεσε καθόλου η εξυπηρέτηση του κ δεν πρόκειται να ξανα παω
Δεν ξέρω εάν έχει βλητικες διαφορετικές η comfort από την ξύλινη extra light την οποία έχω κυνηγισει για δυο χρόνια και είναι φοβερό οπλο... και γουρούνι και φτερωτα.. έχω ακούσει όμως πως η comfort αυτή που έχει σε προσφορά κατασκευάζεται στην Τουρκία..Καλησπέρα σε όλη τι παρέα θέλω να πάρω τι montefeltro comfort για γενικό κυνήγι από τρυγόνι μπεκάτσα Ακόμα και για γουρούνι ακούω γνώμες από κατόχους και μη
Πρόσφατα είδα το μοντέλο με τα ξυλα αλλά μου είναι πολύ χοντρή η λαβή του και δεν με βόλεψε και από ότι μου είπαν και είδα στο Κυργιά το όπλο είναι made in Italy παίζει να είναι τούρκοςΔεν ξέρω εάν έχει βλητικες διαφορετικές η comfort από την ξύλινη extra light την οποία έχω κυνηγισει για δυο χρόνια και είναι φοβερό οπλο... και γουρούνι και φτερωτα.. έχω ακούσει όμως πως η comfort αυτή που έχει σε προσφορά κατασκευάζεται στην Τουρκία..
Εγώ θα έψαχνα για παλιά παρά καινούργια...
Ε;Πρόσφατα είδα το μοντέλο με τα ξυλα αλλά μου είναι πολύ χοντρή η λαβή του και δεν με βόλεψε και από ότι μου είπαν και είδα στο Κυργιά το όπλο είναι made in Italy παίζει να είναι τούρκος
Είναι τουρκικό???