Να σαι καλα φιλε..ευχαριστω πολυ!Καλοριζικο φίλε μου...κουκλί είναι το εργαλείο
Γιατί για να κλειδώσει το κλείστρο "μαλακά" στη θαλάμη μόνο αυτή η διαδικασία υπάρχει.Γιατι Λευτερη?
Για τι οπλο μιλας?Γιατί για να κλειδώσει το κλείστρο "μαλακά" στη θαλάμη μόνο αυτή η διαδικασία υπάρχει.
Ευχαριστω για την απαντηση Ηλια και ολα τα παιδια που προθημοποιηθηκαν να απαντησουν..οποτε απο τον αλλο μηνα θα κανω καμια παραγγελιαCrio plus
Δεν κάνει τίποτα Μίλτο!Ευχαριστω για την απαντηση Ηλια και ολα τα παιδια που προθημοποιηθηκαν να απαντησουν..οποτε απο τον αλλο μηνα θα κανω καμια παραγγελια
Μίλησε ο μετρ των τσοκ!Μίλτο άκου λίγο.οταν πρωτοβγηκε η supersport έβαζαν crio sport τσοκακια.πολλα χρόνια τώρα όμως τα έχει καταργήσει και βάζει μόνο τα crio plus.οποτε θα παραγγείλεις crio plus ή optima plus τα οποία δεν έχουν καμμία διαφορά και θα σου κουμπωνουν μια χαρά.το καλό είναι με τον Σωτηρόπουλο ειναι ότι και λάθος να είναι θα στ αλλάξει.αλλα πάρε crio plus
Κόψε κάτιΜίλησε ο μετρ των τσοκ!
γιατί σε πιάσαν οι ντροπες???Κόψε κάτι
Αυτό θα το δώσεις σε μένα να το δοκιμάσω!!!Α Μίλτο.επειδη έχω ένα bell optima plus αν θες στο στέλνω να το βιδωσεις απάνω να είσαι σίγουρος και μετά μου το ξαναστελνεις πισω και αν γουστάρεις κάνε και τις δοκιμές σου πριν παραγγειλεις