Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α Μίλτο.επειδη έχω ένα bell optima plus αν θες στο στέλνω να το βιδωσεις απάνω να είσαι σίγουρος και μετά μου το ξαναστελνεις πισω και αν γουστάρεις κάνε και τις δοκιμές σου πριν παραγγειλεις
Να σαι καλα Ευρυπιδη για την προσφορα..το τσοκ που εβγαλα φωτο ειναι το μαμα και το διασταυρωσα πριν με εναν φιλο που εχει ακριβως την ιδια και μου ειπε και αυτος crio +

Αν από το σημείο που δείχνω και μετά, μένει έξω από την κάννη, είναι crio sport

Δες εδώ κάποια δείγματα :
https://www.touris.eu/product/2043/benelli-crio-sport-m-tsok-
https://www.kalkantzakos.com/Product/712/optima-sport,-tsok-briley

Μίλτο, το πρωί ήμουν λίγο βιαστικός και ολοκληρώνω τώρα το σκεπτικό μου. Στο πρωινό ποστ που παραθέτω, σου περιέγραψα μόνο τη μια περίπτωση από τις δυο πιθανές. Στη δεύτερη λοιπόν περίπτωση, αν περισσεύει από την κάννη το κομμάτι από το σημείο που δείχνω τώρα και μετά, τότε το όπλο σου παίρνει τσοκ Crio Plus όπως σου έχουν γράψει πιο πάνω τα παιδιά και εγώ αρχικά.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα μια χάρη από σένα. Βγάλε μια φωτό με φορεμένο το τσοκ που έχεις στο όπλο για να δούμε την εφαρμογή του ώστε να είμαστε 100% σίγουροι.

Μίλτο, το πρωί ήμουν λίγο βιαστικός και ολοκληρώνω τώρα το σκεπτικό μου. Στο πρωινό ποστ που παραθέτω, σου περιέγραψα μόνο τη μια περίπτωση από τις δυο πιθανές. Στη δεύτερη λοιπόν περίπτωση, αν περισσεύει από την κάννη το κομμάτι από το σημείο που δείχνω τώρα και μετά, τότε το όπλο σου παίρνει τσοκ Crio Plus όπως σου έχουν γράψει πιο πάνω τα παιδιά και εγώ αρχικά.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα μια χάρη από σένα. Βγάλε μια φωτό με φορεμένο το τσοκ που έχεις στο όπλο για να δούμε την εφαρμογή ώστε να είμαστε 100% σίγουροι.
Τωρα Χρηστο ειμαι στη δουλεια..αλλα εδω που εχεις το βελος τωρα ειναι που προεξεχει απο την καννη τα δυο δαχτυλιδια μονο..το διασταυρωσα το πρωι με εναν φιλο και οντως ειναι τα crio+

Α Μίλτο.επειδη έχω ένα bell optima plus αν θες στο στέλνω να το βιδωσεις απάνω να είσαι σίγουρος και μετά μου το ξαναστελνεις πισω και αν γουστάρεις κάνε και τις δοκιμές σου πριν παραγγειλεις
Αααααααααα στείλε μου και μένα το 725 pro sport του κολητου σου να το δω και αν το ξαναδείς σφύρα μου κλέφτικα........bye2.
*sorryyyyyyyyyy αλλά δεν κρατήθηκα ....topic.

Αααααααααα στείλε μου και μένα το 725 pro sport του κολητου σου να το δω και αν το ξαναδείς σφύρα μου κλέφτικα........bye2.
*sorryyyyyyyyyy αλλά δεν κρατήθηκα ....topic.
Αυτό φιλαράκι το έχω καβαντζωσει ήδη κι αν είχα φράγκα θα πέταγα όλους τους νεροσωληνες για πάρτη του
.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back