Prowler®
Banned
βρε Πρόεδρο σε είπε τουτέστιν αρχηγό, αρχιμάστορααστο ρε μαριε κακως ασχοληθηκα
Αφού ο Ειδικός είσαι εσύ αυτό εννοούσε
δεν ειρωνευότανε χιουμοριστικά τίτλο τιμής σου απέδωσε
βρε Πρόεδρο σε είπε τουτέστιν αρχηγό, αρχιμάστορααστο ρε μαριε κακως ασχοληθηκα
Η φωτογραφία είναι πολύ χρήσιμη και θα ήταν ακόμη περισσότερο αν κάποιος έγραφε δίπλα στο κάθε ένα ποιο ακριβώς ελατήριο είναι.αυτα ειναι τα ελατηρια που χρειαζεται ενα βenelli για γενικο service ειτε εχει ριξει 656547 φυσιγγια ειτε εχει μαζεψει σκουρια απο κακη συντηρηση ειτε γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος !!!!!!! F=Kx .Ελατε τωρα να το κανουμε επιστημονικο συνεδριο ενα τυπικο service ΟπλουView attachment 44579
Μήπως είναι το παλιό και το καινούριοΘαλή το τέρμα αριστερά δεν ξέρω τι είναι ...
Για εμένα είναι αυτά ... αλλά θα μας πει ο Βαγγέλης
Να δω πόσα θα πετύχω ...
View attachment 44582
Ποιος ειναι ο Βαγγελης βρε παιδια; επαγγελματιας; σε ποια πολη βρισκεται;Αποθήκης ,επανατατικό,εσωτερικό κλείστρου, γλώσσας,πιρακι επάνω στην κανη ,κουμπάκι τροφοδοσίας,βελονας.Νομιζω ότι είναι 7 με μια γρήγορη σκέψη ο Βαγγέλης που είναι η δουλειά του θα μας τα πει καλύτερα.
Από την μύτη το πίνεις το τσίπουρο?Από τα νεύρα μου χτύπησα ένα τσίπουρο πριν πάω για ραπιντ,πρέπει να τον σκότωσε είναι αλήθεια τελικά
Αν είναι καλό το τσίπουρο το βαράω και ένεσηΑπό την μύτη το πίνεις το τσίπουρο?
Ξεγελας τα τεστ έτσι,κάπου μπορεί να φανεί χρήσιμο αυτό.Αν είναι καλό το τσίπουρο το βαράω και ένεση
Και εγώ αυτό είπα λίγο παραπάνω έχεις πολύ δίκιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Καλό είναι εάν έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια να μην περιμένεις να σου κάνει πρόβλημα εξαλου το κόστος δεν είναι μεγάλο τα αλλάζεις όλα τα ελατήρια και ησυχαζεις γιατί το πρόβλημα θα στο κάνει αποδεδειγμένα όταν θα έχει κυνήγι και πουλιά μπόλικα και παγωνιά συνήθως γι'αυτό προλαμβάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εξαλου μια μπενελι είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να χρειαστεί κάτι άλλο νομίζω μετά τα 10 χρονακια εάν την κυνηγάς συνεχώς της αξίζει .
Ποιος ειναι ο Βαγγελης βρε παιδια; επαγγελματιας; σε ποια πολη βρισκεται;
Σωστά, Αθήνα βόρεια προάστια, εξαιρετικός γνώστης, ειδικά Benelli γιατί συνεργάζεται με τον Κύργια από όσο ξέρω.
Ήταν νταρκΉταν χιούμορ, δεν ήταν ειρωνεία.
Εσύ πιάνεις όλες τις αποχρώσεις του χιούμορ, το έχεις σε αφθονίαΉταν νταρκ
Ενταξει 7 στα 8 εσυ και o civolani Tο πρωτο απο αριστερα ειναι για super black eagleΘαλή το τέρμα αριστερά δεν ξέρω τι είναι ...
Για εμένα είναι αυτά ... αλλά θα μας πει ο Βαγγέλης
Να δω πόσα θα πετύχω ...
View attachment 44582
Οι παλιές 121 sl80 και 123 εχουν ενα κοντό - χοντρό ελατήριο μέσα στο κλείστρο. Έτσι για την ιστορία.Ενταξει 7 στα 8 εσυ και o civolani Tο πρωτο απο αριστερα ειναι για super black eagle
Όλες έχουν ... αλλά μάλλον τόσο χοντρό που είναι δεν παθαίνει τίποτα.Οι παλιές 121 sl80 και 123 εχουν ενα κοντό - χοντρό ελατήριο μέσα στο κλείστρο. Έτσι για την ιστορία.
Να το στείλω αλλά…πρέπει να το κάνω γυαλί πριν το παραλάβει αλλιώς θα γίνω βούκινο εδώ μέσα…χαχαΝα το στειλεις στον @VaggosBenelli να στα αλλαξει γτ κυκλωφορανε κατι μαιμου ελατιρια τωρα τελεφταια να στο κανει και ενα γενικο ελενχο δε του ξεφευγει τπτ και θα εισαι οκ για αλλα 30 χρονια