Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αυτα ειναι τα ελατηρια που χρειαζεται ενα βenelli για γενικο service ειτε εχει ριξει 656547 φυσιγγια ειτε εχει μαζεψει σκουρια απο κακη συντηρηση ειτε γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος !!!!!!! F=Kx .Ελατε τωρα να το κανουμε επιστημονικο συνεδριο ενα τυπικο service ΟπλουView attachment 44579
Η φωτογραφία είναι πολύ χρήσιμη και θα ήταν ακόμη περισσότερο αν κάποιος έγραφε δίπλα στο κάθε ένα ποιο ακριβώς ελατήριο είναι.

Καλό είναι εάν έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια να μην περιμένεις να σου κάνει πρόβλημα εξαλου το κόστος δεν είναι μεγάλο τα αλλάζεις όλα τα ελατήρια και ησυχαζεις γιατί το πρόβλημα θα στο κάνει αποδεδειγμένα όταν θα έχει κυνήγι και πουλιά μπόλικα και παγωνιά συνήθως γι'αυτό προλαμβάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εξαλου μια μπενελι είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να χρειαστεί κάτι άλλο νομίζω μετά τα 10 χρονακια εάν την κυνηγάς συνεχώς της αξίζει .

Last edited:
Η φωτογραφία είναι πολύ χρήσιμη και θα ήταν ακόμη περισσότερο αν κάποιος έγραφε δίπλα στο κάθε ένα ποιο ακριβώς ελατήριο είναι.
Θαλή το τέρμα αριστερά δεν ξέρω τι είναι ...
Για εμένα είναι αυτά ... αλλά θα μας πει ο Βαγγέλης
Να δω πόσα θα πετύχω ... :)

Untitled 1.jpg

Αποθήκης ,επανατατικό,εσωτερικό κλείστρου, γλώσσας,πιρακι επάνω στην κανη ,κουμπάκι τροφοδοσίας,βελονας.Νομιζω ότι είναι 7 με μια γρήγορη σκέψη ο Βαγγέλης που είναι η δουλειά του θα μας τα πει καλύτερα.
Ποιος ειναι ο Βαγγελης βρε παιδια; επαγγελματιας; σε ποια πολη βρισκεται;

Καλό είναι εάν έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια να μην περιμένεις να σου κάνει πρόβλημα εξαλου το κόστος δεν είναι μεγάλο τα αλλάζεις όλα τα ελατήρια και ησυχαζεις γιατί το πρόβλημα θα στο κάνει αποδεδειγμένα όταν θα έχει κυνήγι και πουλιά μπόλικα και παγωνιά συνήθως γι'αυτό προλαμβάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εξαλου μια μπενελι είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να χρειαστεί κάτι άλλο νομίζω μετά τα 10 χρονακια εάν την κυνηγάς συνεχώς της αξίζει .
Και εγώ αυτό είπα λίγο παραπάνω έχεις πολύ δίκιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ποιος ειναι ο Βαγγελης βρε παιδια; επαγγελματιας; σε ποια πολη βρισκεται;
Σωστά, Αθήνα βόρεια προάστια, εξαιρετικός γνώστης, ειδικά Benelli γιατί συνεργάζεται με τον Κύργια από όσο ξέρω.
Μου έχει κάνει service σε Benelli Mancino με αλλαγή όλων των ελατηρίων, σε Franchi Prestige με παλιά και δυσεύρετα ανταλλακτικά, και σε μια παλιά Browning.

Υ.Γ. Γειά σου Βαγγέλη @vagosbenelli ! 'Αργησα να καταλάβω ότι γράφεις εδώ!

Θαλή το τέρμα αριστερά δεν ξέρω τι είναι ...
Για εμένα είναι αυτά ... αλλά θα μας πει ο Βαγγέλης
Να δω πόσα θα πετύχω ... :)

View attachment 44582
Ενταξει .RESPECT. 7 στα 8 εσυ και o civolani :D Tο πρωτο απο αριστερα ειναι για super black eagle

Να το στειλεις στον @VaggosBenelli να στα αλλαξει γτ κυκλωφορανε κατι μαιμου ελατιρια τωρα τελεφταια να στο κανει και ενα γενικο ελενχο δε του ξεφευγει τπτ και θα εισαι οκ για αλλα 30 χρονια
Να το στείλω αλλά…πρέπει να το κάνω γυαλί πριν το παραλάβει αλλιώς θα γίνω βούκινο εδώ μέσα…χαχα

Status
Not open for further replies.
Back