Mπιλαρα για να σε δω πες μου τι μπορει να φταιει εαν το βρεις εχει δωρο συλεκτικο καπελο ΒΕΝΕΛΛΙΑυτού να του πας 2 όπλα για φτιάξιμο και να τα πάρεις κολλημένα μεταξύ τους.
Mπιλαρα για να σε δω πες μου τι μπορει να φταιει εαν το βρεις εχει δωρο συλεκτικο καπελο ΒΕΝΕΛΛΙΑυτού να του πας 2 όπλα για φτιάξιμο και να τα πάρεις κολλημένα μεταξύ τους.
Κλειστές τρύπες αερίων και φουρνελο?Mπιλαρα για να σε δω πες μου τι μπορει να φταιειView attachment 61799
Γιαννη βρηκες το φουρνελο δλδ την μια αιτια υπαρχει συνδυασμος δυο αιτιων, Η τρυπες ηταν μια χαραΚλειστές τρύπες αερίων και φουρνελο?
περιμενω ολοκληρωμενη απαντηση
Τρύπησε το καψούλι γιατί είχαν σπάσει τα στοπ στην βελόναΓιαννη βρηκες το φουρνελο δλδ την μια αιτια υπαρχει συνδυασμος δυο αιτιων, Η τρυπες ηταν μια χαρα
Χαλαρο επανατατικο σε συνδυασμό με αξιοπρεπές φυσίγγιπεριμενω ολοκληρωμενη απαντηση
Θερμοβαρικο φυσσιγι ελατωματικη βελονα Αποτελεσμα αυτα που ειδες στη φωτο συν σπασμενο πλαινο ελασμα και το χειροτερο εκανε ζημια στην πατουρα της καννης εκει που κλειδωνει το κλειστροΧαλαρο επανατατικο σε συνδυασμό με αξιοπρεπές φυσίγγι
Θερμόβαρικο εμπορίου έτσιΘερμοβαρικο φυσσιγι ελατωματικη βελονα Αποτελεσμα αυτα που ειδες στη φωτο συν σπασμενο πλαινο ελασμα και το χειροτερο εκανε ζημια στην πατουρα της καννης εκει που κλειδωνει το κλειστρο
Μην είσαι σίγουροςαλλιώς με κανονικό φυσίγγι τίποτα δε θα γινόταν.
επαιξε πολυ μεγαλο ρολο και το φυσγγι αλλα και η βελονα γιατι τρυπαγε το καψυλλιοΤο φυσίγγι έκανε όλη τη δουλειά και φάνηκαν και τα ευπολοιπα ελατωματα ,αλλιώς με κανονικό φυσίγγι τίποτα δε θα γινόταν.
ειχε και κατι ριγμενα μαζι εγραφε επανω την δοσολογια και ολα ειχαν τρυπιο καψυλλιοΠώς το διαπίστωσες αυτό πριν τη ζημιά η μετά Βαγγέλη ?
αυτο το αξιοπρεπες ειναι πολυ καλο θα το χρησιμοποιω και εγωΧαλαρο επανατατικο σε συνδυασμό με αξιοπρεπές φυσίγγι