Βαράτε παιδιά! Μια βδομάδα πάρτυ!Είμαι σε άδεια, χαλαρώνω, μην διαβάσω καμιά πατάτα
Από την μεθεπόμενη εβδομάδα μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά
Βαράτε παιδιά! Μια βδομάδα πάρτυ!Είμαι σε άδεια, χαλαρώνω, μην διαβάσω καμιά πατάτα
Σταματαω απο σημερα να γραφω η αδεια πλεον ειναι χρονος ιερος και ανακουφιζει κσθε σωματικό και ψυχικο βσρος.Οταν επιστρέφεις ειδοποιησε με ξερεις.Τους φίλους μου τους προσέχω και πιες και κανενα ποτακι και για μας .Είμαι σε άδεια, χαλαρώνω, μην διαβάσω καμιά πατάτα
Ετσι. Για να ριχνει καλυτερα απο dt11 που εχει μονο 48 ποντους κωνο....Η κανη σου δε σκοτώνει,κάνε 50 πόντους κώνο..
Από τότε φένεται ότι ήταν για τους γάμους και πολυβολισμους μόνο.Aχχχ
"5 ντουφεκιές σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο". Αχχχ
Και εμείς τώρα βγάζουμε από τα σεντούκια να μονόκαννα
Μην ξεχάσεις να φτιάξεις κώνο!Από τότε φένεται ότι ήταν για τους γάμους και πολυβολισμους μόνο.
Οντως?Έχω πάει να κάνω κώνο την black eagle!
Μου το πρότεινε ο Βασίλης πριν πάει διακοπεςΟντως?
Κώνο ο ένας κώνο ο άλλος , τι διάολο, δορυφόροι είναι οι τσίχλες πχια;Έχω πάει να κάνω κώνο την black eagle!
Στη αμερικη εχει τραβιξει πολυΜετά τη Vinci έπιασα τη Vitoria.......μόνο τα κλάματα δεν έβαλα......
Δεν ξέρω αν είναι και αυτή ( Vinci super sport ) σαν τις άλλες, benelli, που δε σκοτώνουν ( ) αλλά εδώ οι Ιταλοί πήραν άριστα σε εργονομία, ζύγισμα και πρωτοπορία......από αξιοπηστια, και αν σκοτώνει δεν ξέρω αλλά θα..... μάθω
Καταρχήν μόλις την είδα στον οπλοβαστο νόμιζα πως η κανη είναι 20αρα, έβαζα στοίχημα ότι είναι το πολλή 3 κιλά.....όταν μου είπαν ότι είναι 3300 δεν το πίστευα...... έκρυψαν ωραία το βάρος οι Ιταλοί......
Και δορυφόρους θα ρίχνουμε!!!Κώνο ο ένας κώνο ο άλλος , τι διάολο, δορυφόροι είναι οι τσίχλες πχια;
Από τα πιο καλοζυγισμενα αυτογεμη για μένα. Εγώ έχω την super vinci με 71 πόντους κάννη και το βάρος της ζυγισμένο είναι 3170 γρ. Δεν ξέρω αν η super sport vinci είναι πιο βαριά η αν έχουν κάνει λάθος στο site της Benelli. Συνήθως όμως τα sport μοντέλα είναι πιο βαριά.έβαζα στοίχημα ότι είναι το πολλή 3 κιλά.....όταν μου είπαν ότι είναι 3300 δεν το πίστευα...... έκρυψαν ωραία το βάρος οι Ιταλοί......
ΚαλορίζικοNew kid on the block... Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και η benella φέτος. Προς το παρόν έλεγα να πουλήσω 2 ή 3 και βρέθηκα με ένα παραπάνω!
Ωραίο τσοκοκλειδο.Πολύ ησυχία στο τόπικ και αγχώνομαι... ας ταράξω λίγο τα νερά.
View attachment 76780
Αυτό πόνεσε λίγο!Πολύ ησυχία στο τόπικ και αγχώνομαι... ας ταράξω λίγο τα νερά.
View attachment 76780