Δεν κάνει αυτό την διαφορά!Έχει γεμίσει το HL από τουφεκιές του 80+%
Αυτό την κάνει!ούτε στην περιφερειακή διάτρηση με ίδιο φυσίγγι και παρόμοια συγκέντρωση.
Δεν κάνει αυτό την διαφορά!Έχει γεμίσει το HL από τουφεκιές του 80+%
Αυτό την κάνει!ούτε στην περιφερειακή διάτρηση με ίδιο φυσίγγι και παρόμοια συγκέντρωση.
Έπεσε θύμα της σκοπευτικής μοδός και αυτόςΚαι δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.....
Το μυαλό σου, μην χάσουν κάνα € οι οπλουργοί εσύ.
Εεε και τι άλλα??Το μετρήσαμε και αυτό.
Μηδέν διαφορά.
Άλλο ;
Τσαμπα ρε συ θα σου κολλησω το ρεμι, ποιος σου ειπε για λεφτα, να εχεις και ενα σοβαρο οπλο...Το μυαλό σου, μην χάσουν κάνα € οι οπλουργοί εσύ.
Από εμένα δεν θα πάρουν δεκάρα τσακιστή πάντως
Δεν φτιάχνεται το Rem Γιώργο, το έχω κοιτάξει φίλε.Τσαμπα ρε συ θα σου κολλησω το ρεμι, ποιος σου ειπε για λεφτα, να εχεις και ενα σοβαρο οπλο...
Θελεις να.σου πω την αληθεια βασει αυτα που βλεπω στην φωτο η να σου βαλω ενα λαικ?.Θα προτιμησω ενα λαικ δεν θελω στεναχωριες
''Γεροντα'' συνεχιζεις να μιλας με γριφους......Θελεις να.σου πω την αληθεια βασει αυτα που βλεπω στην φωτο η να σου βαλω ενα λαικ?.Θα προτιμησω ενα λαικ δεν θελω στεναχωριες
Ναι μετά τον κώνο θα σου συστήσει μάντρα ανακύκλωσης.Εεεε Βάγγο,θα κανονίσεις και για after sale?
Για αύξηση περιφερειακής διάτρησης (αν υπάρχει πρόβλημα) ρίχνεις σκάγια με περισσότερο αντιμόνιο (πραγματικό όχι διαφημιστικό).Εεε και τι άλλα??
Ο manson και ο clymer η ptg κλπΚαλά είναι!
2",όσο λέει ο Mr Manson...
Βλητικός ο κύριος ;Καλά είναι!
2",όσο λέει ο Mr Manson...
Γιωργο.δεν θα μιλησω για το μεσα γιατι δεν εχω την καννη στα χερισ μου Αλλα το πορτινγκ σε αυτο το μηκος καννης ειναι λαθος .Ειμαι παθων μεσα σε3 χρονια εχασα το 30% του δεξιου αυτιου .Αυτα μετα απο ακουωγραμμα''Γεροντα'' συνεχιζεις να μιλας με γριφους......
Για μαλακες ψαχνεις .σιγα μην απαντησειΒλητικός ο κύριος ;
Ο αμερικάνος ο Roberts ακόμα μου απαντάει για την αύξηση της συγκέντρωσης που θα πρέπει να περιμένω με κώνο.
Του είπα μέχρι και τα φυσίγγια που θα δοκιμάσω.
Τι άλλο να κάνω ;
Ας μου έλεγε 2%, έτσι για το γαμώτο.
Φατσικα δεν τον.ξερω .Εχω μιλησει μαζι με μαιλ Τα κοπτικα που βγαζει ειναι αψογα Απλα εδω τα αντιγραφουμε με κεφαλες καρβιδιου για να κοβουν χρωμιο .Τα.δικα μας ειναι απλα εξαιρετικα
Πουλάει και τσοκ πάντως, έτσι για την αλητεία.Για μαλακες ψαχνεις σιγα μην απαντησει
Εκανε την τρίχα τριχιά αυτος....Πουλάει και τσοκ πάντως, έτσι για την αλητεία.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι το +10% κέρδος ΜΟΝΟ από κώνο σε χοντρά και σφιχτά τσοκ είναι μπαρούφα περιωπής.
Αν θέλουν κάποιοι να δουν καμμιά διαφορά ας ρίξουν ψιλά με IC.
Η λεγόμενη, βλητική υπεροχή της τσίχλας.