Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν πέσω στα 30 γρμ να τα παίρνω 10ρια !!!Στην τσίχλα το 10 ακόμη καλύτερο.....
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν πέσω στα 30 γρμ να τα παίρνω 10ρια !!!Στην τσίχλα το 10 ακόμη καλύτερο.....
Σκούπακοντά μακριάόταν λέω κοντά στα 3 μέτρα μου πέρασε σα Μιράζ μια κάπου κάποτε κ έπεσε στα 20 μέτρα ,απ' την ταχύτητα τηςΣτην τσίχλα το 10 ακόμη καλύτερο.....
i) θα βρηκε σε κολωναΣκούπακοντά μακριάόταν λέω κοντά στα 3 μέτρα μου πέρασε σα Μιράζ μια κάπου κάποτε κ έπεσε στα 20 μέτρα ,απ' την ταχύτητα της
Λούκυ Λουκ λέμεi) θα βρηκε σε κολωνα
ii) σκιαχτηκε-της εκοψες το αιμα
iii) αυτοκτονησε
Μια χαρά τουφεκιές βγάζει η ταπεινή μ2Παιδιά επειδή το κουρασαμε πολύ το θέμα το πιο ανθεκτικό αυτογεμες είναι αυτά με τα λιγότερα κινούμενα μέρη και είναι το αδράνειας η μπενελι σαν πρωτοπόρος έχει και το καλύτερο κλείστρο στο πλανήτη καθώς και το ντιζαιντ από όλες τις απόψεις αν είχε και την καλύτερη βλητική απόδοση δε νομίζω ότι θα υπήρχε άλλο αυτογεμες γιατί το θέμα ανάκρουσης το έχει λύσει με τα κομφορντ κτλ
Το πραγματικό 10 ναιΣτην τσίχλα το 10 ακόμη καλύτερο.....
Το #10 με κύλινδρο δεν έχει αντίπαλο σε περπατητό.Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν πέσω στα 30 γρμ να τα παίρνω 10ρια !!!
Μια χαρά με το πολύ καλά και το άριστα απέχει κρίνοντας όμως ότι ρίχνουμε κατά πλειονότητα εντός ορίων είναι μια χαράΜια χαρά τουφεκιές βγάζει η ταπεινή μ2
Τα πάντα ρει ΤζωνΜια χαρά με το πολύ καλά και το άριστα απέχει κρίνοντας όμως ότι ρίχνουμε κατά πλειονότητα εντός ορίων είναι μια χαρά
Αϊ ρε Γιαννο... Μου χαλας το μυθο... Αϊ ρε συ...με στενοχωρσες τωραΜια χαρά τουφεκιές βγάζει η ταπεινή μ2
Ante παλι. Ρε παιδια φερτε το οπλο οσο μπορειτε στα μετρα σας ,βαλτε και ενα σοβαρο φυσιγγι ξαμοληθειτε στο βουνο και καντε το κεφι σας ολα τα αλλα ειναι μαλακιεςΜια χαρά τουφεκιές βγάζει η ταπεινή μ2
Πτανα αιμοροιδα
θα τον κανω μεταγραφη αυτον για καρτερι, Γιαννο....μου αρεσει το στυλ του...
θα τον κανω μεταγραφη αυτον για καρτερι, Γιαννο....μου αρεσει το στυλ του...
Είδατε τι τούρλωμα τον κάνει τον κώλο όταν βλέπει κάνα παπί αχαχαχαΠτανα αιμοροιδα
Κάντο χθες!Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν πέσω στα 30 γρμ να τα παίρνω 10ρια !!!
Ναι μιλάω για φτιαγμένο κώνο μετά το εργοστάσιο που δεν έχει χρώμιο αφού έχει αφαιρεθεί λόγο επεξεργασίαςΌχι αν είναι χρωμιωμένος ... ΙΣΩΣ ναι αν δεν είναι.
Νομίζω όμως ότι δεν γυαλίζει, απλά τα κενά γεμίζουν με μολύβι και σου δίνει την αίσθηση γυαλάδας
Να φύγει πρώτα το απόθεμα, μπορεί μέχρι τότε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.Κάντο χθες!