Αν σου πω ότι ψαχνω να ριξω στο σκοπευτήριο με cordoba τι θα σκεφτεις;Ώπα Ώπα φιλαράκι η berettes δεν βαρανε σιταρηθρεςπαίζουμε σε άλλη κατηγορία εμείς
![]()
Αν σου πω ότι ψαχνω να ριξω στο σκοπευτήριο με cordoba τι θα σκεφτεις;Ώπα Ώπα φιλαράκι η berettes δεν βαρανε σιταρηθρεςπαίζουμε σε άλλη κατηγορία εμείς
![]()
Άμα δεν περάσουν και αύριο τρυγόνια την κάτσαμε!Αν σου πω ότι ψαχνω να ριξω στο σκοπευτήριο με cordoba τι θα σκεφτεις;
Τσίχλες;Ώπα Ώπα φιλαράκι η berettes δεν βαρανε σιταρηθρεςπαίζουμε σε άλλη κατηγορία εμείς
![]()
Πολύ ελαστικότητα οι κάνες των πενέλι.
Γι αυτό ρίχνουν όπου να ναι και δεν μπορεί να βαρέσει κανένας τσίχλες και σιταρίθρες.
View attachment 90751
Ασε τον ησυχο ρε..... θα μπει ξανα με αλλο nick name αύριο...Καλά βρε μπιλακο θα λέω όταν πάω για τσονια. Μπιλακο λύσε μου μια απορία, ήσουν εδώ στο φόρουμ, έφαγες το μπαν σου, άνοιξες δικό σου φόρουμ, και βάζεις τα ωραία σου διαγωνίσματα. Εδώ στην Χονολουλού γιατί έρχεσαι ;;![]()
Πουληθεικες στα καύσιμα εεε;;; χε χε χε...Άμα δεν περάσουν και αύριο τρυγόνια την κάτσαμε!
πολύ ανώτερη η black eagleΣε αίσθηση κίνησης και ανακρουσης?
Με κάλυψες πλήρως.πολύ ανώτερη η black eagle
Την λύση σε αυτό την είχε δώσει η benelli με την super vinci που είχε βγει έναν χρόνο μετά και είχαν βελτιώσει όλες αυτές τις χαζοατέλειες που είχε η Vinci. Παρόλα αυτά οι Αμερικανοί έλεγαν ότι αν σε ενοχλεί ο υποφυλακτηρας της σκανδάλης μάλλον το κρατάς λάθος και πολύ μπροστά κατι που το κάνεις αυθόρμητα για να φτάσεις την ασφάλεια που βρίσκεται μπροστά. Αυτό έλεγε ο Randy. Αλλά όπως είπα στην super vinci τα είχαν διορθώσει αυτά. Και τον υποφυλακτηρα και το κουμπί της ασφάλειας που το είχαν κάνει μεγαλύτερο καθώς και είχαν βάλει και 2 επανατατικά ελατήρια με το δευτερο να συμπιέζεται προς το τέλος της διαδρομής του κλείστρου για να μην ζοριζει το όπλο και να έχει ακόμη χαμηλότερη ανάκρουση όπως και χαμηλότερο recoil. Γενικά αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για να πάρεις την super vinci αντί της απλής Vinci.Ο μόνος λόγος που πούλησα την δικιά μου vinci (απ τις πρώτες ) ήταν ότι μου έτριβε έντονα το άνω τμήμα του υποφυλακτήρα, ψηλά το δάχτυλο της σκανδάλης και μετά απο αρκετά φυσίγγια αποκτούσα φουσκάλα στο συγκεκριμένο σημείο. Η λύση ήταν γάντι, αφού δεν ήταν χτύπημα η πόνος, απλά σημείο έντονης τριβής. Άλλαξα πέλμα, φλατζες κτλ αλλα τίποτα, δεν διορθώθηκε , παρότι την κυνήγησα 2 χρόνια και το όπλο το είχα φέρει ακριβώς στα μέτρα μου.
Τι καινοτομο είχε η 304 τότε;αλλά όπως και η 304 ήτανε πίτευμα της μπερέτας
Όλα τα συνθετικά όπλα της benelli στην αρχή πολυμεριζαν . Πλέον το έχουν διορθώσει. Όσο για το δεύτερο που λες το πρόβλημα ότι χαλαρωνει το κοντάκι με την κάννη από την χρήση δεν ισχύει και είναι παραπληροφόρηση από όσους δεν ξέρουν και ένας λόγος όπως λες που αρκετοί φοβήθηκαν και το πούλησαν η δεν το αγόρασαν ποτέ γιατί νόμιζαν ότι είναι δίκανο. Η Vinci όπως έχω ξαναεξηγησει έχει βίδα στο κοντάκι κάτι σαν τσαβετα και σε περίπτωση που χαλαρώσει σφίγγει και γινεται σαν καινούργια και δεν χρειάζεται καν να πάει σε οπλουργο. Θα ανεβάσω φωτογραφια με αυτό όταν είμαι στον υπολογιστή σαν απόδειξη για τους άπιστους γιατί πράγματικα εγώ κουραστεί να το ακούω αυτό και είναι καθαρά παραπληροφόρηση. Η Vinci όση χρήση και αν κάνεις όσα χρόνια και αν περάσουν όσες φορές και αν ξεσφιξει και αν χαλαρώσει στο σημείο που δενει η κάννη με το κοντάκι σφίγγει και γινεται σαν καινούργια με το σφίξιμο μιας απλής βίδας σαν τσαβετα από το κοντακι. Δεν είναι δικαννο η Vinci παρόλο όπου λύνει σε 3 κομμάτια σαν δικανο.Ήμουν κάτοχος της Vinci όταν βγήκε το 2011 η 2012 δεν θυμάμαι ακριβώς πολύ καλό τουφέκι δεν τα βρήκαμε βέβαια για εμένα έχει το μειονέκτημα οτι η μαλακή επίστρωση στα πλαστικά ξεφλουδίζει και φαινόταν άσχημο επίσης το όπλο είναι φτιαγμένο για καρτέρι και έχει πολύ κλειστή λαβή δεν είναι και το καλύτερο για περπάτημα και ένα πρόβλημα που έχει αναφερθεί από Αμερική είναι ότι με την χρήση χαλαρώνει πίσω εκεί που βιδώνει η κάνη στο κοντάκι. Εγώ δεν είχα θέμα βέβαια τώρα από τουφεκιές τίποτα το διαφορετικό από μια Μ2 όταν την έδωσα και πήρα την Α400 unico μπορώ να πω ότι είχε καλύτερες τουφεκιές η beretta. Τώρα με την black eagle δεν την συγκρίνω γιατί είναι διαφορετικό όπλο. Παντός κακός την σταματάει θα μπορούσε να την βελτιώσει.
Πνίγηκε καλέ το κορίτσι, κάποιος να την χτυπήσει στην πλάτη.
Πνίγηκε καλέ το κορίτσι, κάποιος να την χτυπήσει στην πλάτη.![]()
Εμένα δεν με χτυπούσε δεν είχα τέτοιο θέμα! Αλλά δεν ξέρω αν είχε βγει η super Vinci τότε αλλά και ποιος έπαιρνε σούπερ μαγκνουμ όπλο το 2011 εδώ και τώρα ακόμη είναι υπερβολή απλά μα σπάνε αναγκαστικά εκεί όπως μας πήγαν στης μαγκνουμ θαλαμες για να μειώσουν το κόστος παραγωγής τα εργοστάσια αντί να βγάζουν 3 ή 2 κάνες με διαφορετικές θαλαμες θα βγάζουν μια.Την λύση σε αυτό την είχε δώσει η benelli με την super vinci που είχε βγει έναν χρόνο μετά και είχαν βελτιώσει όλες αυτές τις χαζοατέλειες που είχε η Vinci. Παρόλα αυτά οι Αμερικανοί έλεγαν ότι αν σε ενοχλεί ο υποφυλακτηρας της σκανδάλης μάλλον το κρατάς λάθος και πολύ μπροστά κατι που το κάνεις αυθόρμητα για να φτάσεις την ασφάλεια που βρίσκεται μπροστά. Αυτό έλεγε ο Randy. Αλλά όπως είπα στην super vinci τα είχαν διορθώσει αυτά. Και τον υποφυλακτηρα και το κουμπί της ασφάλειας που το είχαν κάνει μεγαλύτερο καθώς και είχαν βάλει και 2 επανατατικά ελατήρια με το δευτερο να συμπιέζεται προς το τέλος της διαδρομής του κλείστρου για να μην ζοριζει το όπλο και να έχει ακόμη χαμηλότερη ανάκρουση όπως και χαμηλότερο recoil. Γενικά αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για να πάρεις την super vinci αντί της απλής Vinci.
Ναι εγώ το είχα διαβάσει δεν το αντιμετώπισα όμως αν και οπως το έβλεπα ήταν τόσο σφιχτό που δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Σαν όπλο δεν είχε θέμα πλην τον πλαστικών αλλά τώρα που έχω και την black eagle 3 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο σε εργονομία και λαβές το black eagle 3 απλά η Vinci είχε καινοτομίες όπως το ελατήριο μπροστά και την αλλαγή αποθήκης.Όλα τα συνθετικά όπλα της benelli στην αρχή πολυμεριζαν . Πλέον το έχουν διορθώσει. Όσο για το δεύτερο που λες το πρόβλημα ότι χαλαρωνει το κοντάκι με την κάννη από την χρήση δεν ισχύει και είναι παραπληροφόρηση από όσους δεν ξέρουν και ένας λόγος όπως λες που αρκετοί φοβήθηκαν και το πούλησαν η δεν το αγόρασαν ποτέ γιατί νόμιζαν ότι είναι δίκανο. Η Vinci όπως έχω ξαναεξηγησει έχει βίδα στο κοντάκι κάτι σαν τσαβετα και σε περίπτωση που χαλαρώσει σφίγγει και γινεται σαν καινούργια και δεν χρειάζεται καν να πάει σε οπλουργο. Θα ανεβάσω φωτογραφια με αυτό όταν είμαι στον υπολογιστή σαν απόδειξη για τους άπιστους γιατί πράγματικα εγώ κουραστεί να το ακούω αυτό και είναι καθαρά παραπληροφόρηση. Η Vinci όση χρήση και αν κάνεις όσα χρόνια και αν περάσουν όσες φορές και αν ξεσφιξει και αν χαλαρώσει στο σημείο που δενει η κάννη με το κοντάκι σφίγγει και γινεται σαν καινούργια με το σφίξιμο μιας απλής βίδας σαν τσαβετα από το κοντακι. Δεν είναι δικαννο η Vinci παρόλο όπου λύνει σε 3 κομμάτια σαν δικανο.
Benelli team ΜήτσοΚαλά βρε μπιλακο θα λέω όταν πάω για τσονια. Μπιλακο λύσε μου μια απορία, ήσουν εδώ στο φόρουμ, έφαγες το μπαν σου, άνοιξες δικό σου φόρουμ, και βάζεις τα ωραία σου διαγωνίσματα. Εδώ στην Χονολουλού γιατί έρχεσαι ;;![]()
Ας στο καλό σου μωρη τρελή, για δεν το λες ότι θέλεις να έρθεις και εσύ, με μια παραπάνω τρελή, δεν χαλάει το κλουβί.Benelli team Μήτσο
Όπλο αερίων 3 κιλών και ούτε δεν υπάρχει ακόμη με την αξιοπιστία τη χαμηλή ανάκρουση και είναι beteta απροβλγματιστο.Τι καινοτομο είχε η 304 τότε;
Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι γιατί είχε 70αρς θαλάμη..... έπεσε πάνω στην 390 .....Όπλο αερίων 3 κιλών και ούτε δεν υπάρχει ακόμη με την αξιοπιστία τη χαμηλή ανάκρουση και είναι beteta απροβλγματιστο.