Να σε ρωτήσω ρε Γιάννη,ποια είναι η γνώμη σου για τα<< σκοτωματα>> των Μπράουνινγκ και πιο συγκεκριμένα για το μοντέλο 2000 και τα Verney carron τα δίκανα. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποια από τα μοντέλα των εταιρειών αυτών; Ποια η γνώμη σου; Με ενδιαφέρει η απάντηση σου .Πάντως οι κάτοχοι των beneli που έχω περάσει από αυτό το στάδιο κατέχοντας και περισσότερες από πολλούς μου αρέσει που κρίνουν αλλά ντουφέκια που μπορεί να μην τα έχουν πιάσει καν στα χέρια τους .Καλό είναι να εκφέρονται απόψεις περί όπλων όχι τι ακούσαμε αλλά τι βιώσαμε σας το γράφω φιλικά Ε όντας αλλάξει πάνω των 15 όπλων και έχοντας κυνηγάει με όλων σχεδόν των εταιριών εκτός fabarm όπως έχω ξαναγράψει ,να σταματήσετε να νομίζετε ότι επειδή οντως κρατάτε το ποίο αξιόπιστο όπλο ότι είναι και το καλύτερο βλητικα .Τα ντουφέκια δε κρίνονται από την εμφάνιση και δεν είναι όπλα μάχης για να τα κρίνουμε αποκλειστικά βάση λειτουργίας κρίνονται εκ του αποτελέσματος στα τερέν και χρειάζονται χρόνο και συνθήκες εφόσον τα υποστηρίζεις σκοπευτικά για να αντιληφθείς τις ικανότητες τους.Και μην συγκρίνεται το κυνήγι σε άλλα κράτη με το κυνήγι στη χώρα μας είναι δεδομένο ότι όταν ρίχνεις 300/400 φυσίγγια τη μέρα που εννοείται ότι υπάρχει υπερπληθώρα θηραμάτων και διαλέγεις και ρίχνεις θα σε νοιάζει μόνο το πιο απλό και αξιόπιστο ,αφήστε την Αμερική στην άκρη και την Αργεντινή γιατί έτσι που κυνηγούν με ένα απλό μονόκανο να πας ικανοποιημένος θα είσαι ντουφέκια και πουλί.Κανενα πολύ εργαλείο δεν είναι κορυφή σε κάτι έτσι και το ντουφέκι αυτό προσπαθεί να πετύχει η beneli δυστυχώς όμως θέλει ακόμη αρκετά βήματα να φτάσει βλητικα ,αρκετά βήματα να φτάσει σε ανάκρουση και αρκετά βήματα να βγάλει ένα πραγματικά ζυγισμένο όπλο.