Σώφρων είπαμε!
Σώφρων είπαμε!
Έχει καμία ροδιά το τομάρι;Με το αυτοκίνητο τον πάτησες;
Στην επόμενη θέλω ξάδερφο κ κερνάω ηδονικο άνευ γλυκάνισουΠήρε ο ξάδερφος μια 76full σταθερό super90 400 ευρώ σε άριστη κατάσταση (την λύσαμε μαζί).
Τώρα ψάχνει δεύτερη κάνη με τσοκ αχχαχαχαχ
Ίσως το 66 να είναι το ιδανικό πλέον για αυτογεμές ... εμένα με έφαγε η μακρυκανίτιδα (71cm) ...
Νομίζω στα είπα ... δεν μπορούσε να βαρέσει τρυγόνι με την super90 και ξήλωσε το σκόπευτρο με μαχαίρι !!! Το τελείως.Στην επόμενη θέλω ξάδερφο κ κερνάω ηδονικο άνευ γλυκάνισου
Καλά έκανε. Αυτες οι μαλακιες σου μπαινουν στο ματι. Ειναι σαν σπυρι στο κωλο.Νομίζω στα είπα ... δεν μπορούσε να βαρέσει τρυγόνι με την super90 και ξήλωσε το σκόπευτρο με μαχαίρι !!! Το τελείως.
Ρε βιδωτό είναι του έλεγα ... όχι είναι πρεσσαριστό.
Μετά έφυγα αλλά μου είπε το ξεβίδωσε και έβαλε μια κοινή βίδα ... την τρόχισε ίσα να προεξέχει και τώρα σκοτώνει η benelli λέει χχαχαχαχ
Ήταν κόκκινο ξάδερφε και δεν μου άρεσε χαχαχα
Αν αρχίσει να σκουριάζει η βίδα θα γελάσουμε ...
Όχι αλλά στη φωτό έχει μόνο τη μία πλευρά.Έχει καμία ροδιά το τομάρι;
Είναι εποχή που για να δεις τη φωτογραφία έπρεπε να την εκτυπώσεις.Όχι αλλά στη φωτό έχει μόνο τη μία πλευρά.
Άρχισαν οι μετατροπές;Εγώ έβγαλα την κόκκινη και έβαλα αυτή τη φανταστική σχεδόν ανύπαρκτη ακιδα
Και που εισαι ακομα. Μεχρι να καταληξει στο καρ εχουμε δρομο.Άρχισαν οι μετατροπές;
Aηδια δεν μου αρέσουν τα όπλα που δεν έχουν ξύλακαλημερα παιδες....με δυο ομορφα κοριτσια....
View attachment 54775
Δηλαδή Νικολα έπιασες αυτό το οπλο στα χέρια σου κ ενιωσες αηδία;.. Ειλικρινά τωρα..Aηδια δεν μου αρέσουν τα όπλα που δεν έχουν ξύλα
Έτσι σε θέλω insider της benelli αχαχαΠαμε τωρα στα οπλα.... Σε καλώ οποτε θες να βρεθούμε να ρίξεις με δύο όπλα αδρανειας που εχω... Το ενα ειναι του 1990 κ το αλλο 2022. Θα διαπιστώσεις μονος σου οτι το ενα ειναι ζασταβα κ το αλλο, αυτό που περιέγραψα απο πανω με το συμβαν στο δρομο
Δεν μου αρέσει οπτικά ρε φίλε γούστα είναι χίλιες φορές καλύτερα ένα Ρωσικό μόνοκανόΔηλαδή Νικολα έπιασες αυτό το οπλο στα χέρια σου κ ενιωσες αηδία;.. Ειλικρινά τωρα..
Σωστοσσς.... Επαυξάνω με την τελευταία τοποθέτηση.. Μαζι σουΔεν μου αρέσει οπτικά ρε φίλε γούστα είναι χίλιες φορές καλύτερα ένα Ρωσικό μόνοκανό
Φιλαράκι είχα audi των 50.000 και έχω αλλάξει και πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα όλα καλά είναι αλλά την σωστή συμπεριφορά σου και τη δεξιοτεχνία αν και όποιος έχει και τα αντανακλαστικα σου στο σωστό χρόνο δεν τα πιάνει κανένα σύστημα όπως και στο όπλο το δυνατό σκοπευτή δεν το πιάνεις δεν πα να έχεις perazzi και αυτός Φλομπέρ γι'αυτό και ούτε τα ίσιωνω όλα ούτε και τα θεοποιω γιατί τα νέα αυτοκίνητα έχουν κανείς τους ανθρώπους να μη ξέρουν να οδηγούν δυστυχώς και με το παραμικρό να σηκώνουν τα χέρια ψηλά όπως και να μην έχουν την αίσθηση να αντιληφθούν τα όρια του αυτοκινήτου τους μεγάλο θέμα αυτό τεράστιο με αποτέλεσμα αν κάτι ξεφύγει να μην υπάρχει η ικανότητα σωστής αντίδρασης.Παμε για άλλα το σκίσαμε το θέμα μπενελι.Παμε τωρα στα οπλα.... Σε καλώ οποτε θες να βρεθούμε να ρίξεις με δύο όπλα αδρανειας που εχω... Το ενα ειναι του 1990 κ το αλλο 2022. Θα διαπιστώσεις μονος σου οτι το ενα ειναι ζασταβα κ το αλλο, αυτό που περιέγραψα απο πανω με το συμβαν στο δρομο
Για όλα τα όπλα με πλαστικά πάει αυτό δεν μιλάω μόνο για τις συγκεκριμένες στη φώτο το ξύλο είναι αλλιώς πιο παραδοσιακόΣωστοσσς.... Επαυξάνω με την τελευταία τοποθέτηση.. Μαζι σου