Δεν έχει μηχανουργείο η περιοχή?Ναι αυτόν μάστορα ψαχνό, έχεις κάποιον στο μυαλό γέροντα ;; Για πες.
Δεν έχει μηχανουργείο η περιοχή?Ναι αυτόν μάστορα ψαχνό, έχεις κάποιον στο μυαλό γέροντα ;; Για πες.
Έχει και ο Ήφαιστος (Παπατσαρουχας) φρεζοδραπανο,αλλά δε θα ασχοληθεί....gemini έχω φτιάξει τσοκ φρένου, 10εκ. 2* Αλλά εκεί που το έστειλα να το τρυπήσει το έκανε χαλιά, ( άμα δεν κόβει το ρημαδι ) είναι άσχημο, αλλά δουλεύει καλά, τώρα έχω πάρει άλλο, πάλι 10 εκ. 1* και ψάχνω να το τρυπήσω να γίνει τέλεια δουλειά.
Μηχανουργεία έχει άλλα ασχολούνται με γεωργικά μηχανήματα, έχουν φρεζα, αλλά δεν είναι με διερετη, στην Πάτρα στην βιομηχανική έχει σύγχρονο μηχανουργείο από ότι μου είπαν, πας τα σχέδια τη θες να φτιάξεις στα κόβει τα τρυπάει, και εσύ τα συναρμολόγησης, δεν ξέρω αν έχει φρεζοδραπανο.Δεν έχει μηχανουργείο η περιοχή?
Τάκη έχεις τηλέφωνο ;;Κουρκουλος
Απευθυνσου εκεί.Μηχανουργεία έχει άλλα ασχολούνται με γεωργικά μηχανήματα, έχουν φρεζα, αλλά δεν είναι με διερετη, στην Πάτρα στην βιομηχανική έχει σύγχρονο μηχανουργείο από ότι μου είπαν, πας τα σχέδια τη θες να φτιάξεις στα κόβει τα τρυπάει, και εσύ τα συναρμολόγησης, δεν ξέρω αν έχει φρεζοδραπανο.
Αναζήτησε το στο κινητό σου..Τάκη έχεις τηλέφωνο ;;
Κούρκουλος μου είπε και εμένα σου φτιάχνω όποιο θες φρένουΝαι αυτόν μάστορα ψαχνό, έχεις κάποιον στο μυαλό γέροντα ;; Για πες.