Ξαφνικά τα χωνιά σκοτώνουν Ε?Ωχ!!!!! Πάνε για καταναλωτικά δάνεια οι μπενελακηδες
Παναγιώτη γιατί δεν κάνατε δοκιμή στα 40 και στα 50 μέτρα, με 40-50 γρ. Με 4 και 2 και ασεους ;; Τη είναι αυτά τα 26 - 30 μέτρα. Δηλαδή η μπενελλι πάλι νερομπιστολο έβγαλε. Εγώ θέλω να δω να
Νομίζω τα ίδια αποτελέσματα είχε βγάλει κ ο Ιταλός όταν συνέκρινε τις 2 αυτές κάννες.κριμα που δεν έγινε κ δοκιμή με μια Beretta 18,6.
Και με μια fabarm θα έλεγα εγώ.Καλή είναι για αρχή αλλά αυτός συνήθως που θα την αγοράσει θα ρίξει και 32 γρ 9 αρακια εκεί πρέπει να φανεί τι κάνει σε σχέση με μια optima k μια v3
Από πού προκύπτει ότι είναι καλή Γιάννη ;; Από τη δοκιμή που είναι νερομπιστολο παλιό, και το νερομπιστολο νέο. Να κάνει την δοκιμή με διαφορετικές κάννες όπως Μπερέτα, φαμπαρμ, v3. Μπράουνινγκ, κ.τ.λ Στα μέτρα που έγραψα πιο πάνω, και με τα γραμμάρια, και νούμερα σκαγιον. Θέλεις και εσύ 9αρια ;; Μέσα. Αν την είχα στα χέρια μου θα την έκαιγα στης δοκιμές, ότι δοκιμή μπορείς να φανταστείς, μέχρι να με πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό. Μέχρι στιγμής δεν πειθομε.Καλή είναι για αρχή αλλά αυτός συνήθως που θα την αγοράσει θα ρίξει και 32 γρ 9 αρακια εκεί πρέπει να φανεί τι κάνει σε σχέση με μια optima k μια v3
Δεν είναι δικιά μου δοκιμή αλλά όταν έχει διάτρηση με μεγάλη διαφορά στα 30 μέτρα θα έχει και στα 40-50 μεγαλύτερηΠαναγιώτη γιατί δεν κάνατε δοκιμή στα 40 και στα 50 μέτρα, με 40-50 γρ. Με 4 και 2 και ασεους ;; Τη είναι αυτά τα 26 - 30 μέτρα. Δηλαδή η μπενελλι πάλι νερομπιστολο έβγαλε. Εγώ θέλω να δω νασε αυτά τα μέτρα που έγραψα. Να δω η κάννη που έβγαλε η μπενελλι έχει νιακαρα, η είναι μια από τα ίδια.
![]()
Για την optima συμφωνώ αλλά η V3 θα κάνει εμπλοκήΚαλή είναι για αρχή αλλά αυτός συνήθως που θα την αγοράσει θα ρίξει και 32 γρ 9 αρακια εκεί πρέπει να φανεί τι κάνει σε σχέση με μια optima k μια v3
Καλή είναι για αρχή αλλά αυτός συνήθως που θα την αγοράσει θα ρίξει και 32 γρ 9 αρακια εκεί πρέπει να φανεί τι κάνει σε σχέση με μια optima k μια v3
Από πού προκύπτει ότι είναι καλή Γιάννη ;; Από τη δοκιμή που είναι νερομπιστολο παλιό, και το νερομπιστολο νέο. Να κάνει την δοκιμή με διαφορετικές κάννες όπως Μπερέτα, φαμπαρμ, v3. Μπράουνινγκ, κ.τ.λ Στα μέτρα που έγραψα πιο πάνω, και με τα γραμμάρια, και νούμερα σκαγιον. Θέλεις και εσύ 9αρια ;; Μέσα. Αν την είχα στα χέρια μου θα την έκαιγα στης δοκιμές, ότι δοκιμή μπορείς να φανταστείς, μέχρι να με πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό. Μέχρι στιγμής δεν πειθομε.![]()
Παιδιά η κάνη είναι εξαιρετική και κάνει παπάδες ειδικά σε υδρόβια που την έχω δει να ρίχνει κάνει απίστευτα σκωτοματα και σε αποστάσεις και σε τρόπο καταβολής με τον καιρό θα τύχει να την έχει κάποιος που ξέρετε και θα το δείτε και εσείς αυτό που αναφέρω.Καλή είναι για αρχή αλλά αυτός συνήθως που θα την αγοράσει θα ρίξει και 32 γρ 9 αρακια εκεί πρέπει να φανεί τι κάνει σε σχέση με μια optima k μια v3
Παναγιώτη.Τι δικιά σου που την γαργαλισες, δεν είδες διάφορα ;;Παιδιά η κάνη είναι εξαιρετική και κάνει παπάδες ειδικά σε υδρόβια που την έχω δει να ρίχνει κάνει απίστευτα σκωτοματα και σε αποστάσεις και σε τρόπο καταβολής με τον καιρό θα τύχει να την έχει κάποιος που ξέρετε και θα το δείτε και εσείς αυτό που αναφέρω.
Ναι έχω δει διαφορά! Αλλα άλλη η καινούρια κάνη δεν έχει σχέση με της συμβατικές παρεμβάσειςΠαναγιώτη.Τι δικιά σου που την γαργαλισες, δεν είδες διάφορα ;;![]()
Loading 80%Ναι έχω δει διαφορά! Αλλα άλλη η καινούρια κάνη δεν έχει σχέση με της συμβατικές παρεμβάσεις
Για δες μήπως έχει κανένα γρέζι η κακό φινίρισμα ο κόκορας στο σημείο πού αγκιστρώνει.Αυτό γτ έγινε έτσι ρε παιδιά είναι εκεί που ασφαλίζει ο κοκορας
View attachment 93910
Μοιάζει με ελαττωματικό εξάρτημα ή διάβρωση .Αυτό γτ έγινε έτσι ρε παιδιά είναι εκεί που ασφαλίζει ο κοκορας
View attachment 93910
κοιτα σε kicksΚαλημέρα σε όλους .
Υπάρχει κάποια after market δοκιμασμένη πρόταση για τσοκ μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου .
Στόχος μου είναι να βελτιώσω λίγο την κατανομή και τη διάτρηση, αν γίνεται σε απόσταση 30 μέτρων .
Το όπλο μου είναι η Benelli ( o πρώτος Μαύρος Αετός ) .
Ο αυλός του όπλου είναι 18,3 και φοράει από μαμά εσωτερικά τσοκ τύπου Mobilchoke 5 εκατοστών .
Μέχρι τώρα το μαμά νούμερο 3*** τσοκ με καλύπτει στα περισσότερα κυνήγια σε αυτή την απόσταση .
Και είναι 17,80χιλ ή 0,700in .