Πάρε ένα κουτί Α1 34 γρ 6 νουμ και δοκίμασε η 5 νούμερο .
Έχω παραγγέλλει ένα Gemini ported LF να δω πως θα πάει .Μιας και το είχε ο φίλος μου το είχε αγοράσει το 1996 η 1995 δεν θυμάμαι ακριβός ήταν πολύ καλό και αξιόπιστο όπλο απροβλημάτιστο. Εκείνος του είχε πάρει ένα Bailey LF και έκανε όλα τα κυνήγια με αυτό είχε και αυτός 18,3 αυλό οπότε το 1,5 άστρο που είναι το LF γίνεται 2 άστρα
Μου τα είχε προτείνει ένας φίλος με παλιά Benelli δεν τα δοκίμασα ποτέ .Πάρε ένα κουτί Α1 34 γρ 6 νουμ και δοκίμασε η 5 νούμερο .
Καλημερα ,να το αφησεις στην ησυχια του δεν εχει κανενα προβλημαΑυτό γτ έγινε έτσι ρε παιδιά είναι εκεί που ασφαλίζει ο κοκορας
View attachment 93910
Τι φυσίγγια ρίχνεις και πως κατάλαβες ότι φταίνε αυτά;Με τα σημερινά φυσίγγια είναι το πρόβλημα ! ! !
Θα αναγκαστώ να γυρίσω στην ιδιογόμωση ! ! !
Είναι απλό γιατί με παλαιότερα φυσίγγια είχα αυτό που ήθελα καλή κατανομή, διάτρηση, ταχύτητα από 30 μέχρι και 45 μετρά .Τι φυσίγγια ρίχνεις και πως κατάλαβες ότι φταίνε αυτά;
36γρ ,τα 34 ειναι μωβΠυρκάλ πράσινα 34 γρ )
Πολύ σωστά εγώ μπερδεύτηκα .36γρ ,τα 34 ειναι μωβ
Tην απάντηση σου περίμενα αρχοντα σε ευχαριστώ..!!Καλημερα ,να το αφησεις στην ησυχια του δεν εχει κανενα προβλημα
Καλησπερα.Καλημερα ,να το αφησεις στην ησυχια του δεν εχει κανενα προβλημα
Εγκυκλοπαίδεια είσαι.36γρ ,τα 34 ειναι μωβ
Μην εισαι τσιπης ,μονο τροχο και καλεμι και για να γινει ποιο ομορφο 60αρι γυαλοχαρτοΚαλησπερα.
Λιγο λιμιτσα????
λιγο γυαλοχαρτο εστω????
να γινει λιγο πιο ομορφο.....