Benelli Team

Καλησπέρα στην παρέα.

Με έτρωγε από καιρό, σκεφτόμουν για το Φράνκι 48, μου έλεγαν πήγαινε για κυνήγι και θα σου περάσει.
Αυτο συνέχιζε να με τρώει, και σε μια στιγμή αδυναμίας λυγισα, τι να κάνω.
Μετά από τις μπερετες, είπα να κάνω κάτι που μου σύστησε ένας φίλος εδώ, και ναμαστε.... benelli Centro του 97, εντελώς αδουλευτη.
Δε χρειάζεται σχόλια φίλε...
Καλορίζικη με καλά και όμορφα κυνήγια..
Τις άλλες σίγουρα,θα τις παροπλησεις....

Τί κυνήγια κάνεις Βαγγέλη?
Θα ήθελα να είχα χρόνο να βγάλω ένα καλό σκυλάκι για να κάνω αυτό που μου αρέσει, αλλά οι ανάγκες της ζωής, (δόξα το θεό), με περιορίζουν στο καρτέρι. Και έτσι καλά είναι, έχω και παρακινηση από τον μεγάλο μου γιο (16), και το παλεύουμε...

Είναι ακριβώς 3 κιλά, αλλά σου φαίνεται πιο γρήγορο και από την 304 (φονικό οπλο νο304) χωρίς να έχον διαφορά στο βάρος.
Αυτο συμβαίνει λόγω καλύτερης εργονομίας των αδρανείας πιστεύω. Καλύτερο ζύγισμα και πιο λεπτή πάπια άρα στρίβει και πιο εύκολα.

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω mobile από την 304 και από την 390 , τα μαμισια συν ένα victory και ένα Gemini, και ενώ τα μετράω με το παχυμετρο και είναι ίδια, παίρνουν 3-4 στροφες (περίεργο), και δεν τερματίζουν. Δεν φαίνεται να έχει ζημιά το σπειρωμα, ούτε και τα τσοκ (3* ,5*) της benelli να είναι κακοποιημένα.
Υποψιάζομαι σπείρωμα crio sport μήπως της έχουν αλλάξει κάννη;;;

Καλησπέρα στην παρέα.

Με έτρωγε από καιρό, σκεφτόμουν για το Φράνκι 48, μου έλεγαν πήγαινε για κυνήγι και θα σου περάσει.
Αυτο συνέχιζε να με τρώει, και σε μια στιγμή αδυναμίας λυγισα, τι να κάνω.
Μετά από τις μπερετες, είπα να κάνω κάτι που μου σύστησε ένας φίλος εδώ, και ναμαστε.... benelli Centro του 97, εντελώς αδουλευτη.
καλοντουφεκη Βαγγελη. Η 1η καραμπινα που κυνηγησα, βαλε ενα briley Lm πανω και θα εισαι ξενοιαστος απο τσοκ

καλοντουφεκη Βαγγελη. Η 1η καραμπινα που κυνηγησα, βαλε ενα briley Lm πανω και θα εισαι ξενοιαστος απο τσοκ
Σε ευχαριστώ πολύ, αυτές οι πληροφορίες είναι ανεκτήμητες, προτείνεις και κάποιο φυσίγγιο; Το δοκίμασα με gm3 no9 στις τσίκλες, και τα πήγε εξαιρετικά.

Χαμηλή Ρίγα, στην Αμερική γράφουν λογω υπερδιευρυνσης ότι δίνει έως και 50 fps παραπάνω ταχύτητα από τις συμβατικές κανες, βαριά κανη ,τουφεκιές πιο ομοιόμορφες στον πίνακα χωρίς πυκνά κέντρα

Χαμηλή Ρίγα, στην Αμερική γράφουν λογω υπερδιευρυνσης ότι δίνει έως και 50 fps παραπάνω ταχύτητα από τις συμβατικές κανες, βαριά κανη ,τουφεκιές πιο ομοιόμορφες στον πίνακα χωρίς πυκνά κέντρα
Αυτό που θα δεις στην πράξη είναι εκτός από τα μακρινά καθαρά σκοτώματα, θα χτυπάς κοντινά πουλιά με στενό τσοκ και δεν θα τα χαλάς.

Μέχρι στιγμής το πιο στενό τσοκ που έχω ειναι το μαμά φουλ και σκοπεύω να δοκιμάσω το carlsons extra full καθώς σε φίλο που το δοκίμασε έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα σε 000 buck ,και γενικότερα σε χοντρά σκαγια

Όταν κάποτε το είπα ότι η χραπα χρουπα που είχα ( μαβερικ ) με σταθερό 1* κάννη 76 εκ. μοσμπερκ είχαν όλες αυτές, τα σκοτοματα που είχε δεν τα είχα δει στην μπενελλι. Ξέρεις τη είναι να έχεις την μπενελλι καινούργιο όπλο, και όταν πήγαινα για υδρόβιο το χέρι μου πήγαινε στην χραπα χρουπα. Μου έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποιοι φωστήρες εδώ ότι δεν βλέπω καλά, και δεν ξέρω από που κατουράει η κότα. Που κυνηγάω μόνο υδρόβια, από 10 χρόνον με έπαιρνε ο γέρος μου κοντά. Το όπλο ο φίλος θα το ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. Όπως ευχαριστιεμαι τη Ραφαέλα μου, έτσι όπως την έφτιαξα για τα δικά μου γούστα. ;)

Back