Benelli Team

και ποσο σου πηγε η μετατροπή;
Παναγιώτη καλή ερώτηση...
Να μας πει ο Πάνος πόσο κόστισε η όλη μετατροπή,αγορα κάννης, αγορά ουράς,αγορά δαχτυλιδιού και η εργασία του μάστορα ..
Πιστεύω λίγο κάτω από χιλιάρικο....

Να μας πει ο Πάνος πόσο κόστισε η όλη μετατροπή,αγορα κάννης, αγορά ουράς,αγορά δαχτυλιδιού και η εργασία του μάστορα ..
Τάκη, σκάρτο χιλιάρικο έφτανε που είχα ρωτήσει για κάννη 870 ρεμικτον και τα συναφή, νομίζω το 2016. Οπότε κάπου εκεί είναι.

Τάκη, σκάρτο χιλιάρικο έφτανε που είχα ρωτήσει για κάννη 870 ρεμικτον και τα συναφή, νομίζω το 2016. Οπότε κάπου εκεί είναι.
Μου φαίνονται αρκετά με 350€ κάνεις την δικιά σου κάνη ότι θες κώνο,αποχρωμιοση,διεύρυνση αυλού και είσαι κομπλέ πιστεύω. Αλλά και πάλι με 1000€ παίρνεις την καινούργια κάνη ΑΙ ή πουλάς το όπλο και αγοράζεις μια βάζεις αυτά τα 1000€ και παίρνεις καινούριο με ΑΙ κάνη.

Μου φαίνονται αρκετά με 350€ κάνεις την δικιά σου κάνη ότι θες κώνο,αποχρωμιοση,διεύρυνση αυλού και είσαι κομπλέ πιστεύω. Αλλά και πάλι με 1000€ παίρνεις την καινούργια κάνη ΑΙ ή πουλάς το όπλο και αγοράζεις μια βάζεις αυτά τα 1000€ και παίρνεις καινούριο με ΑΙ κάνη.
Αν κάνεις την δικιά σου,δε θα φτάσει ποτέ σε απόδοση την εργοστασιακή αμερικανική αχρωμιωτη.......

Ποτέ δεν φτάνεις την εργοστασιακή αχρωμίωτη,αμερικανική γιατί άλλο ευρωπαϊκή κανη άλλο αμερικάνικη ,αν πας για μεγάλο κώνο αποχρωμίωση έπειτα θέλεις βάψιμο και ίσως τσοκ το 500€ πάει για πλάκα .Όσο για την νέα κανη benelli ακόμη κάνεις με σιγουριά δε μας έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη ,από την optima,v3, fabarm και ακόμη b12i .Όταν αποδειχθεί με τα 2050 που είδα την φθηνότερη της έκδοση ίσως αξίζει να την πάρει κάποιος.Προσωπικά θεωρω υπερτημιμένα τα αυτογεμη των εταιριών.

Ποτέ δεν φτάνεις την εργοστασιακή αχρωμίωτη,αμερικανική γιατί άλλο ευρωπαϊκή κανη άλλο αμερικάνικη ,αν πας για μεγάλο κώνο αποχρωμίωση έπειτα θέλεις βάψιμο και ίσως τσοκ το 500€ πάει για πλάκα .Όσο για την νέα κανη benelli ακόμη κάνεις με σιγουριά δε μας έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη ,από την optima,v3, fabarm και ακόμη b12i .Όταν αποδειχθεί με τα 2050 που είδα την φθηνότερη της έκδοση ίσως αξίζει να την πάρει κάποιος.Προσωπικά θεωρω υπερτημιμένα τα αυτογεμη των εταιριών.
500€ δεν θέλει η 250€ η 270€ κάνει όλο το πακέτο με βαφή τόσο μου είχε πει ο Ηφαιστος

Κοίτα τι πιστεύω επειδή όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολλάααα στο υδρόβιο ξεκίνησα με πλάγιο αχρωμιοτο, για αρκετά χρονακια, και μετά με χραπα χρουπα αχρωμιοτο, και αυτό το κυνήγησα πολύ, όταν πήγαινα με την μπενελλι δεν έβλεπα το ίδιο, και το μάτι μου δεν με γελάει ποτέ, ήταν η μέρα με τι νύχτα, όταν τη γαργαλισα νιώθω ότι έχω τη χραπα χρουπα σε απόδοση. Εν τέλει πιστεύω μετά από πάρα πολλές τουφεκιές ότι είναι το ίδιο σε απόδοση για να μην πω ότι την ξεπερνάει. ;)

500€ δεν θέλει η 250€ η 270€ κάνει όλο το πακέτο με βαφή τόσο μου είχε πει ο Ηφαιστος
Με κοντό σχετικά κώνο όμως αν πας αλλού για κώνο βάλε ένα 100€ ακόμη χωρίς κάποιο τσοκακι .Ήθελα εγώ να φτιάξω την ssport άσε θα περνούσε από 3 οπλουργους για να γίνει όπως ήθελα και να φτιάξω και δύο τσοκ και μου έφτανε 800€ σχεδόν έτσι τη πούλησα.

Πο

Πόσα <<βελτιωμένα >>τουφεκια άλλαξαν χέρια και οι αγοραστές δεν είχαν ιδέα....
Ερώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????

Καλά ντε πως κάνετε έτσι, τώρα αν το ταμπελακι λέει μπενελλι, και από μέσα είναι Μπερέτα οπτιμα, δεν χάλασε ο κόσμος, δεν έπεσε στο ωκεανό. Μην τρελαθουμε για ένα κομμάτι σίδερο, αν φοβάστε πάρτε καινούργιο. Τέλος. Υπογραφή Τριαντάφυλλος.

Η λογική του σκοτώνουν δε σκοτώνουν δεν υφίσταται,υπάρχει το πώς σκοτώνει το κάθε τι .Γι'αυτό και οι εταιρίες βγάζουν συνεχώς βελτιωμένα όπλα βλητικως και όχι μόνο.Επομενως γιατί κάποιος πουλάει ένα βελτιωμένο όπλο δικό του είναι μεγάλη κουβέντα .Τώρα η μεγαλύτερη που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς είναι αν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί το πώς σκοτώνει μια κανη ,δυστυχώς την έχει πολύ μικρό ποσοστό .Έτσι λοιπόν επειδή στην ουσία και αυτός που δεν την έχει τρέχει και παίρνει ένα νέο μοντέλο με άλλο αυλό αλλά τσοκ αλλά ίδιο μηχανισμό στη πράξη αυτό κάνει θέλει το καλύτερο και ας μην ξέρει τι ακριβώς θέλει ,εν αντίθετος με κάποιον που ψάχνετε εξ επί τούτου.

Back