και ποσο σου πηγε η μετατροπή;Benelli sbe3 με κανη mossberg 835,η μετατροπη έγινε 2 μήνες πριν βγει η καινούρια κανη advanced impact
και ποσο σου πηγε η μετατροπή;Benelli sbe3 με κανη mossberg 835,η μετατροπη έγινε 2 μήνες πριν βγει η καινούρια κανη advanced impact
Παναγιώτη καλή ερώτηση...και ποσο σου πηγε η μετατροπή;
Τάκη, σκάρτο χιλιάρικο έφτανε που είχα ρωτήσει για κάννη 870 ρεμικτον και τα συναφή, νομίζω το 2016. Οπότε κάπου εκεί είναι.Παναγιώτη καλή ερώτηση...
Να μας πει ο Πάνος πόσο κόστισε η όλη μετατροπή,αγορα κάννης, αγορά ουράς,αγορά δαχτυλιδιού και η εργασία του μάστορα ..
Πιστεύω λίγο κάτω από χιλιάρικο....
Παναγιώτη καλή ερώτηση...
Να μας πει ο Πάνος πόσο κόστισε η όλη μετατροπή,αγορα κάννης, αγορά ουράς,αγορά δαχτυλιδιού και η εργασία του μάστορα ..
Πιστεύω λίγο κάτω από χιλιάρικο....
Μου φαίνονται αρκετά με 350€ κάνεις την δικιά σου κάνη ότι θες κώνο,αποχρωμιοση,διεύρυνση αυλού και είσαι κομπλέ πιστεύω. Αλλά και πάλι με 1000€ παίρνεις την καινούργια κάνη ΑΙ ή πουλάς το όπλο και αγοράζεις μια βάζεις αυτά τα 1000€ και παίρνεις καινούριο με ΑΙ κάνη.Τάκη, σκάρτο χιλιάρικο έφτανε που είχα ρωτήσει για κάννη 870 ρεμικτον και τα συναφή, νομίζω το 2016. Οπότε κάπου εκεί είναι.
Αν κάνεις την δικιά σου,δε θα φτάσει ποτέ σε απόδοση την εργοστασιακή αμερικανική αχρωμιωτη.......Μου φαίνονται αρκετά με 350€ κάνεις την δικιά σου κάνη ότι θες κώνο,αποχρωμιοση,διεύρυνση αυλού και είσαι κομπλέ πιστεύω. Αλλά και πάλι με 1000€ παίρνεις την καινούργια κάνη ΑΙ ή πουλάς το όπλο και αγοράζεις μια βάζεις αυτά τα 1000€ και παίρνεις καινούριο με ΑΙ κάνη.
500€ δεν θέλει η 250€ η 270€ κάνει όλο το πακέτο με βαφή τόσο μου είχε πει ο ΗφαιστοςΠοτέ δεν φτάνεις την εργοστασιακή αχρωμίωτη,αμερικανική γιατί άλλο ευρωπαϊκή κανη άλλο αμερικάνικη ,αν πας για μεγάλο κώνο αποχρωμίωση έπειτα θέλεις βάψιμο και ίσως τσοκ το 500€ πάει για πλάκα .Όσο για την νέα κανη benelli ακόμη κάνεις με σιγουριά δε μας έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη ,από την optima,v3, fabarm και ακόμη b12i .Όταν αποδειχθεί με τα 2050 που είδα την φθηνότερη της έκδοση ίσως αξίζει να την πάρει κάποιος.Προσωπικά θεωρω υπερτημιμένα τα αυτογεμη των εταιριών.
Καλά δεν αντιλέγω αλλά θα την φτάσεις πολύ κοντά σε απόδοση πιστεύωΑν κάνεις την δικιά σου,δε θα φτάσει ποτέ σε απόδοση την εργοστασιακή αμερικανική αχρωμιωτη.......
Με κοντό σχετικά κώνο όμως αν πας αλλού για κώνο βάλε ένα 100€ ακόμη χωρίς κάποιο τσοκακι .Ήθελα εγώ να φτιάξω την ssport άσε θα περνούσε από 3 οπλουργους για να γίνει όπως ήθελα και να φτιάξω και δύο τσοκ και μου έφτανε 800€ σχεδόν έτσι τη πούλησα.500€ δεν θέλει η 250€ η 270€ κάνει όλο το πακέτο με βαφή τόσο μου είχε πει ο Ηφαιστος
το car να ειναι καλαΌτι επέμβαση γίνεται στα όπλα μας, γίνεται για μας και κατά κανόνα παντρευόμαστε το αποτέλεσμα.
Να το έχουμε υπόψη μας.
Πόσα <<βελτιωμένα >>τουφεκια άλλαξαν χέρια και οι αγοραστές δεν είχαν ιδέα....το car να ειναι καλα
Ερώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????Πο
Πόσα <<βελτιωμένα >>τουφεκια άλλαξαν χέρια και οι αγοραστές δεν είχαν ιδέα....
Γιατί δε σκοτώνουν μάλλον γι’αυτοΕρώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????
Δεν πετυχαίνουν όλες οι βελτιώσειςΕρώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????
Γι’αυτο καλύτερα να μην παροτρύνουν τον κόσμο να τρέχει να τα πειράξουνΔεν πετυχαίνουν όλες οι βελτιώσεις