Αυτή την κάννη αν την είχαν για χραπα χρουπα σαν ανταλλακτικό, θα την αγόραζα εχθές να την φορέσω στην Ραφαέλα να δω τι κάνει.
Δεν ισχύει αυτό που λες διότι πιέζοντας τη γόμωση να περάσει από ποιο στενό αυλό ανεβάζεις πιέσεις και ανάκρουση όταν περνά ποιο αβίαστα μπορεί να κρατήσει καλύτερα την ταχύτητα της χωρίς να επιφέρει τόση ανάκρουση .Εξάλλου η ταχύτητα εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.Παιδες σχετικα με την AI Καννη. Βαση βλητικης αφου επιτυνχανεται μεγαλυτερη ταχυτητα δεν ακουλουθει οτι η ανακρουση πρεπει να ειναι μεγαλυτερη? Ισως οποιος εχει ριξει η εχει το οπλο να μας επιβεβαιωσει.
Τα πιο χρήσιμα είναι τις ώρες τίς βαριές!Λίγα ρουμανικά ξέρω από κάτι Ρουμάνες.
Απο οτι καταλαβα με Αγγλικη μεταφραση βρηκε διαφορα στην κατανομη και θεωρει οτι με το φουλ τσοκ ειναι ενδιαφερον το ευρημα(ειχε σαφως περισσοτερα σκαγια αλλα αυτο ηταν αναμενομενο με φουλ) αλλα δεν το συγκρινε με το αλλο γιατι ηταν το τελευταιο φυσιγγι. Με το 1/2 τσοκ δεν βρηκε καποια διαφορα(Το εχασα ελαφρως στη μεταφραση). Ισως καποιος που ξερει καλα Γαλλικα να μας διαφωτησει. Επισης το τεστ εγινε με ατσαλινα σκαγια στα 35μ με 29γρ γομωση .Όποιος ξέρει γαλλικά να μας πει τι λέει.
ΑΙ vs SX4
Αυτό το να μην κόβει σε κανένα να κάνει μια κανονική δοκιμή παρά μόνο να κουβεντιάζουν μισή ώρα δε ξέρω πότε θα ξεπεραστεί.Χαθηκε ο κόσμος από δύο φυσίγγια 32 και 36 γρ και από δύο τουφεκιές με 3* και με 1* στα 35 μέτρα για να βγεί ένας μπούσουλας.Αλλος δοκιμάζει με ατσάλια 29 γρ άλλος στα 20 μέτρα με 6 άρια τι στο διάολο φοβούνται τις σοβαρές δοκιμές σαν ο διάολος το λιβάνι .Απο οτι καταλαβα με Αγγλικη μεταφραση βρηκε διαφορα στην κατανομη και θεωρει οτι με το φουλ τσοκ ειναι ενδιαφερον το ευρημα(ειχε σαφως περισσοτερα σκαγια αλλα αυτο ηταν αναμενομενο με φουλ) αλλα δεν το συγκρινε με το αλλο γιατι ηταν το τελευταιο φυσιγγι. Με το 1/2 τσοκ δεν βρηκε καποια διαφορα(Το εχασα ελαφρως στη μεταφραση). Ισως καποιος που ξερει καλα Γαλλικα να μας διαφωτησει. Επισης το τεστ εγινε με ατσαλινα σκαγια στα 35μ με 29γρ γομωση .
Εγώ δεν βρίσκω περίεργο να δοκιμάζουν με ατσάλινα αντί μολύβδινα. Στο κάτω κάτω, τα ατσάλινα είναι τα μυστήρια στη συμπεριφορά. Τα μολύβδινα πάνω κάτω ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται μετά από 150 + χρόνια που τα χρησιμοποιούμε.Αυτό το να μην κόβει σε κανένα να κάνει μια κανονική δοκιμή παρά μόνο να κουβεντιάζουν μισή ώρα δε ξέρω πότε θα ξεπεραστεί.Χαθηκε ο κόσμος από δύο φυσίγγια 32 και 36 γρ και από δύο τουφεκιές με 3* και με 1* στα 35 μέτρα για να βγεί ένας μπούσουλας.Αλλος δοκιμάζει με ατσάλια 29 γρ άλλος στα 20 μέτρα με 6 άρια τι στο διάολο φοβούνται τις σοβαρές δοκιμές σαν ο διάολος το λιβάνι .
Συμφωνώ στα ατσάλινα και εγώ για δοκιμή ,αλλά μόνο με ένα τσοκ 29 γρ συγκρίνεις δύο όπλα τι θα καταλάβεις? Ασχέτως αν ατσάλι έχουμε μόνο μέσα στον υδροβιότοπο σε όλο το άλλο φάσμα ρίχνεις μολύβι ακόμη .Δεν εστιάζω στο μείγμα σκαγιου εστιάζω στο συγκριτικό τέστ που δε βγάζεις συμπέρασμα τόσος κόπος για το τίποτεΕγώ δεν βρίσκω περίεργο να δοκιμάζουν με ατσάλινα αντί μολύβδινα. Στο κάτω κάτω, τα ατσάλινα είναι τα μυστήρια στη συμπεριφορά. Τα μολύβδινα πάνω κάτω ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται μετά από 150 + χρόνια που τα χρησιμοποιούμε.
Όσο για κουβέντες του τύπου "τα ατσάλινα πάνε μπάλα επειδή δεν παραμορφώνονται" εγώ τα ακούω βερεσέ. Είναι περίεργο έργο το ατσάλι και θέλει πολύ ψάξιμο, ειδικά στο πάντρεμα με τσοκ.
Εγώ δεν βρίσκω περίεργο να δοκιμάζουν με ατσάλινα αντί μολύβδι, τα ατσάλινα είναι τα μυστήρια στη συμπεριφορά. Τα μολύβδινα πάνω κάτω ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται μετά από 150 + χρόνια που τα χρησιμοποιούμε.
Όσο για κουβέντες του τύπου "τα ατσάλινα πάνε μπάλα επειδή δεν παραμορφώνονται" εγώ τα ακούω βερεσέ. Είναι περίεργο έργο το ατσάλι και θέλει πολύ ψάξιμο, ειδικά στο πάντρεμα με τσοκ.
Τελικα βρηκαμε κατι εστω στο περιπου απο τη δοκιμη. Βγηκε καποιο εστω σαθρο συμπερασμα? Εμενα μου αφησε επιγευση καλο, υποσχομενο ναι μεν αλλαΕγώ δεν βρίσκω περίεργο να δοκιμάζουν με ατσάλινα αντί μολύβδινα. Στο κάτω κάτω, τα ατσάλινα είναι τα μυστήρια στη συμπεριφορά. Τα μολύβδινα πάνω κάτω ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται μετά από 150 + χρόνια που τα χρησιμοποιούμε.
ΣωστόςΑυτό το να μην κόβει σε κανένα να κάνει μια κανονική δοκιμή παρά μόνο να κουβεντιάζουν μισή ώρα δε ξέρω πότε θα ξεπεραστεί.Χαθηκε ο κόσμος από δύο φυσίγγια 32 και 36 γρ και από δύο τουφεκιές με 3* και με 1* στα 35 μέτρα για να βγεί ένας μπούσουλας.Αλλος δοκιμάζει με ατσάλια 29 γρ άλλος στα 20 μέτρα με 6 άρια τι στο διάολο φοβούνται τις σοβαρές δοκιμές σαν ο διάολος το λιβάνι .
Αυτό θα ήταν το λογικό αλλά θα περιμένω να διασταυρώσω πληροφορίες γιατί αν όντως είναι καλύτερη κανη από τις άλλες με βεβαιότητα θα την αγοράσω στην ποιο οικονομική της έκδοση γιατί η κανη με ενδιαφέρει.Αλλα δε βλέπω ακόμη καμία σοβαρή δοκιμή.Το συμπέρασμα από ότι κατάλαβα είναι στα ανοιχτά τσοκ δεν είχαν μεγάλη διαφορά αλλά στο 3 και ποιο σφιχτό στα ατσάλινα έδωσε καλύτερες συγκεντρώσεις η κάνη AI
Κρυογενής με βαφή best.Η ΑΙ κάνη, είναι κρυογενή; Γιατί στον καλκατζακο, αναφέρει μόνο ότι η ethos AI είναι με κρυογενη κάνη.
Μόνο η ethos ΑΙ ή όλες οι ΑΙ?Κρυογενής με βαφή best.
Με βαφή δεν ξέρω αν είναι όλες, όσες το αναφέρουν είναι σίγουρα. Αν θες μπες και δες το μοντέλο που σε ενδιαφέρει στην σελίδα της Benelli.Μόνο η ethos ΑΙ ή όλες οι ΑΙ?