Στοκ πρέπει να είναι γιατί δεν βγήκε καν με powerboreΤο μοντέλο δεν τράβηξε εμπορικά , και δεν ξέρει και κανείς αν πλέον δεν είναι όπλα στοκ τα συγκεκριμένα ,για όλους αυτούς τους λόγους και για τα νέα μοντέλα που προσθέτει συνέχεια ίσως να μην προχωράει στο συγκεκριμένο ρίχνοντας και άλλη τεχνολογία .Και από ότι ακούω μάλλον δεν τράβηξε κατά 90% για αισθητικούς λόγους.Γιατι για λειτουργικούς και πρακτικούς είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα μοντέλα.
Δεν είναι έτσι πήγαινε δες και την BLACK EAGLE που την έχω γράφει από κάτω το ίδιο όπως και στην κάνη έχει μπροστά τα γράμματα CB ! Αλλά εδώ έρχεται με απλή κάνη όταν έστειλα email στην Benelli απάντησε ότι από χώρα σε χώρα τα όπλα πάνε με διαφορετικές προδιαγραφές.Εγω δεν δενω τιποτα κομπο,αυτα που ειδα στο επισημο site εγραψα,απο εκει και περα... Η πιο φθηνη με καννη AI αν δεν κανω λαθος ειναι η raffaello black η οποια στο site της benelli λεει οτι ειναι με crio system...
https://benelli.it/en/arma/raffaello-ai-black
Αν ανοιξεις τη σελιδα και πας κατω κατω εκει που εχει τις "τεχνολογιες " που εχει το οπλο εχει και το crio system...
Τις κοιταξα ολες μια προς μια,ολες οι AI ειναι με crio system...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως καμμια vinci δεν βγαινει με crio καννη...
Αν σου απαντησαν ετσι ειναι απατεωνες...αλλα μηπως την χρονια που ειναι κατασκευασμενη η δικη σου υπηρχε και μοντελο black eagle χωρις crio system?Ποιο μοντελο ακριβως ειναι η δικη σου και ποιας χρονολογιας? Εσυ οταν την αγορασες δεν τσεκαρες ή δεν ρωτησες το καταστημα να δεις αν ειναι crio η καννη?Εγω μια καννη που εχω απο raffaello το γραφει πανω με κεφαλαια και μεγαλα γραμματα "CRIO BARREL"...Τελος παντων οχι οτι λεει και κατι αυτο εχω ακουσει για τις crio απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα εγω παντως οσες φορες την εχω χρησιμοποιησει(την εχω δευτερη...) ευχαριστημενος εχω μεινει...Δεν είναι έτσι πήγαινε δες και την BLACK EAGLE που την έχω γράφει από κάτω το ίδιο όπως και στην κάνη έχει μπροστά τα γράμματα CB ! Αλλά εδώ έρχεται με απλή κάνη όταν έστειλα email στην Benelli απάντησε ότι από χώρα σε χώρα τα όπλα πάνε με διαφορετικές προδιαγραφές.View attachment 94357View attachment 94358
Αν δεν είναι δύσκολο, ανέβασε μία φώτο την κάνηΔεν είναι έτσι πήγαινε δες και την BLACK EAGLE που την έχω γράφει από κάτω το ίδιο όπως και στην κάνη έχει μπροστά τα γράμματα CB ! Αλλά εδώ έρχεται με απλή κάνη όταν έστειλα email στην Benelli απάντησε ότι από χώρα σε χώρα τα όπλα πάνε με διαφορετικές προδιαγραφές.View attachment 94357View attachment 94358
Δεν το έχω το όπλο εδώ αλλά θα ανεβάσω το έχω τσεκάρει πάντωςΑν δεν είναι δύσκολο, ανέβασε μία φώτο την κάνη
Οχι δεν υπάρχει προγενέστερο ή με κάνη απλή η crio μια είναι η black eagle,βγήκε τον Απρίλιο του 2021 εγώ το πήρα τον Αύγουστο του 2022 στην νέα Ζηλανδία που έχω δει βγαίνει με crio κάνη σε παρουσίαση της Benelli είναι με crio κάνη. Εδώ έρχεται με απλή κάνη έτσι την ζητάει ο αντιπρόσωπος πιθανών δεν ξέρω τον λόγο πάντως μαλλον για να μην θέλει να κόψει της πωλήσεις της SBE3 δεν ξέρω τον λόγο πάντως.Αν σου απαντησαν ετσι ειναι απατεωνες...αλλα μηπως την χρονια που ειναι κατασκευασμενη η δικη σου υπηρχε και μοντελο black eagle χωρις crio system?Ποιο μοντελο ακριβως ειναι η δικη σου και ποιας χρονολογιας? Εσυ οταν την αγορασες δεν τσεκαρες ή δεν ρωτησες το καταστημα να δεις αν ειναι crio η καννη?Εγω μια καννη που εχω απο raffaello το γραφει πανω με κεφαλαια και μεγαλα γραμματα "CRIO BARREL"...Τελος παντων οχι οτι λεει και κατι αυτο εχω ακουσει για τις crio απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα εγω παντως οσες φορες την εχω χρησιμοποιησει(την εχω δευτερη...) ευχαριστημενος εχω μεινει...
Δηλαδη μόνο στην Ελλάδα δεν είναι crio?Μήπως στο εξωτερικό αναφέρονται σε crio τσοκ και όχι στην κάνη?Οχι δεν υπάρχει προγενέστερο ή με κάνη απλή η crio μια είναι η black eagle,βγήκε τον Απρίλιο του 2021 εγώ το πήρα τον Αύγουστο του 2022 στην νέα Ζηλανδία που έχω δει βγαίνει με crio κάνη σε παρουσίαση της Benelli είναι με crio κάνη. Εδώ έρχεται με απλή κάνη έτσι την ζητάει ο αντιπρόσωπος πιθανών δεν ξέρω τον λόγο πάντως μαλλον για να μην θέλει να κόψει της πωλήσεις της SBE3 δεν ξέρω τον λόγο πάντως.
Οχι αναφέρονται στην κάνη από όσο ξέρω εκλεκτά έρχεται έτσι τώρα αλλού στην Ευρώπη δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω στα γερμανικά αν έχει crio κάνη σε ένα βίντεο που κάνει κάποιος παρουσίασηΔηλαδη μόνο στην Ελλάδα δεν είναι crio?Μήπως στο εξωτερικό αναφέρονται σε crio τσοκ και όχι στην κάνη?
Πού γράφει Benelli ;https://www.facebook.com/share/p/SCz3FPx7knk1H2pt/
Πιο μπενελι είναι που έχει ελατήριο στην αποθήκη; ; πρώτη φορά βλέπω
Οοο λάθοςΠού γράφει Benelli ;
Γιαννη πιστο αντιγραφο της fabarm italia -elegi ειναι, τιμιο οπλο χωρις προβληματαΤο μόνο bren που ξέρω ήταν ένα οπλοπολυβόλο που έκανα βολές και κάθε 3 γεμιστήρες ήθελε αλλαγή κάνης ,τέτοιο αυτογεμές δεν έχω δει ,φέρνει σε Frankie al 48.
παει το κλαμπανι πολυβολο
Όσο μπορεί να κρίνει κανείς από τα σκοτώματα, δεν είδα κάτι εξαιρετικό.
Δεν μπορεί να καταλάβεις έτσι τίποτε αν δεν είναι σωστά τα πλάναΌσο μπορεί να κρίνει κανείς από τα σκοτώματα, δεν είδα κάτι εξαιρετικό.