Benelli Team

Συγγνώμη , το "crio" στις Κάνες, αναφέρεται στην βαφή και μόνο?
Το crio είναι η επεξεργασία του μετάλλου που έχω γράψει τι κάνει παλαιότερα ,καμία σχέση με την βαφή ,την νέα της βαφή που δίνει εγγύηση πολλών χρόνων την ονομάζει best η benelli .Έτσι οι κανες που αναγράφουν επάνω crio έχουν υποστεί κριογονική επεξεργασία αυτές που δεν το γράφουν όχι.

Το crio είναι η επεξεργασία του μετάλλου που έχω γράψει τι κάνει παλαιότερα ,καμία σχέση με την βαφή ,την νέα της βαφή που δίνει εγγύηση πολλών χρόνων την ονομάζει best η benelli .Έτσι οι κανες που αναγράφουν επάνω crio έχουν υποστεί κριογονική επεξεργασία αυτές που δεν το γράφουν όχι.
Ωραία, αυτό είχα καταλάβει και εγώ. Εμένα η ερώτηση μου είναι, αν η ΑΙ είναι και crio.

Είναι crio εννοείται είναι κάτι πλέον που το καθιέρωσε η benelli για να βελτιώσει την κανη της γιατί αλλιώς είναι σαν παλιομπάφιλας και το πέτυχε.All πάλι είναι άλλη τεχνολογία της κάνης που εφάρμοσε ,δηλ μια κανη ανάστροφη κωνικά που καταλήγει σε αυλό 19.7 κατά μέσο όρο .crio = επεξεργασία μετάλλου,best=βαφή αντοχής,All τύπος εσωτερικής διαμόρφωσης κάνης που συνοδεύεται από πολύ μακριά τσοκ 10/12 εκατοστών + το νέο σύστημα απορρόφησης στο κοντάκι πλησιάσεις το 3000αρο .Και καλά όλα αυτά αν ρίχνει καλύτερα από όσες κυκλοφορούν αν δε ρίχνει? Την γάμησες γιατί έχει όπλο αδράνειας βαμμένο carakote (που μέχρι στιγμής είναι η ποιο ανθεκτική βαφή παγκοσμίως) με τσοκακια από ίδιο μέταλο με της κάνης (σημαντικό που λίγοι το αντιλαμβάνονται) ιταλικό καινούριο με 1200/1300 € αν θυμάμαι .Αν δεν είναι η καλύτερη γιατί να δώσεις 2500+ .

Last edited:
Απ'οτι ειδα στο ιταλικο site της benelli ολες οι AI ειναι crio,απλα δεν ειναι ολες με βαφη BEST.
Καλά μην το δένεις κόμπο δεν είναι έτσι ακριβός!!! Δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι crio στης ποιο οικονομικές. Είμαι παθών για αυτό στο λέω

Attachments

• IMG_2783.jpeg
    IMG_2783.jpeg
    218,3 KB · Προβολές: 36
  • IMG_2784.jpeg
    IMG_2784.jpeg
    170,7 KB · Προβολές: 36
Καλά μην το δένεις κόμπο δεν είναι έτσι ακριβός!!! Δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι crio στης ποιο οικονομικές. Είμαι παθών για αυτό στο λέω
Θα είναι κουλό να μην είναι crio οι ΑΙ πάντως. Θα ναι και λίγο κοροϊδία Θα έλεγα.

Εγω δεν δενω τιποτα κομπο,αυτα που ειδα στο επισημο site εγραψα,απο εκει και περα... Η πιο φθηνη με καννη AI αν δεν κανω λαθος ειναι η raffaello black η οποια στο site της benelli λεει οτι ειναι με crio system...
https://benelli.it/en/arma/raffaello-ai-black
Αν ανοιξεις τη σελιδα και πας κατω κατω εκει που εχει τις "τεχνολογιες " που εχει το οπλο εχει και το crio system...
Τις κοιταξα ολες μια προς μια,ολες οι AI ειναι με crio system...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως καμμια vinci δεν βγαινει με crio καννη...

Εγω δεν δενω τιποτα κομπο,αυτα που ειδα στο επισημο site εγραψα,απο εκει και περα... Η πιο φθηνη με καννη AI αν δεν κανω λαθος ειναι η raffaello black η οποια στο site της benelli λεει οτι ειναι με crio system...
https://benelli.it/en/arma/raffaello-ai-black
Αν ανοιξεις τη σελιδα και πας κατω κατω εκει που εχει τις "τεχνολογιες " που εχει το οπλο εχει και το crio system...
Τις κοιταξα ολες μια προς μια,ολες οι AI ειναι με crio system...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως καμμια vinci δεν βγαινει με crio καννη...
Το μοντέλο δεν τράβηξε εμπορικά , και δεν ξέρει και κανείς αν πλέον δεν είναι όπλα στοκ τα συγκεκριμένα ,για όλους αυτούς τους λόγους και για τα νέα μοντέλα που προσθέτει συνέχεια ίσως να μην προχωράει στο συγκεκριμένο ρίχνοντας και άλλη τεχνολογία .Και από ότι ακούω μάλλον δεν τράβηξε κατά 90% για αισθητικούς λόγους.Γιατι για λειτουργικούς και πρακτικούς είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Back