Benelli Team

Με κοντό σχετικά κώνο όμως αν πας αλλού για κώνο βάλε ένα 100€ ακόμη χωρίς κάποιο τσοκακι .Ήθελα εγώ να φτιάξω την ssport άσε θα περνούσε από 3 οπλουργους για να γίνει όπως ήθελα και να φτιάξω και δύο τσοκ και μου έφτανε 800€ σχεδόν έτσι τη πούλησα.
Δεν είναι ακριβός 100€ αλλά θα πάει 350€ το τσοκ δεν είναι υποχρεωτικό αν θέλεις το αγοράζεις.

Ερώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????
Γιατί δε σκοτώνουν μάλλον γι’αυτο
Γι’αυτο καλύτερα να μην παροτρύνουν τον κόσμο να τρέχει να τα πειράξουν
Οπως είπε και ο Δημήτρης δεν πετυχαίνουν όλες γιατί πάντα εξαρτάται και που της κάνεις δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά! Βέβαια μπορεί και να πετυχαίνουν αλλά να μην φτάνει την απόδοση που θέλει ο χρήστης οπότε το πουλάει για να πάρει κάτι άλλο που πιστεύει ότι θα αποδώσει αυτά που ζητάει.

για να πάρει κάτι άλλο που πιστεύει ότι θα αποδώσει αυτά που ζητάει.
Ας μάθουν να επωμίζουν πρώτα.
Εδώ μερικοί δεν ξέρουν τα θηρεύσιμα και μπερδεύουν τα τουρλίδια με τα μπεκατσίνια, η απόδοση της κάνης τους μάρανε.

Αυτά είναι, αντε γιατί πολύ ησυχία είχε πέσει. Κοντάκι τι είναι αυτό ;; Εδώ σπάνε τελείως και τουφεκαμε. Τώρα αν το τουρλι πέρασε σε ώρα περίεργη ( θολωμενο μυαλό ) αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Τη ήθελες να κάνει ο άνθρωπος να πηδηχτη απο το παράθυρο ;; :rolleyes::rolleyes:

Γι'αυτό και οι εταιρίες βγάζουν συνεχώς βελτιωμένα όπλα βλητικως
Βγάζουν όντως βελτιωμένα βλητικώς κάθε φορά ή λένε ότι βγάζουν;
Και πιό είναι το βελτιωμένο;
Εκείνο που πάει καλά τις βαριές γομώσεις ή εκείνο που πάει τις ελαφρύτερες και τις μάλλινες
Ένα με ξεκάθαρη υπεροχή για όλες τις γομώσεις και όλες τις τάπες δεν πιστεύω ότι υπάρχει μέχρι στιγμής
Εάν υπήρχε κάτι ξεκάθαρα καλύτερο θα το ακολουθούσαν όλοι
Και το μόνο που θα έμενε θα ήταν το πώς θα το πασάρουν για να πούνε ότι δεν είναι κλεμμένο από άλλον
Ανεξαρτήτως εταιρείας αυτό που λέω ασχέτως εάν το γράφω στο θέμα benelli

Όπλα πουλιούνται και αγοράζονται συνεχώς.
Τον λόγο που κάποιος πουλάει ένα όπλο δε μπορούμε να τον γνωρίζουμε 100%.
Ίσως είναι ζημιαρικο,ίσως κάνει εμπλοκές,ίσως είναι βλητικα φτωχό,ίσως είναι πλουσιότερο από αυτό που θέλουμε,ίσως είναι κληρονομιά και δεν το θέλουμε επειδή δεν ασχολούμαστε, ίσως φεύγουμε στο εξωτερικό,ίσως, ίσως...
Η αγορά μεταχειρισμένου εχει ρίσκο.
Αν δεν έχουμε γνώσεις για να κρίνουμε μια αγορά μεταχειρισμένου, απευθυνόμαστε σε κάποιον που έχει κι ακόμη καλύτερα σε κάποιον επαγγελματία.
Ενήλικες, νοήμονες είμαστε,όχι βρεφονηπιακός σταθμός!
Τα όπλα πρέπει να αποκτούνται από υπεύθυνα ατομα!
Τα "ξεγελάστηκα","πίστεψα","δεν ήξερα"είναι απλά δικαιολογίες!
Αν δεν ξέρεις,φροντίζεις να μάθεις!
Αν ρισκάρεις ελαφρά τη καρδία και την πατήσεις,δεν σου φταίει κανείς!
Όποιος έχει "προβληματικό" όπλο και θέλει να το δώσει,εξ ορισμού πράττει εκ του πονηρού.
Επειδή γνωρίζει και προσπαθεί να φορτώσει το πρόβλημα σε κάποιον άλλο,αρκεί να φύγει από την πλάτη του.
Τι νομίζουμε, ότι τα όπλα που βγάζουν προβλήματα τα αφήνει οποίος του ελαχαν στον οπλοβαστο του?

Ίσως είναι ζημιαρικο,ίσως κάνει εμπλοκές,ίσως είναι βλητικα φτωχό,ίσως είναι πλουσιότερο από αυτό που θέλουμε,ίσως είναι κληρονομιά και δεν το θέλουμε επειδή δεν ασχολούμαστε, ίσως φεύγουμε στο εξωτερικό,ίσως, ίσως...
Αν δεν έχουμε γνώσεις για να κρίνουμε μια αγορά μεταχειρισμένου, απευθυνόμαστε σε κάποιον που έχει κι ακόμη καλύτερα σε κάποιον επαγγελματία.
Όποιος έχει "προβληματικό" όπλο και θέλει να το δώσει,εξ ορισμού πράττει εκ του πονηρού.
Επειδή γνωρίζει και προσπαθεί να φορτώσει το πρόβλημα σε κάποιον άλλο,αρκεί να φύγει από την πλάτη του.
Τι νομίζουμε, ότι τα όπλα που βγάζουν προβλήματα τα αφήνει οποίος του ελαχαν στον οπλοβαστο του?
Ακριβώς αυτό!! Κανείς δεν κρατάει όπλο με πρόβλημα. Και επίσης πολύ σημαντικό κάποια καταστήματα με μεταχειρισμένα σου δίνουν και 1 με 2 χρόνια εγγύηση.

Καλά τα λες μαστρο- Γιάννη.
Μέσα σε αυτά βάλε και τις αποτυχημένες επεμβάσεις που οι περισσότεροι δεν λένε.

Καλά τα λες μαστρο- Γιάννη.
Μέσα σε αυτά βάλε και τις αποτυχημένες επεμβάσεις που οι περισσότεροι δεν λένε.
Επειδή κάμποσοι δεν το λένε προκειμένου να ξεφορτωθούν αυτό που για το χ,ψ,ω λόγους δεν τους κάνει,ο υποψήφιος αγοραστής καλά θα κάνει να ΔΕΙ αυτό που σκοπευει ν'αγορασει!
Αν δεν γνωρίζει ΤΙ πρέπει να δει,σε συνεννόηση με τον πωλητή,πάνε σε μάστορα...

Ερώτηση, για όποιον ειδικό ή μη γνωρίζοντα.... ......αφού είναι <<βελτιωμένα>> πλέον και <<σκοτώνουν>> γιατί οι κάτοχοί τους τα πουλάνε, άραγε?????
καλησπερα στην ομαδα.η απαντηση,ειναι.η εχη καποιο προβλημα το οπλο,η ο κατοχος,δεν μπορει να ανταπεξερθη στα καινουρια δεδομενα,αυτης της βελτιομενης κανης.δηλαδη,αν η κανη εχη τον κονο τον βελτιομενο απ τον καταλιλο οπλουργο,και μαζεψη τα περιφεριακα σκαγια της ντουφεκιας,η γομοση η περισσοτερη,ειναι μες τον κυκλ τον 75 εκατοστων δεν συνχωρη λαθη,οποτε δυσκολευη η κατασταση.φανταστητε οτι στις μαυρες που λεμε τις τσιχλες πρωι απογευμα εχω φτιαξη τσοκακι ειδικο για να ανοιγη η ντουφεκια.αν λοιπον ενας σκοπευτης κυνηγος παρει ενα τετοιο οπλο και δεν το μαθηκαι δεν μπορει της σφιχτες ντουφεκιεςθα το δωση,να παρη ενα συμβατικο να μπορει να κανη το κεφι του.,

Για καθίστε βρε παλικάρια, για να καταλάβω γιατί δεν μου τα λέτε καλά τα πράγματα, δεν είναι για όλους το να πειράξεις ένα όπλο, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΔΑ πρέπει να ξέρεις τι θες να κάνεις και γιατί το κάνεις, και που θα πάει το όπλο για τα περαιτέρω δεν είναι όλα τα μαστοριά για αυτές τις επεμβάσεις ( το να πει ο μάστορας δεν ξέρω δεν είναι ντροπή, αλλά να το πει) ( εγώ το έστειλα σε δύο μαστοριά για να φτιάξουν αυτό που θέλω εγώ, και όχι ότι θέλει αυτός ). Και για να προλάβω μερικούς ότι αν δεν πετύχει τι γίνει, θα σκάσεις κτλ. Δεν μου καίγεται καρφακι, αγοράζω άλλη κάννη και τελειώνει η ιστορία τα παλιοσίδερα ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΩ ΠΟΥΘΕΝΆ, παρενέργειες από τα αγροτικά μηχανήματα που κάνουν χιλιάδες ευρώ. Τώρα η καραμέλα ότι θα σκάσει η κάννη. Τόσα χρόνια δεν είδα κανένα όπλο να σκάσει επειδή έγινε επέμβαση, δηλαδή το δικό μου έπρεπε να έχει γίνει γαρίφαλο με αυτά που ρίχνει. Και ο διάολος όλος τυχαίος αυτούς που ξέρω, ότι έχουν πειράξει όπλο δεν το πουλάει κανένας, και δεν το αποχωρίζεται κανένας, τη διάολο όλοι από το ίδιο πίνουμε και βλέπουμε το ίδιο όνειρο. Μεγάλα παιδιά ήμαστε, και ο κάθε ένας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός.

καλησπερα στην ομαδα.η απαντηση,ειναι.η εχη καποιο προβλημα το οπλο,η ο κατοχος,δεν μπορει να ανταπεξερθη στα καινουρια δεδομενα,αυτης της βελτιομενης κανης.δηλαδη,αν η κανη εχη τον κονο τον βελτιομενο απ τον καταλιλο οπλουργο,και μαζεψη τα περιφεριακα σκαγια της ντουφεκιας,η γομοση η περισσοτερη,ειναι μες τον κυκλ τον 75 εκατοστων δεν συνχωρη λαθη,οποτε δυσκολευη η κατασταση.φανταστητε οτι στις μαυρες που λεμε τις τσιχλες πρωι απογευμα εχω φτιαξη τσοκακι ειδικο για να ανοιγη η ντουφεκια.αν λοιπον ενας σκοπευτης κυνηγος παρει ενα τετοιο οπλο και δεν το μαθηκαι δεν μπορει της σφιχτες ντουφεκιεςθα το δωση,να παρη ενα συμβατικο να μπορει να κανη το κεφι του.,
Τώρα μιλάς σωστά έτσι είναι, δεν πας να πειράξεις ένα όπλο όταν κυνηγάς Φέρμα, η τσίχλες, δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Όταν τώρα ο άλλος κάνει κυνήγια που τα περισσότερα φυσίγγια είναι διασποράς, και πάει και κάνει κονο, αυτού του ανθρώπου τη να του πεις μετά ;;

Γνωρίζω έναν 70χρονο που κυνηγάει μία φορά τον χρόνο στο εξωτερικό και ποτέ άλλοτε, ο οποίος αγόρασε ένα Fabarm Columba Palumbus για τα υδρόβια γιατί έτσι του είπανε να κάνει.

Το όπλο συνοδευόταν με διάφορα τσοκ, εκ των οποίων το πιο ανοικτό ήταν το 3*. Επειδή δεν πετύχαινε τίποτα με αυτό, αγόρασε ένα έσω έξω 4* αρχικά και αφού ούτε με αυτό δεν είδε προκοπή, αγόρασε ένα Brain Bell με το οποίο κάτι βαράει.

Δεν είναι όλα για όλους. Αυτός έπιανε το όπλο στα χέρια του μια φορά το χρόνο, εγώ έχω ένα όπλο καθημερινά στα χέρια μου και πάλι με το συγκεκριμένο είχα ζοριστεί κι εγώ.

Γνωρίζω έναν 70χρονο που κυνηγάει μία φορά τον χρόνο στο εξωτερικό και ποτέ άλλοτε, ο οποίος αγόρασε ένα Fabarm Columba Palumbus για τα υδρόβια γιατί έτσι του είπανε να κάνει.

Το όπλο συνοδευόταν με διάφορα τσοκ, εκ των οποίων το πιο ανοικτό ήταν το 3*. Επειδή δεν πετύχαινε τίποτα με αυτό, αγόρασε ένα έσω έξω 4* αρχικά και αφού ούτε με αυτό δεν είδε προκοπή, αγόρασε ένα Brain Bell με το οποίο κάτι βαράει.

Δεν είναι όλα για όλους. Αυτός έπιανε το όπλο στα χέρια του μια φορά το χρόνο, εγώ έχω ένα όπλο καθημερινά στα χέρια μου και πάλι με το συγκεκριμένο είχα ζοριστεί κι εγώ.
Λέο για να το λες εσύ ότι ζοριστικες φαντάζομαι πως θα πήγαινε η τουφεκιά μπάλα, το γαμηδι τη κανόνι έχει ;; αυτό πολύ το λιγουρευο, πω πω θα το ήθελα στο πέρασμα, που μερικές φορές εκεί που περνάν δεν σηκώνεις τουφέκι, απλός τα χαζεύεις, και να ακούς το γρήγορο δίπλωμα από το φτερό τους, μπαπ μπαπ.

Ωραία παρατήρηση και τοποθέτηση με βαθύτερο νόημα που δείχνει και κάτι ακόμη ότι η συγκεκριμένη fabarm είναι ένα τουφέκι που μπορεί κάποιος να πάρει όταν ψάχνει κάτι το ιδιαίτερο σε σφιχτή ντουφέκια .

Λέο για να το λες εσύ ότι ζοριστικες φαντάζομαι πως θα πήγαινε η τουφεκιά μπάλα, το γαμηδι τη κανόνι έχει ;; αυτό πολύ το λιγουρευο, πω πω θα το ήθελα στο πέρασμα, που μερικές φορές εκεί που περνάν δεν σηκώνεις τουφέκι, απλός τα χαζεύεις, και να ακούς το γρήγορο δίπλωμα από το φτερό τους, μπαπ μπαπ.
Ωραία παρατήρηση και τοποθέτηση με βαθύτερο νόημα που δείχνει και κάτι ακόμη ότι η συγκεκριμένη fabarm είναι ένα τουφέκι που μπορεί κάποιος να πάρει όταν ψάχνει κάτι το ιδιαίτερο σε σφιχτή ντουφέκια .
Έτσι ακριβώς. Δεν έχω ρίξει με πιο συγκεντρωτικό τουφέκι. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω στον πίνακα, ούτε έχω εικόνα από την δύναμη της τουφεκιάς. Το μόνο που είδα ήταν η εξωπραγματική συγκέντρωση, τουφεκωντας μερικά πιάτα στο σκοπευτήριο και μία δύο τουφεκιές στο έδαφος.

Καλησπέρα.θελω να ρωτήσω όλους τους φίλους αν γνωρίζουν ,τα benelli γενικώς έχουν βαρύτερη σκανδάλη από τα beretta;Πρόσφατα αγόρασα μια modefeltro κ έχω την αίσθηση ότι έχει σκανδάλη με μεγαλύτερη διαδρομή,από ότι τα beretta που είχα παλιότερα.Επισης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες βολές μου δεν είναι απόλυτα σταθερές στο στόχο ενώ τα μέτρα του όπλου μου είναι καλά.Μπορει να φταίει η σκανδάλη κ μόνο; ευχαριστώ

Καλησπέρα.θελω να ρωτήσω όλους τους φίλους αν γνωρίζουν ,τα benelli γενικώς έχουν βαρύτερη σκανδάλη από τα beretta;Πρόσφατα αγόρασα μια modefeltro κ έχω την αίσθηση ότι έχει σκανδάλη με μεγαλύτερη διαδρομή,από ότι τα beretta που είχα παλιότερα.Επισης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες βολές μου δεν είναι απόλυτα σταθερές στο στόχο ενώ τα μέτρα του όπλου μου είναι καλά.Μπορει να φταίει η σκανδάλη κ μόνο; ευχαριστώ
Βαρύτερη από τα σημερινά Beretta, όχι! Τα ίδια χάλια είναι. Από παλιότερες Beretta με κλείστρα falling block, ναι, είναι πιο βαριά και με μεγαλύτερη διαδρομή. Εάν σε ενοχλεί είναι εύκολο το συμμάζεμά της σε οπλουργό.

Back