Δεξιά ειναι, απλα ολο το βιντεο ειναι καθρεπτισμενο(mirrored) και γιαυτο φαίνεται ετσι.Αριστερή
Αριστερή και θα ήταν ωραία δοκιμή αν είχε τραβηχτεί σωστά το βίντεο γιατί έριξαν μεγάλη γκάμα φυσιγγίων και σε διαφορετικά θηράματα .Αλλά με σκοπευτή κλαμπανιστή όπως έγραψε ο Βάγγος και με τέτοιο βίντεο,δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι όσον αφορά το νοητικό κομμάτι του όπλου.Τέλος πάντων ,ελπίζω να μην αναγκαστώ μέχρι την επόμενη σεζόν να πληρώσω για να μάθω γιατί και τη guerini στο τέλος της σεζόν θα σας γράψω την άποψη μου ολοκληρωμένη της λείπουν κυνήγια ακόμη που θα γίνουν.Αριστερή
Γενικά θεωρω ότι δεν είναι εφικτό ένας θεατής βίντεο να κρινεί την βλητική ικανότητα ενός όπλου και να την συγκρίνει με οτιδήποτε...Δεν μπορεί να καταλάβεις έτσι τίποτε αν δεν είναι σωστά τα πλάνα
Έχουμε ξεκινήσει προεργασία στης συζύγους για να έχουμε δικαιολογίαΈνας νέος μύθος γεννιέται. Θα αναστεναξουν οι λογαριασμοί.
Ένας νέος μύθος γεννιέται. Θα αναστεναξουν οι λογαριασμοί.
Είναι δύσκολο αλλά σε ορισμένα μάτια εφικτό για μια πρώτη άποψη.Γενικά θεωρω ότι δεν είναι εφικτό ένας θεατής βίντεο να κρινεί την βλητική ικανότητα ενός όπλου και να την συγκρίνει με οτιδήποτε...
Στη φθηνότερη έκδοση με εσωτερικάΦιλος αντί μπενελακιας την έριξε με αρκετα νούμερα φυσιγγίων μου είπε ότι το όπλο γαμαει του άρεσε πολύ
Μου γυρισε τα μυαλά πάλι
be diamond ai