Benelli Team

Αριστερή .cofee.
Αριστερή και θα ήταν ωραία δοκιμή αν είχε τραβηχτεί σωστά το βίντεο γιατί έριξαν μεγάλη γκάμα φυσιγγίων και σε διαφορετικά θηράματα .Αλλά με σκοπευτή κλαμπανιστή όπως έγραψε ο Βάγγος και με τέτοιο βίντεο,δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι όσον αφορά το νοητικό κομμάτι του όπλου.Τέλος πάντων ,ελπίζω να μην αναγκαστώ μέχρι την επόμενη σεζόν να πληρώσω για να μάθω γιατί και τη guerini στο τέλος της σεζόν θα σας γράψω την άποψη μου ολοκληρωμένη της λείπουν κυνήγια ακόμη που θα γίνουν.

Δεν μπορεί να καταλάβεις έτσι τίποτε αν δεν είναι σωστά τα πλάνα
Γενικά θεωρω ότι δεν είναι εφικτό ένας θεατής βίντεο να κρινεί την βλητική ικανότητα ενός όπλου και να την συγκρίνει με οτιδήποτε...

Φιλος αντί μπενελακιας την έριξε με αρκετα νούμερα φυσιγγίων μου είπε ότι το όπλο γαμαει του άρεσε πολύ
Μου γυρισε τα μυαλά πάλι
be diamond ai
Στη φθηνότερη έκδοση με εσωτερικά
τσοκ όχι έσω έξω 2050 € .Αν όντως έχει την ποιο ποιοτική ντουφέκια και ξεπερνά ένα σωστόό αχρωμίωτο με τόση υπόλοιπη τεχνολογία ίσως και να τα αξίζει βαριά βαριά.

Από ότι ξέρω στην Ελλάδα δεν έχει έρθει A400 Lite ξύλινη.
Στην Ιταλία πάντως κυκλοφορεί.
Είναι θέμα ελληνικής αντιπροσωπείας η εισαγωγή του εκάστοτε μοντέλου?
Εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η ultralite η οποια κυκλοφορει κανονικα Ελλαδα, ειναι η πιο ελαφρυα της σειρας Α400.

Εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η ultralite η οποια κυκλοφορει κανονικα Ελλαδα, ειναι η πιο ελαφρυα της σειρας Α400.
Αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή αλλά κοιτώντας προσεκτικά το βιντεάκι είδα ότι δεν έχει χτυπημένη τη μπεκάτσα όπως έχουν οι ultralite.
Τελικά κάνοντας μια αναζήτηση βρήκα ότι υπάρχει ξύλινη που κυκλοφορεί έξω αλλά τα ξύλα είναι για κλάματα.....
Καλύτερα με τα πλαστικά!!

Αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή αλλά κοιτώντας προσεκτικά το βιντεάκι είδα ότι δεν έχει χτυπημένη τη μπεκάτσα όπως έχουν οι ultralite.
Τελικά κάνοντας μια αναζήτηση βρήκα ότι υπάρχει ξύλινη που κυκλοφορεί έξω αλλά τα ξύλα είναι για κλάματα.....
Καλύτερα με τα πλαστικά!!
Και της ultralite ρίζα σανιδιάς ειναι

Μόνο τα benelli έχουν ωραία ξύλα με πραγματικά νερά (τουλάχιστον έτσι φαίνονται) και οι νέες breda που τα ξύλα τους είναι αλλού πραγματικά.
Και η upland μου αν δεν είχε αυτά τα νερα ενισχυμένα με laser ούτε για τα τζάκι για προσάναμμα δεν θα έκανε.

Back