Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ποιο τύπο kicks όμως ?κοιτα σε kicks
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ποιο τύπο kicks όμως ?κοιτα σε kicks
kicks smoke ,το τσοκαρισμα που θες ειναι δικη σου επιλογη.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ποιο τύπο kicks όμως ?
εγω οταν θελω να αυξομειωσω τη διατρηση σκεφτομαι φυσιγγι , οχι τσοκ.Καλημέρα σε όλους .
Υπάρχει κάποια after market δοκιμασμένη πρόταση για τσοκ μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου .
Στόχος μου είναι να βελτιώσω λίγο την κατανομή και τη διάτρηση, αν γίνεται σε απόσταση 30 μέτρων .
Το όπλο μου είναι η Benelli ( o πρώτος Μαύρος Αετός ) .
Ο αυλός του όπλου είναι 18,3 και φοράει από μαμά εσωτερικά τσοκ τύπου Mobilchoke 5 εκατοστών .
Μέχρι τώρα το μαμά νούμερο 3*** τσοκ με καλύπτει στα περισσότερα κυνήγια σε αυτή την απόσταση .
Και είναι 17,80χιλ ή 0,700in .
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση .εγω οταν θελω να αυξομειωσω τη διατρηση σκεφτομαι φυσιγγι , οχι τσοκ.
αλλα και για την κατανομη το ιδιο.
Αλλα οταν αυτα αφορουν τα μόνο 30μ ....δεν σκεφτομαι τιποτα
Δοκιμασε 5 τυπους φυσιγγιων και θα δεσεις καποιο με το μαμα τσοκ.
Και νεο τσοκ να παρεις , παλι την ιδια δουλεια πρεπει να κανεις.
Gemini portedΚαλημέρα σε όλους .
Υπάρχει κάποια after market δοκιμασμένη πρόταση για τσοκ μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου .
Στόχος μου είναι να βελτιώσω λίγο την κατανομή και τη διάτρηση, αν γίνεται σε απόσταση 30 μέτρων .
Ο αυλός του όπλου είναι 18,3 και φοράει από μαμά εσωτερικά τσοκ τύπου Mobilchoke 5 εκατοστών .
Μέχρι τώρα το μαμά νούμερο 3*** τσοκ με καλύπτει στα περισσότερα κυνήγια σε αυτή την απόσταση .
Προς αυτό κοίταζα και εγώ το έχεις δοκιμάσει ?Gemini ported
Τα έχω δοκιμάσει με ported μόνο και αλλάζει όλη η κατανομή....Προς αυτό κοίταζα και εγώ το έχεις δοκιμάσει ?
Η το απλό χωρίς τρύπες GEMINI MOBILE Extended ?
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση .
Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο φυσίγγι για 30 με 45 μέτρα .
Χρησιμοποιούσα για πάνω από 20 χρόνια τα μαύρα τα Πυρκαλ σε 32γρ. και 34 γρ. και με κάλυπταν τέλεια απο 10 μεχρι και 45 μέτρα .
Από 4 νούμερο μέχρι και 9 νούμερο χειμώνα καλοκαίρι .Από μπεκάτσα ορτύκι μέχρι πέρδικα τρυγόνι φάσα .
Ήταν πολύ γρήγορα με καλή διάτρηση και το βασικότερο δεν είχαν καμιά διακύμανση οι παρτίδες όπως τα σημερινά φυσίγγια .
Μετά το κλείσιμο της Πυρκαλ δεν έχω βρει κάτι το ιδιαίτερο για 30 με 45 μέτρα .
θα μου πεις τώρα τι κουβέντα ανοίγεις !
Γι' αυτό και ψάχνω και ρωτώ για τσοκ .
Αλλάζει όλη η κατανομή προς το καλύτερο ?Τα έχω δοκιμάσει με ported μόνο και αλλάζει όλη η κατανομή....
θα συμφωνήσω μαζί σου, και εγώ ήπια φυσίγγια χρησιμοποιώ στην πλειονότητα 32 μαχ 34 .- από 33 μ και πάνω το τσοκ για μένα είναι το 1* , απλό με 70% συγκέντρωση
- μετά τα 27 μ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ παίρνεις από σκληρά σκάγια ή νίκελ
- μετά τα 40 μ ΔΙΑΤΡΗΣΗ παίρνεις από σκληρά σκάγια ή νίκελ
- η κατανομή είναι δύσκολο πράγμα , αν εστιάζεις σε συγκέντρωση και διάτρηση (θα στα πουν οι ιδιογομωτες )
Φυσίγγια δεν μπορώ να προτείνω. Εγώ βρήκα πολλά από αυτά που θες στα Α1 32 ν9 & A1 34 ν8 lambo
αλλά εγώ είμαι εγώ , εσυ είσαι εσυ.αλλιως κυνηγάμε , αλλιώς τουφεκαμε
προσοχή , δεν λέω αυτά είναι καλά φυσίγγια (πχ το nsi classica 32 είναι καλύτερο ) , λέω μόνο ότι μαζί αυτά τα δυο προσεγγίζουν αυτό που ζήτησες . Εγώ στα νιάτα μου από τα πυρκαλ , μόνο το βυσσινί το Αρτεμις μου άρεσε, έχω ρίξει τόνους . τώρα θέλω πιο ήπια φυσίγγια
Με μπενελι ριχνει, μονιμα σκουφι.Να προσέχεις μην είναι σε γόνιμες μέρες!!
Αυτό μου αρέσει φτάνει μόνο να το συνηθίσει κανείς ! ! !Μαζεύει την περιφέρεια και γενικά σφίγγει την όλη κατανομή.
Τι δεν μπορείς να καταβάλεις στα 30μ και θέλεις βελτίωση;Καλημέρα σε όλους .
Εξαρτάται πόσο βαθιά είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι στην τσέπη.Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο φυσίγγι για 30 με 45 μέτρα .
Πέρδικα Τρυγόνι Φάσα .Εξαρτάται πόσο βαθιά είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι στην τσέπη.
Τι κυνηγάς;
Για τα 45μ μιλάω, τα 30μ είναι αστεία απόσταση.
Τι θα αλλάξει από τα 30 στα 45; Πολλά. Απ'ότι κατάλαβα έχεις μία κάννη που δεν σου κάνει τα κέφια. Το μόνο τσοκ που μπορεί σχεδόν να ξεπεράσει -να μετριάσει μάλλον- αυτό το πρόβλημα είναι το Kicks. Πιθανότατα θα σε ζορισει σκοπευτικά αλλά θα σου δώσει αυτό το κάτι που σου λείπει.Πέρδικα Τρυγόνι Φάσα .
Για τα 45μ μιλάω και εγώ, τι θα αλλάξει ?
Μιας και το είχε ο φίλος μου το είχε αγοράσει το 1996 η 1995 δεν θυμάμαι ακριβός ήταν πολύ καλό και αξιόπιστο όπλο απροβλημάτιστο. Εκείνος του είχε πάρει ένα Bailey LF και έκανε όλα τα κυνήγια με αυτό είχε και αυτός 18,3 αυλό οπότε το 1,5 άστρο που είναι το LF γίνεται 2 άστραΚαλημέρα σε όλους .
Δεν κατάλαβες καλά η κάννη μου κάνει τα κέφια μια χαρά την έχω 31 χρόνια .Τι θα αλλάξει από τα 30 στα 45; Πολλά. Απ'ότι κατάλαβα έχεις μία κάννη που δεν σου κάνει τα κέφια. Το μόνο τσοκ που μπορεί σχεδόν να ξεπεράσει -να μετριάσει μάλλον- αυτό το πρόβλημα είναι το Kicks. Πιθανότατα θα σε ζορισει σκοπευτικά αλλά θα σου δώσει αυτό το κάτι που σου λείπει.