Benelli Team

Ας γκρινιάξω λίγο... Στη be diamond το πέλμα είναι απορροφητικό αλλα φθείρεται γρήγορα έχει ήδη σημάδια φθοράς σε μόλις 2 χρόνια.
Γι αυτο κ στην Μ2 τη νεα εβαλαν απο , γιατι ολοι γκριναιζανοτι χαλαει γρηγορα και ειναι κ ακριβο

Παιδες πηρε ενα φιλαρακι μου μια ethos super sport AI και θα προσπαθησω να πεισω το ξαδελφακι που εχει την a400extreme plus να κανουμε ενα συγκριτικο.Αν συμφωνησουν αναμενετε εντυπωσεις και αποτελεσματα.

Παιδες πηρε ενα φιλαρακι μου μια ethos super sport AI και θα προσπαθησω να πεισω το ξαδελφακι που εχει την a400extreme plus να κανουμε ενα συγκριτικο.Αν συμφωνησουν αναμενετε εντυπωσεις και αποτελεσματα.
Αυτό θα έχει ενδιαφέρον....

Ειναι πολυ ενδιαφ´ερον να δουμε αποτελεσματα

Αυτό θα έχει ενδιαφέρον....
Το θεμα ειναι να τους πεισω διοτι ειναι και το θεμα εγωισμου μη βρεθει ο καθενας εκ των δυο προ εκπληξεων και εχουμε στεναχωριες.Περισσοτερο εκεινος ο ξαδελφος που εχει μουρλαθει τελειως με εκεινη την extreme.

Το θεμα ειναι να τους πεισω διοτι ειναι και το θεμα εγωισμου μη βρεθει ο καθενας εκ των δυο προ εκπληξεων και εχουμε στεναχωριες.Περισσοτερο εκεινος ο ξαδελφος που εχει μουρλαθει τελειως με εκεινη την extreme.
δεν χρειάζεται να κάνουν δοκιμή πες τους, ας βρεθούν να τις μετρήσουν απλώς...

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες με τον κουμπάρο μου, δεν αφήναμε τίποτα όρθιο, το μυαλό μας όλο στη διαολια, και πως θα κάνουμε πλάκες για να γελάσουμε. Πάμε λοιπόν για τσίχλες εγώ πήγα με το παπί, και τότε είχα ακόμα την χραπα χρουπα, και ο κουμπάρος μου μπενελλι τη σπέσιαλ λουσο, με τον ξάδερφό του ( δεν θα πω τη όπλο είχε γιατί θα γίνει της κακομοίρας ) θα ερχόταν με το λαντα, αφού κάτσαμε στο πέρασμα αρκετή ώρα και δεν περνούσε τίποτα, άρχισαν τα όργανααα, μου κλείνει το μάτι και μου λέει, βανταμη για ρίξε το τρυπάει η χραπα χρουπα το βαρέλι ( σιδερένιο πετρελαίου ) πετάγεται ο ξάδερφος θα ρίξω εγώ ρίχνει τίποτα, αυτό ήταν, γυρίσαμε dvd, εμείς φυσικά το κάναμε κόσκινο όλο αυτά με τσιχλοφυσιγγα του δίναμε, και μας έδινε φυσίγγια,( ότι φταίνε )Η κατάληξη με λαντα ήρθε, με το παπί έφυγε, το τη έγινε μετά, τη ξεμάτιασμα, τη αγιασμός, τη θα το πουλήσω. 😜 😜 Για αυτό πρόσεχε πως θα το χειριστής.

Back