Tolis SBE1
Banned
Και τρομερη επαφη με το ταδε θυραμα αλλα στα μεροι τους δεν είχε ποτε απο αυτο ωραια συνεχιζουμε παμε δυνατα
Τον προβλημα με τους μεγάλους κατασκευαστές δεν είναι μόνο η τιμή.Ειναι ότι πουλάνε ακριβά και από απόδοση είναι για κλάματα στα περισσότερα φυσίγγια τους.Έτσι που εξελίσσεται η οικονομία μόνο σε μεγάλες εταιρίες μπορείς να στηριχτεις και οι μεγαλύτερες στην Ελλάδα είναι lamprou k dorkas.δυστυχως οι υπόλοιποι μικρότερης εμβέλειας αναγκάζονται να κάνουν μεγάλες εκπτώσεις για να μείνουν ανταγωνιστικοί ή αλλιώς πουλάνε πολύ ακριβά και δεν αγοράζει ο κόσμος.Πλεον τιμές προσιτές με φυσίγγια κάποιας πιστοποίησης θα έχουν μόνο οι μεγάλοι που έχουν και την ανάλογη τσέπη .Πάντα έτσι ήταν αλλά τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρο για όλους..Που και οι μεγάλοι Έλληνες κατασκευαστές αισχροκερδουν θα μπορούσαν πολύ καλύτερα .Είναι που δεν έχουμε συννενόηση αλλιώς θα βλέπατε εάν βάζαμε ένα γνωστό μας μαγαζί μπροστά και παραγγελναμε από έξω 500.0000φυσιγγια τιμή που θα έβγαιναν και θα έβγαζε και αυτός.
Άρη, μόνιμη διαφορά +10% και ειδικά με νούμερα από #6 και κάτω το βρίσκω πολύ δύσκολο έως αδύνατο με ίδιες συσφίξεις.Εμείς λέμε αν μπορεί να υπάρξει διαφορά με τα ΙΔΙΑ πυρομαχικά +10 % με τις ίδιες συσφίξεις.
Κάπου εκεί θα έλεγα και εγώ ... 0%-5% max με το μέγιστο στα ψιλά.Οι διαφορες του ΒΟΙΤΟ με Α-390- ειναι με το ΙΔΙΟ φυσιγγιο στο 2-3%...και με τα 3* αστρα και με το φουλ
τσοκ !! Με μπροστα την Μπερετα... Υπαρχουν σεταπ ομως που εχουν την ιδια αποδοση...
Τωρα εαν θεωρεις το 2-3% σημαντικο...εκει αλλαζει το θεμα !!
Αρα διαφωνείς και σε αυτο....
Τσου ρεεεε μούτρο αχααχαχαχΝαι τον προδότη....
Καλά την λέω εγώ ... η βλητική υπεροχή της τσίχλας και των ανοιχτών τσοκ.Ακομα κ το 5% η κ λιγοτερο ειναι επιθυμητο κ αρκετο για να δωσει υπεροχή σε καποιον που ξερει να στειλει τα σκαγια.εκει που πρεπει.
Κάνε τις συγκριτικές τώρα γιατί αν έρθουν τα δίδυμα ούτε να χέσεις δεν θα προλαβαίνειςΤα 40 σκάγια είναι παραπάνω σκάγια όπως και να το κάνουμε γιατί μπορεί 1 σκάγι παραπάνω στο θήραμα να κάνει τη διαφορά του τραυματισμένου με την ακαριαία καταβολή. Ειδικά αν η κατανομή ειναι καλή έχουν αξία τα 40 σκάγια παραπάνω. Μην ξεχνάμε οτι οι τουφεκιές μας δεν είναι παντα κεντραρισμένες.
Φυσικά και ο κανόνας λέει οτι πρώτο πραγμα είναι η σκόπευση. Αλλά εδω μιλάμε οτι αυτό το έχει κάποιος δεδομένο, αν αυτό δεν το χει, αυτονόητο είναι οτι τίποτα δεν έχει αξία απ ολα τα υπόλοιπα. Είναι σαν να χω ferrari, αλλά μόλις να πήρα το δίπλωμα. Και φυσικά αν και σε μένα ( που πιστεύω στη διαφορά των όπλων) μου βάλεις το δίλημμα σου δίνω δωρεάν για μια ζωή το καλυτερο φυσίγγι ή μέτριο φυσίγγι και το καλύτερο όπλο κι εγω το φυσίγγι θα διάλεγα. Αλλά δυστυχώς τα φυσίγγια τα εμπορικά κινουνται τα πιο πολλά στη μετριότητα. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άριστο και κανένα -θέλω να πιστεύω τουλάχιστον απο σοβαρό κατασκευαστή- τελείως μάπα. Η ιδιογόμωση είναι ασφαλώς άλλο πράγμα, αλλα θέλει κόπο, τρόπο, χρόνο, χώρο...και σαφώς και ξέρω τι λέω αφού έβλεπα τον παππου τον πατέρα μου και τη μάνα μου μικρος να γεμίζουν φυσίγγια.
Υποτίθεται !!!Μα αυτό υποτίθεται οτι κάνουν οι διευρυμένοι αυλοι.
Στο full δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές ... με κάνετε και επαναλαμβάνομαι.Ααααακριβως!
Όσο σε καλύπτουν τα τσοκακια σου έχει καλώς.
Δεν παίζει ρόλο τι γράφουν, αλλά τι ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ!
Όταν το full σου ρίχνει 2.5* και το χρειαστείς,σαν full απόδοση,απλά....δεν θα το έχεις!
Οπότε πας και σκας κάνα 200-50αρι για κάνα δυο after market (xxf,xxxf....)η κάθεσαι και αγναντεύεις τον τυπακο στο διλπα καρτέρι,που κάνει δουλίτσα!
Η αρχίζεις την ιδιογομωση....
Όλα μούφα από βλητικής άποψης.Δηλ,φτάνει να προστατέψουμε το μέταλλο από την φθορά?
Αν την χρωμιωσουμε μέσα έξω,ας πούμε...
Αν φτιάξουμε μια κάνη από σωλήνα βαρέως τύπου,είμαστε οκ?
Τα ατσάλια Μπελερ,πολντι,αντινιτ,......η ψυχρή σφυριλατηση,ο βαθύς τρυπανισμος,η κρυογενης επεξεργασία ...... είναι μουφα?
Ρε τους μπαγασες,μας πάνε ραπτομηχανή στο δούλεμα!
Γ@μησέτ@..Άρη, μόνιμη διαφορά +10% και ειδικά με νούμερα από #6 και κάτω το βρίσκω πολύ δύσκολο έως αδύνατο με ίδιες συσφίξεις.
Δεν μιλάμε για μια τουφεκιά που μπορεί να έκατσε από τύχη με εμπορικά.
Και με ψιλότερα σκάγια πάλι για εμένα είναι πολύ μεγάλη (Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑ) ...
Σε ψιλά σκάγια και με όπλο με ΠΟΛΥ μεγάλο κώνο ίσως υπάρχει ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΜΩΣ ΤΣΟΚ.
Τόσο μεγάλη πάντως (+10%) δεν έχω δει ... μέχρι 5%, ναι έχω δει σε ανοιχτά τσοκ.
Άσε μας βρε Γιάννη εσύ και οι κάνες σου.Είδες που θα έρθετε στα λόγια μου για το Βασίλη πιο πολύ καλύτερη η 390 από το boito και με τα φυσίγγια του Νίκου που είναι ολόιδια και χτιστά .Αφού όλα τα όπλα Βασίλη είναι ίδια γιατί είναι καλύτερη η 390 και μη μου πεις ότι μόνο το φυσίγγι παίζει ρόλο γιατί εδώ το έχεις το καλό και σταθεροτατο φυσίγγι.Κρατηστε τις μπενελι που πολυβόλουν απροβληματιστα για γουρούνια και όσοι θέλετε να γευτείτε σοβαρά σκοτωματα που θα τα θυμάστε αφού δεν πιστεύεται και στους κώνους πάρτε κανένα όπλο σε σοβαρότερη κανη.
Αν βγάλεις 70% με εμπορικά στα ψιλά γράψε μου.Μια ερωτηση για εσάς που δοκιμάζεται ποσό μεγάλη συγκετροση χρειάζεται για να έχει το φυσηγγι την απατούμε η διάτρηση.. αυτά τα δυο πάνε μάζη!!δηλαδή συγκετροση κατο από 40% είναι σιγουρο ότι το φυσηγγι δεν θα έχει διάτρηση για να καταβάλει μια κυχλα η και το αντηθετο με 70% είναι σιγουρο ότι το φυσηγγι τρυπαει
Και να μου επιτρέψετε να το συνεχίσω γιατί η άγνοια εδώ μπορει να είναι ζήτημα ζωής κ θανάτου..Το θέμα που συζητήθηκε πιστεύω κολλάει σε οποιαδήποτε ενότητα γιατί είναι θέμα ασφαλούς χρήσης γι'αυτό και οι διευκρινίσεις.
Η συζήτηση έχει νόημα μόνο για μακρινές φάσσες και πολύ μακρινά παπιά .. για όλα τα άλλα θηράματα είναι ανούσια.Το 90% δεν ξέρει ότι υπάρχουμε και κυνηγάει μια χαρά.Τελικα τι είναι λειοκαννο κυνηγετικό όπλο ξαναρωτάω.Ενω σε άλλες χώρες προσπαθούν να φέρουν κοντά το θήραμα , εμείς λόγο νομοθεσίας ψάχνουμε τρόπους να το θηρευσουμε όπου το δούμε .
1-0Αφου εχεις την βινσεντ με κωνο 6αποντο που σκοτωνει γιατι θελεις να αγορασεις μισει ντουζινα οπλα που λεει ο λογος? Το βινσεντ δεν εχει τσοκ?
Κάπου εκεί θα έλεγα και εγώ ... 0%-5% max με το μέγιστο στα ψιλά.
Εδώ δεν πέφτει σίγουρα με το DT11 και το Blazer ρε συ από άποψη πυκνότητας κατανομής, πέφτει με τον κύλινδρο τον δικό σου ?κύλινδρος μέχρι 35 μέτρα εάν είσαι επάνω πέφτει στάνταρ