ας ήταν καλά επάνω σου το SKB και θα σου έλεγα μετά τι θα έγραφες ........παλιο νυφίτσα
Ναι παυλο,ίσως και να παίζει και αυτό τον ρόλο του....πάντως φτάσαμε στο αντίθετο....να εκθιαζω εγώ τα ψαροντούφεκα....
ας ήταν καλά επάνω σου το SKB και θα σου έλεγα μετά τι θα έγραφες ........παλιο νυφίτσα
Το ελλατηριου χρειαζεται δυναμη για να κανει κυκλο λειτουργιας!μεχρι και η cosmi που κατα κοσμον ειναι το καλυτερο αυτογεμες ασε που ειναι ελατηριοιυ για να μην ανοιξουμε αλλο θεμα τωρα και να τελειωνουμε με αερια και αδρανειες εχει παρει τον μεσο ορο και ειναι στο 18,5.γιατι αραγε δεν το πανε παραπανω??φοβουνται?? αλλα ειπαμε οι ιταλοι ειναι τουβλα λαλακες και αχρηστοι. και οποιος ετυχε παλια να εχει οπλο ελατηριου μπορει να καταλαβει τι εννοω απο δυναμη
Αξιόλογο όπλο...για την χρηματική του κατηγορία!οποιος ψαχνει vitoria es 100 συνθετικη 71 ποντους υπαρχει σε καταστημα τον Ιωαννινων το επομησα σημερα μου καθοταν αρκετα καλα μπορω να πω
ναι μου αρεσε ετσι οπως το επομησα μου αρεσε καλητερα απο τη sx4 που ειχα δοκημαση πρωτα,ειναι σε καλη τιμηΑξιόλογο όπλο...για την χρηματική του κατηγορία!
δε το σιγκρινω λεω οτι μου καθοταν καλητερα οταν την επομησα απο την sx4Μα ειναι δυνατον να συγκρινεται την vitoria με την sx4?
συγκρινεται το φιατακι με την μερσεντες?
Αρα ειναι καλυτερη για σενα μια και σου καθτε απλα.δε το σιγκρινω λεω οτι μου καθοταν καλητερα οταν την επομησα απο την sx4
Γιατι οχι ?
γιατι να μην συγκρινετα??? αν η es 100 καθεται σε καποιον καλυτερα απ την sx4 και ριχνει καλυτερα?? προχθες επωμισα μια sx3 στο σκοπ. και την αφησα κατ ευθειαν γιατι το κοντακι μου φανηκε παιδικο τουλαχιστον.το καλυτερο οπλο εχουμε ξαναπει ειναι αυτο που καθεται στον καθενα καλυτερα. αν η sx4 σου καθετσι καλυτερα απ την es 100 ναι ειναι καλυτερη. αλλα το fiataki τοσα χρονια στην αγορα εχει αποδειξει την αξια του. ας το λαβουμε κι αυτο υπ οψηνΜα ειναι δυνατον να συγκρινεται την vitoria με την sx4?
καλητερη μονο στο οτι μου καθετε καλυτερα αν την εριχνα θα ειχα κ ολοκληρωμενη αποψηΑρα ειναι καλυτερη για σενα μια και σου καθτε απλα.
Κλαμα! Χαχαχαχαχας ήταν καλά επάνω σου το SKB και θα σου έλεγα μετά τι θα έγραφες ........παλιο νυφίτσα
Νικο ασε με και πανω που ηρεμησα..οποιος ψαχνει vitoria es 100 συνθετικη 71 ποντους υπαρχει σε καταστημα τον Ιωαννινων το επομησα σημερα μου καθοταν αρκετα καλα μπορω να πω
Γιατι φιλε μου φιατακι η vitoria?Μα ειναι δυνατον να συγκρινεται την vitoria με την sx4?
σε καταλαβενω γουστα ειναι αυτα ΑποστοληΔεν μπορω την πλαστικουρα!
Αυτο ξαναπεστω Ευρι,,...μην σκοτιζεστε πολλες φορες αδικα !!!γιατι να μην συγκρινετα??? αν η es 100 καθεται σε καποιον καλυτερα απ την sx4 και ριχνει καλυτερα?? προχθες επωμισα μια sx3 στο σκοπ. και την αφησα κατ ευθειαν γιατι το κοντακι μου φανηκε παιδικο τουλαχιστον.το καλυτερο οπλο εχουμε ξαναπει ειναι αυτο που καθεται στον καθενα καλυτερα. αν η sx4 σου καθετσι καλυτερα απ την es 100 ναι ειναι καλυτερη. αλλα το fiataki τοσα χρονια στην αγορα εχει αποδειξει την αξια του. ας το λαβουμε κι αυτο υπ οψην
τα ειπες ολα. συμφωνω κι επαυξανωΈτσι ακριβώς. Δεν υπαρχει θεμα σύγκρισης. Ολα τα οπλα εχουν υπερ κ κατα. Το καλυτερο ομως για τον καθε εναν ειναι αυτο που του κάθετε, το γουστάρει να το βλέπει οταν κάθετε στο σκαμνάκι του και του κανει ολα τα χατίρια!
σε σχεση με αλλα ειναι φιατακι τολη αλλα εκει οφειλεται και η επιτυχια της στην αγορα. στην απλοτητα. μην ξεχνας κι εσυ ομως οτι για να βρεις es 100 με φλαντζες επρεπε να πας στη de luxe με οτι αυτο συνεπαγεταιΚλαμα! Χαχαχαχαχ
Νικο ασε με και πανω που ηρεμησα..
Δεν μπορω την πλαστικουρα!
Γιατι φιλε μου φιατακι η vitoria?
Οταν η φεραρι δοκιμαστει στα χιλιομετρα του φιατ και βγει καλυτερη τοτε πασο.
Προσωπικα προτιμώ το φιατ. Στον χωματοδρομο παει καλυτερα γιατι ειναι δοκιμασμενο.
Ευριπίδη τουλάχιστον η bellmonte εχει air condition. (φλατζες)σε σχεση με αλλα ειναι φιατακι τολη αλλα εκει οφειλεται και η επιτυχια της στην αγορα. στην απλοτητα. μην ξεχνας κι εσυ ομως οτι για να βρεις es 100 με φλαντζες επρεπε να πας στη de luxe με οτι αυτο συνεπαγεται