Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
:)
μεχρι και η cosmi που κατα κοσμον ειναι το καλυτερο αυτογεμες ασε που ειναι ελατηριοιυ για να μην ανοιξουμε αλλο θεμα τωρα και να τελειωνουμε με αερια και αδρανειες εχει παρει τον μεσο ορο και ειναι στο 18,5.γιατι αραγε δεν το πανε παραπανω??φοβουνται?? αλλα ειπαμε οι ιταλοι ειναι τουβλα λαλακες και αχρηστοι. και οποιος ετυχε παλια να εχει οπλο ελατηριου μπορει να καταλαβει τι εννοω απο δυναμη
Το ελλατηριου χρειαζεται δυναμη για να κανει κυκλο λειτουργιας!
Ενας μεγαλυτερος αυλος,ΑΝ,ηθελαν να τον χρησιμοποιήσουν, ενδεχομενως,θα χρειαζοταν επανασχεδιαση για να παραμεινει αξιόπιστος...
Μη θεοποιουμε τις εταιρίες και τις"σχολες"!
Οι Βρετανοι πχ,επιμένουν σε συνδεσμολογια βάσης- κοντακιου με εγκαρσιες βίδες!!
Εστω κι απο ...εγωισμο!:)
Οταν ολες οι οπλοβιομηχανιες, το κανουν με τζαβετα και τεκμηριωμενα ειναι μακραν καλύτερο!
Αυτο,σε οπλα που ειναι αριστουργήματα και κοστίζουν περιουσιες!!
Η βιβλιογραφια και αρθρογραφια,ειναι εμπλουτισμος γνωσεων και τροφη για προβληματισμό....
Δεν ειναι νόμοι!
Η εξέταση δυο καννων και η συγκριση τους αφορά αυτες τις δυο συγκεκριμενες καννες!
Εδω βγαινουν καννες απο γραμμη παραγωγής, με κατασκευαστικες ακριβειες που ακουμπανε το απόλυτο και παρ'ολα αυτα,ΕΧΟΥΝ ΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ!
Μας αρεσει,δεν μας αρεσει,θα μιλαμε με ΜΕΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και θα ευχομαστε να ειμαστε σε ψηλο σημειο,σε οτι αφορα το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ....

κι εγω ρε μαστρογιαννη που ειπα κατι διαφορετικο? προσπαθησα να επιβαλω σε κανενα την αποψη μου??για τα οπλα μου και τον τροπο που κκυνηγαω ειπα τι ειναι καλυτερο για μενα. και μετα εγινε επιθεση με ειρωνειες και προσβολες.κανεις δεν μπιρει να επιβληθει στον αλλον. οποιος δεν δεχεται μια αλλη αποψη εε αντε γεια. δεν μπορω να κανω κατι. αλλα οχι επειδη το εχουμε εμεις ειναι το καλυτερο και πρεπει να το κανουν κι οι αλλοι

Μα ειναι δυνατον να συγκρινεται την vitoria με την sx4?
συγκρινεται το φιατακι με την μερσεντες?
γιατι να μην συγκρινετα??? αν η es 100 καθεται σε καποιον καλυτερα απ την sx4 και ριχνει καλυτερα?? προχθες επωμισα μια sx3 στο σκοπ. και την αφησα κατ ευθειαν γιατι το κοντακι μου φανηκε παιδικο τουλαχιστον.το καλυτερο οπλο εχουμε ξαναπει ειναι αυτο που καθεται στον καθενα καλυτερα. αν η sx4 σου καθετσι καλυτερα απ την es 100 ναι ειναι καλυτερη. αλλα το fiataki τοσα χρονια στην αγορα εχει αποδειξει την αξια του. ας το λαβουμε κι αυτο υπ οψην

ας ήταν καλά επάνω σου το SKB και θα σου έλεγα μετά τι θα έγραφες ........παλιο νυφίτσα .yelling..yelling..yelling.
Κλαμα! Χαχαχαχαχ

οποιος ψαχνει vitoria es 100 συνθετικη 71 ποντους υπαρχει σε καταστημα τον Ιωαννινων το επομησα σημερα μου καθοταν αρκετα καλα μπορω να πω
Νικο ασε με και πανω που ηρεμησα..
Δεν μπορω την πλαστικουρα!

Μα ειναι δυνατον να συγκρινεται την vitoria με την sx4?
συγκρινεται το φιατακι με την μερσεντες?
Γιατι φιλε μου φιατακι η vitoria?
Οταν η φεραρι δοκιμαστει στα χιλιομετρα του φιατ και βγει καλυτερη τοτε πασο.
Προσωπικα προτιμώ το φιατ. Στον χωματοδρομο παει καλυτερα γιατι ειναι δοκιμασμενο.

γιατι να μην συγκρινετα??? αν η es 100 καθεται σε καποιον καλυτερα απ την sx4 και ριχνει καλυτερα?? προχθες επωμισα μια sx3 στο σκοπ. και την αφησα κατ ευθειαν γιατι το κοντακι μου φανηκε παιδικο τουλαχιστον.το καλυτερο οπλο εχουμε ξαναπει ειναι αυτο που καθεται στον καθενα καλυτερα. αν η sx4 σου καθετσι καλυτερα απ την es 100 ναι ειναι καλυτερη. αλλα το fiataki τοσα χρονια στην αγορα εχει αποδειξει την αξια του. ας το λαβουμε κι αυτο υπ οψην
Αυτο ξαναπεστω Ευρι,,.well done....μην σκοτιζεστε πολλες φορες αδικα !!!

Έτσι ακριβώς. Δεν υπαρχει θεμα σύγκρισης. Ολα τα οπλα εχουν υπερ κ κατα. Το καλυτερο ομως για τον καθε εναν ειναι αυτο που του κάθετε, το γουστάρει να το βλέπει οταν κάθετε στο σκαμνάκι του και του κανει ολα τα χατίρια!

Έτσι ακριβώς. Δεν υπαρχει θεμα σύγκρισης. Ολα τα οπλα εχουν υπερ κ κατα. Το καλυτερο ομως για τον καθε εναν ειναι αυτο που του κάθετε, το γουστάρει να το βλέπει οταν κάθετε στο σκαμνάκι του και του κανει ολα τα χατίρια!
τα ειπες ολα. συμφωνω κι επαυξανω

Κλαμα! Χαχαχαχαχ

Νικο ασε με και πανω που ηρεμησα..
Δεν μπορω την πλαστικουρα!

Γιατι φιλε μου φιατακι η vitoria?
Οταν η φεραρι δοκιμαστει στα χιλιομετρα του φιατ και βγει καλυτερη τοτε πασο.
Προσωπικα προτιμώ το φιατ. Στον χωματοδρομο παει καλυτερα γιατι ειναι δοκιμασμενο.
σε σχεση με αλλα ειναι φιατακι τολη αλλα εκει οφειλεται και η επιτυχια της στην αγορα. στην απλοτητα. μην ξεχνας κι εσυ ομως οτι για να βρεις es 100 με φλαντζες επρεπε να πας στη de luxe με οτι αυτο συνεπαγεται

σε σχεση με αλλα ειναι φιατακι τολη αλλα εκει οφειλεται και η επιτυχια της στην αγορα. στην απλοτητα. μην ξεχνας κι εσυ ομως οτι για να βρεις es 100 με φλαντζες επρεπε να πας στη de luxe με οτι αυτο συνεπαγεται
Ευριπίδη τουλάχιστον η bellmonte εχει air condition. (φλατζες)
Προσωπικά δε βλεπω να υπολοιπεται καπου η βιτορια. Ακομα και αν δεχτουμε οτι ειναι υποδεέστερη βλητικα, ποσοι από μας μπορουν και ξέρουν να ριχνουν μακρυα;

Status
Not open for further replies.
Back