Ενα μέλος ρου φορουμ ο ΓΙΑΝΝΗΣΘα πεί κανείς που ξέρει, ποιός είναι ο μάστορας που έκανε το πιο πάνω κοντάκι?
Ενα μέλος ρου φορουμ ο ΓΙΑΝΝΗΣΘα πεί κανείς που ξέρει, ποιός είναι ο μάστορας που έκανε το πιο πάνω κοντάκι?
Εδώ σε εχω, και πλαστικό και τρυπάει.
Α οκ ευχαριστωΕνα μέλος ρου φορουμ ο ΓΙΑΝΝΗΣ
Κλασικο αδρανειας τυπου Ρομπεν...
Εδώ σε εχω, και πλαστικό και τρυπάει.
Βγαίνει και με τρίαινα για να μην είμαστε .offΚλασικο αδρανειας τυπου Ρομπεν...
τεο παρε κινητο beretta να μην σπαει και να εχει σημα καμπαναΒγαίνει και με τρίαινα για να μην είμαστε .off
Εχει και ηχο καμπανα ...ντιν νταν και μας αρεσει..ha haaa.......το ξεχασες ?τεο παρε κινητο beretta να μην σπαει και να εχει σημα καμπανα
ha haaa
Εχει κατι imitasion προσφορά με nokia διασταυρωσητεο παρε κινητο beretta να μην σπαει και να εχει σημα καμπανα
ha haaa
Μια φώτο, από το εσωτερικό της κάννης στραμμένη σε φως, όσο το δυνατόν πιο λοξά.....Καποιος φιλος απο το φορουμ μου ειχε ζητησει να του στειλω φωτο τον κωνο της α390 απ οτι θυμαμαι. Δυστυχως δε μπορω να θυμηθω ποιος ειναι.ας μου στειλει τι ακριβως ηθελε να στειλω φωτο
και καλα θα κανεις. ρωτα μονο αν γινεται ν αλαχθει η ριγα αν σ ενοχλει πολυΗ καννη της bellmonte ελέγχθηκε σε laser. Είναι απολυτα ευθεία.
Θα κρατηθεί.
Ειναι δυσκολο αυτο!και καλα θα κανεις. ρωτα μονο αν γινεται ν αλαχθει η ριγα αν σ ενοχλει πολυ
Απ' ότι έχω ακούσει η αλλαγή ρίγας είναι και επικίνδυνη διαδικασία με μεγάλη πιθανότητα σε κάποια μελλοντική τουφεκιά να ξεκολλήσει. Ίσως να μην ισχύει βέβαια.Ειναι δυσκολο αυτο!
Απαιτει δουλειά!
Δηλαδή σε ιδανικές συνθήκες στα 50 μέτρα πόση απόκλιση θα έχεις από το κέντρο?
Στα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγαςΔηλαδή σε ιδανικές συνθήκες στα 50 μέτρα πόση απόκλιση θα έχεις από το κέντρο?
ρε συ κρατα τ οπλο. δεν λεγεται αυτοΣτα 50 μέτρα δε ξερω αλλα στα 10 μετρα αυτος που το μετρησε μου ειπε οσο η εσωτερικη διαμετρος της βελονας μια σύριγγας