Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για καθαρισμο το wd40 κανει να το χρησιμοποιουμε στα οπλα?
Κάνει και παρακάνει !!! Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εδώ και πάρα πολλά χρόνια !!! Αν και έχω ένα σωρό "εξειδικευμένα" και ακριβά καθαριστικά ... Ειδικά στο χωριό που έχω 2 μονόκαννα, μόνο με αυτό τα καθαρίζω ... κανένα πρόβλημα !!! ;)

Κάνει και παρακάνει !!! Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εδώ και πάρα πολλά χρόνια !!! Αν και έχω ένα σωρό "εξειδικευμένα" και ακριβά καθαριστικά ... Ειδικά στο χωριό που έχω 2 μονόκαννα, μόνο με αυτό τα καθαρίζω ... κανένα πρόβλημα !!! ;)
Μηπως επειδη ειναι μονοκανα και δεν μας "πολυνοιαζει" λεω εγω Στελιο γιαυτο, σε μια καραμπινα σου θα εβαζες?

Μηπως επειδη ειναι μονοκανα και δεν μας "πολυνοιαζει" λεω εγω Στελιο γιαυτο, σε μια καραμπινα σου θα εβαζες?
Έχω βάλει και στην καραμπίνα Mossberg αερίων, και στο σ/π SKB, και στο καραμπινάκι Win.9410, πάαααρα πολλές φορές ... No problem !!! .cool.

Τι διάμετρο έχει η ξύλινη βέργα; 10-12 χιλ. ή περισσότερο ;;; Περίπου το ίδιο παθαίνουν (γδαρσίματα) και οι αλουμινένιες βέργες. Γι' αυτό εγώ έφτιαξα ένα "οδηγό" που μπαίνει στη θαλάμη ... Πάρε ένα ριγμένο κάλυκα τύπου Gordon, κατά προτίμηση με ψηλό μέταλλο 16 χιλ. ή ψηλότερο, κόψε το υπόλοιπο πλαστικό μέρος, βγάλε το καψούλι και μεγάλωσε την τρύπα ώστε να περνάει η βέργα άνετα. Περνάς τη βέργα προτού βιδώσεις τη βούρτσα ... και έτσι δεν την αφήνει να έρθει σε επαφή με την περιφέρεια της θαλάμης αλλά κινείται ομοαξονικά στη κάννη.
Οι αλουμινένιες αμερικ. βέργες έχουν διάμετρο νομίζω γύρω στα 8 χιλ. οπότε εγώ με ένα 10αρι τρυπανάκι μεγάλωσα την τρύπα του καψουλιού (με το χέρι) και ήταν Ο.Κ.
Δεν ξέρω όμως αν θα βολεύει να γίνει με την ξύλινη βέργα λόγω πάχους ... αν έχει το περιθώριο η βάση του Gordon ... .xm.
η πατέντα του φίλου μου Στέλιου
μεταλλική μούφα m5 στη μια πλευρά της εφαρμόζει ανάλογου σπειρώματος βίδα με παξιμαδάκι για φρένο
στην άλλη πλευρά ανοίγει με κολαούζο 7Χ1 νέο σπείρωμα και......έτοιμο το εξάρτημα
η βούρτσα είναι της napier και η βέργα που κουμπώνει ξύλινη με ιταλικό σπείρωμα
μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μηχανουργείο αν κάποιος δεν πιάνουν τα χέρια του όπως εμένα αλλά του Στέλιου παραπιάνουν :)

η πατέντα του φίλου μου Στέλιου
μεταλλική μούφα m5 στη μια πλευρά της εφαρμόζει ανάλογου σπειρώματος βίδα με παξιμαδάκι για φρένο
στην άλλη πλευρά ανοίγει με κολαούζο 7Χ1 νέο σπείρωμα και......έτοιμο το εξάρτημα
η βούρτσα είναι της napier και η βέργα που κουμπώνει ξύλινη με ιταλικό σπείρωμα
μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μηχανουργείο αν κάποιος δεν πιάνουν τα χέρια του όπως εμένα αλλά του Στέλιου παραπιάνουν :)
.my man.

Παιδιά G96 για ολλα.Το μόνο που έχω δει να μην μασάει σε συνθήκες βαλτου.
Συμφωνω απολυτα. Κανει φιλμ πανω στο οπλο βρεχει και δεν σε νοιαζει τιποτα. Η baikala ουτε που εχει σκουριασει....
Επισης εχει αρωμα απο τσιχλα μιγκ μαμπλ ενω ολα τα αλλα μυριζουν πετρελαιο....

Συνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ....sarcastic..sarcastic..sarcastic. Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;; .my man.

Συνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ....sarcastic..sarcastic..sarcastic. Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;; .my man.
Άργησες άργησες αλλα πήρες απο τα καλυτερα και ίσως τελευταια αυτογεμη Μπερέτα made in italy.καλοτουφεκο και ειμαι σίγουρος οτι θα το καταευχαριστηθεις.την έχει ο αδερφός του φίλου που παμε μαζι κυνηγι.τι να λέμε τωρα.οπλαρα ειναι

καλορίζικη να είναι φίλε Γιώργο άριστη η επιλογή σου
όσο για τα παιχνίδια έχεις απόλυτο δίκιο :)

Άργησες άργησες αλλα πήρες απο τα καλυτερα και ίσως τελευταια αυτογεμη Μπερέτα made in italy.καλοτουφεκο και ειμαι σίγουρος οτι θα το καταευχαριστηθεις.την έχει ο αδερφός του φίλου που παμε μαζι κυνηγι.τι να λέμε τωρα.οπλαρα ειναι
Ευχαριστώ πολύ !!! Αργησα αλλά πιστεύω να εκανα καλή επιλογή !
Είχα πιασει στα χέρια μου παλιότερα ενα τέτοιο και πραγματικα φαινόταν οπλαρα ! Επίσης το παλικάρι που την είχε έχει κανει στοχευμένες μετατροπές που το κάνουν ακόμη καλύτερο όπως αφαίρεση ριγας , παραγγελία ελαφρύτερων ξύλων και αλλαγή βίδας απο σιδερένια σε πλαστική .
καλορίζικη να είναι φίλε Γιώργο άριστη η επιλογή σου
όσο για τα παιχνίδια έχεις απόλυτο δίκιο :)
Ευχαριστώ πολύ !!! Παντα το πίστευα αυτό με τα παιχνίδια σήμερα όμως περισσότερο !!!

Έκατσα πριν και ξανάκαθαρισα την επάνω καννη με τη βούρτσα την καλή, ψεκαζοντας g96 και αρκετό τρίψιμο. Μετά με πανιά. Μετά nitro solvent την άφησα λίγο μετά σκούπισμα με πανι, ξανά g96 ξανα πανί. Δυστυχώς ενώ κάποιες ψιλές έφυγαν παρέμειναν δύο σαν τρίχες γρατζουνιές και μάλιστα η μια δεν είναι ευθεία. Δε με ενοχλούν αρκεί να μην γίνουν περισσότερες...

Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ....sarcastic..sarcastic..sarcastic. Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;; .my man.[/QUOTE

Καλοριζικη φιλε να την λιωσεις

Πολυ καλη επιλογη!!
Να εισαι καλα να το ευχαριστηθεις!!

Status
Not open for further replies.
Back