Ναι.Για καθαρισμο το wd40 κανει να το χρησιμοποιουμε στα οπλα?
Κάνει και παρακάνει !!! Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εδώ και πάρα πολλά χρόνια !!! Αν και έχω ένα σωρό "εξειδικευμένα" και ακριβά καθαριστικά ... Ειδικά στο χωριό που έχω 2 μονόκαννα, μόνο με αυτό τα καθαρίζω ... κανένα πρόβλημα !!!Για καθαρισμο το wd40 κανει να το χρησιμοποιουμε στα οπλα?
Μηπως επειδη ειναι μονοκανα και δεν μας "πολυνοιαζει" λεω εγω Στελιο γιαυτο, σε μια καραμπινα σου θα εβαζες?Κάνει και παρακάνει !!! Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εδώ και πάρα πολλά χρόνια !!! Αν και έχω ένα σωρό "εξειδικευμένα" και ακριβά καθαριστικά ... Ειδικά στο χωριό που έχω 2 μονόκαννα, μόνο με αυτό τα καθαρίζω ... κανένα πρόβλημα !!!
Έχω βάλει και στην καραμπίνα Mossberg αερίων, και στο σ/π SKB, και στο καραμπινάκι Win.9410, πάαααρα πολλές φορές ... No problem !!! .cool.Μηπως επειδη ειναι μονοκανα και δεν μας "πολυνοιαζει" λεω εγω Στελιο γιαυτο, σε μια καραμπινα σου θα εβαζες?
Καθαριζω εσωτερικα την καννη,αποκλειστικά με αυτο!Για καθαρισμο το wd40 κανει να το χρησιμοποιουμε στα οπλα?
η πατέντα του φίλου μου ΣτέλιουΤι διάμετρο έχει η ξύλινη βέργα; 10-12 χιλ. ή περισσότερο ;;; Περίπου το ίδιο παθαίνουν (γδαρσίματα) και οι αλουμινένιες βέργες. Γι' αυτό εγώ έφτιαξα ένα "οδηγό" που μπαίνει στη θαλάμη ... Πάρε ένα ριγμένο κάλυκα τύπου Gordon, κατά προτίμηση με ψηλό μέταλλο 16 χιλ. ή ψηλότερο, κόψε το υπόλοιπο πλαστικό μέρος, βγάλε το καψούλι και μεγάλωσε την τρύπα ώστε να περνάει η βέργα άνετα. Περνάς τη βέργα προτού βιδώσεις τη βούρτσα ... και έτσι δεν την αφήνει να έρθει σε επαφή με την περιφέρεια της θαλάμης αλλά κινείται ομοαξονικά στη κάννη.
Οι αλουμινένιες αμερικ. βέργες έχουν διάμετρο νομίζω γύρω στα 8 χιλ. οπότε εγώ με ένα 10αρι τρυπανάκι μεγάλωσα την τρύπα του καψουλιού (με το χέρι) και ήταν Ο.Κ.
Δεν ξέρω όμως αν θα βολεύει να γίνει με την ξύλινη βέργα λόγω πάχους ... αν έχει το περιθώριο η βάση του Gordon ... .xm.
η πατέντα του φίλου μου Στέλιου
μεταλλική μούφα m5 στη μια πλευρά της εφαρμόζει ανάλογου σπειρώματος βίδα με παξιμαδάκι για φρένο
στην άλλη πλευρά ανοίγει με κολαούζο 7Χ1 νέο σπείρωμα και......έτοιμο το εξάρτημα
η βούρτσα είναι της napier και η βέργα που κουμπώνει ξύλινη με ιταλικό σπείρωμα
μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μηχανουργείο αν κάποιος δεν πιάνουν τα χέρια του όπως εμένα αλλά του Στέλιου παραπιάνουν
Συμφωνω απολυτα. Κανει φιλμ πανω στο οπλο βρεχει και δεν σε νοιαζει τιποτα. Η baikala ουτε που εχει σκουριασει....Παιδιά G96 για ολλα.Το μόνο που έχω δει να μην μασάει σε συνθήκες βαλτου.
Άργησες άργησες αλλα πήρες απο τα καλυτερα και ίσως τελευταια αυτογεμη Μπερέτα made in italy.καλοτουφεκο και ειμαι σίγουρος οτι θα το καταευχαριστηθεις.την έχει ο αδερφός του φίλου που παμε μαζι κυνηγι.τι να λέμε τωρα.οπλαρα ειναιΣυνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ... Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;;
καλορίζικη να είναι φίλε Γιώργο άριστη η επιλογή σουΣυνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ... Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;;
Ευχαριστώ πολύ !!! Αργησα αλλά πιστεύω να εκανα καλή επιλογή !Άργησες άργησες αλλα πήρες απο τα καλυτερα και ίσως τελευταια αυτογεμη Μπερέτα made in italy.καλοτουφεκο και ειμαι σίγουρος οτι θα το καταευχαριστηθεις.την έχει ο αδερφός του φίλου που παμε μαζι κυνηγι.τι να λέμε τωρα.οπλαρα ειναι
Ευχαριστώ πολύ !!! Παντα το πίστευα αυτό με τα παιχνίδια σήμερα όμως περισσότερο !!!καλορίζικη να είναι φίλε Γιώργο άριστη η επιλογή σου
όσο για τα παιχνίδια έχεις απόλυτο δίκιο
Συνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!
Υγ . είναι η πρωτη μου καραμπίνα και την περιμένω σαν μικρο παιδάκι ... Τελικά μήπως ισχύει πως δεν μεγαλωνουμε ποτέ απλά αλλάζουμε παιχνίδια ;;; [/QUOTE
Πολυ καλη επιλογη!!Συνάδελφοι Μπερετακιδες με δεχεστε και εμένα στο κλάμπ ; Απο σήμερα δηλώνω και εγώ μπερετακιας μιας και περιμένω το καινούργιο μου " παιχνίδι " μια beretta 391 stonecoat . Ίσως να είχατε δει την αγγελία που είχα βάλει , ηταν όπλο συγγενή μου και τελικά το έκανα δικο μου !!!!