Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Λες ρε φίλε?θέλω να έρθεις μια μέρα να μου το στρώσεις!Αν χάσεις πουλι μ αυτο τ όπλο μαστίγωμα παραυτα.αν έχει 2 lm Βάλτα πανω σε καρτερι και δεν θα πιστεύεις τι θα κανεις.θα αυτοθαυμαζεσαι
Ευχαριστώ Λάμπρο!Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!
Προτιμώ το ζύγισμα με τα μαμά σε σχέση με τα muller που το είχα ρίξει...του δίνει λίγο παραπάνω βάρος μπροστά!Α και μη σου μπει ο εξω απο δω για after market τσοκακια.ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
Στρωμενο ειναι.απόλαυσε τοΛες ρε φίλε?θέλω να έρθεις μια μέρα να μου το στρώσεις!
Καλοριζικος ο εργαλος λιακοοοο. Λιωστον στο τουφεκιδη.shoot..shoot.Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναειΠολυ καλη επιλογη κ δυσυερετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο...
Βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε...
Ευρι, μερικα κερατα δεν χαμπαριαζουν τιποτα... .lazy.
Ευχαριστώ πολύ αρι το απόγευμα θα βάλω και τις φωτογραφίες!Πολυ καλη επιλογη κ δυσευρετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο...
Βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε...
Ευρι, μερικα κερατα δεν χαμπαριαζουν τιποτα... .lazy.
Έχεις παράπονο εσύ?Ναι ρε βαλε φωτο στο λαο
Kαλοριζικο Ηλια,καλες τουφεκιες!
Καλοριζικο Ηλια.
Καλες ντουφεκιες.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Καλοριζικος ο εργαλος λιακοοοο. Λιωστον στο τουφεκιδη.shoot..shoot.
Δε χορταινω λεμεεεεε.τι δε καταλαβαίνεις?Έχεις παράπονο εσύ?
Με το Beretta εχεις μια πολυ ωραια εμφανισιακα γκομενα που κανει κ ωραιο κρεβατι, με το κερατο εχεις μια πιο αγρια αλλα με επισης καλο κρεβατι...Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναει
Δε χορταινω λεμεεεεε.τι δε καταλαβαίνεις?
Αφού είσαι ψυχαρα φίλε Γιούρι!Πραγματικα ρε φιλε το χαρηκα σαν να το εχω πάρει εγω λαο ίσως πιο πολυ