Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Λες ρε φίλε?θέλω να έρθεις μια μέρα να μου το στρώσεις!Αν χάσεις πουλι μ αυτο τ όπλο μαστίγωμα παραυτα.αν έχει 2 lm Βάλτα πανω σε καρτερι και δεν θα πιστεύεις τι θα κανεις.θα αυτοθαυμαζεσαι
![]()
Ευχαριστώ Λάμπρο!Καλορίζικο και καλοντούφεκο Ηλία!
Προτιμώ το ζύγισμα με τα μαμά σε σχέση με τα muller που το είχα ρίξει...του δίνει λίγο παραπάνω βάρος μπροστά!Α και μη σου μπει ο εξω απο δω για after market τσοκακια.ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
Στρωμενο ειναι.απόλαυσε τοΛες ρε φίλε?θέλω να έρθεις μια μέρα να μου το στρώσεις!
Καλοριζικος ο εργαλος λιακοοοο. Λιωστον στο τουφεκιδηΑνανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναειΠολυ καλη επιλογη κ δυσυερετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο...
Βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε...
Ευρι, μερικα κερατα δεν χαμπαριαζουν τιποτα... .lazy.
Ευχαριστώ πολύ αρι το απόγευμα θα βάλω και τις φωτογραφίες!Πολυ καλη επιλογη κ δυσευρετο με 76αρες κανες, πολυ ωραιο σε αισθηση κ πολυ κυνηγετικο...
Μπραβο Λιακο, να το χαρεις μεσα απο την καρδια μου κ να το λιωσεις... Το εψαχνα κ εγω ακριβως ετσι οταν ημουν σε αναζητηση για δικαννο...
Βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε...
Ευρι, μερικα κερατα δεν χαμπαριαζουν τιποτα... .lazy.
Έχεις παράπονο εσύ?Ναι ρε βαλε φωτο στο λαο
Kαλοριζικο Ηλια,καλες τουφεκιες!
Καλοριζικο Ηλια.
Καλες ντουφεκιες.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Καλοριζικος ο εργαλος λιακοοοο. Λιωστον στο τουφεκιδη.shoot..shoot.
Με το Beretta εχεις μια πολυ ωραια εμφανισιακα γκομενα που κανει κ ωραιο κρεβατι, με το κερατο εχεις μια πιο αγρια αλλα με επισης καλο κρεβατι...Θέλει λιγο ψωμάκι ακόμα ο βέλγος να πιασει τη κλάση του 682.ξαναλεω του 682.των αλλων μπορεί και να τη ξεπερναει
Δε χορταινω λεμεεεεε.τι δε καταλαβαίνεις?
![]()
Αφού είσαι ψυχαρα φίλε Γιούρι!Πραγματικα ρε φιλε το χαρηκα σαν να το εχω πάρει εγω λαο ίσως πιο πολυ