Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλώς ήρθες στο club των δικανακηδων beretta θα αναθεωρήσεις πολλά πραγματα με τις βολές που θα κανεις με το συγκεκριμένο όπλο!!Καλοντουφεκο!!.sarcastic..sarcastic.

Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6

έτσι στο σωστό δρόμο... Ηλία KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 25 ΑΡΕΣ ΠΟΥΛΕΣ
και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...

IMG-13e7dd5a4533da69e88a58e343b2bd50-_V.jpg

και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...

Να σαι καλά φιλαράκι και ανταποδίδω και εγώ τις ευχές για το νέο σου εργαλείο!

Ερεεε παιχτη λιακουρα θα το καταευχαριστηθεις το εργαλειο δεν χρειαζεται συστασεις ...καλοριζικο καλοντουφεκο !!!
ΥΓ.. οι 18.6 αυλοι εκ πειρας εχουν ενα μικρο χαρισμα ,κανουν οπερετες σε καλα χερια....my man.

Ερεεε παιχτη λιακουρα θα το καταευχαριστηθεις το εργαλειο δεν χρειαζεται συστασεις ...καλοριζικο καλοντουφεκο !!!
ΥΓ.. οι 18.6 αυλοι εκ πειρας εχουν ενα μικρο χαρισμα .....my man.

ΥΓ.. οι 18.6 αυλοι εκ πειρας εχουν ενα μικρο χαρισμα ,κανουν οπερετες σε καλα χερια....my man.
Να σαι καλά Αργύρη!

Για πες μας δύο στιχάκια για το συγκεκριμένο.lazy.

τι θες να σου πω ;)
τσοκ δεν εχει 1-3 σταθερες κανες αυλος 18,55 νομιζω καλα τουφεκαει(κεντροτουφεκαει) βαρη μου φανηκε σε σχεση με την Α400 δεν εχω ριξει πανω απο 10 βολες μονοσκανδαλο αλλα βερεττα 682 δεν ειναι εχει χρυση σκανδαλη ομως.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back