Να εισαι καλα ρε παληκαριΑφού είσαι ψυχαρα φίλε Γιούρι!
Να εισαι καλα ρε παληκαριΑφού είσαι ψυχαρα φίλε Γιούρι!
Να σαι καλά Χρήστο!Ηλια καλοριζικο! Να το ευχαριστηθεις!
Καλώς ήρθες στο club των δικανακηδων beretta θα αναθεωρήσεις πολλά πραγματα με τις βολές που θα κανεις με το συγκεκριμένο όπλο!!Καλοντουφεκο!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Ηλία καλορίζικο φίλε.Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Για να δούμε,για να δούμε! ευχαριστω πολύ Κώστα!Καλώς ήρθες στο club των δικανακηδων beretta θα αναθεωρήσεις πολλά πραγματα με τις βολές που θα κανεις με το συγκεκριμένο όπλο!!Καλοντουφεκο!!
Να σαι καλά φιλαράκι!Ηλία καλορίζικο φίλε.
Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Να σαι καλά φιλαράκι και ανταποδίδω και εγώ τις ευχές για το νέο σου εργαλείο!έτσι στο σωστό δρόμο... Ηλία KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 25 ΑΡΕΣ ΠΟΥΛΕΣ
και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...
Για ποτέ λες με το καλό?γιατί όσο νυχτώνει η κάννη μεγαλώνει....χαχαχαθα τα ριξουμε στο σκοπευτηριο να δουμε ποιος την εχει πιο μακρια ( την κανη)
Ερεεε παιχτη λιακουρα θα το καταευχαριστηθεις το εργαλειο δεν χρειαζεται συστασεις ...καλοριζικο καλοντουφεκο !!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Ερεεε παιχτη λιακουρα θα το καταευχαριστηθεις το εργαλειο δεν χρειαζεται συστασεις ...καλοριζικο καλοντουφεκο !!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Να σαι καλά Αργύρη!Ερεεε παιχτη λιακουρα θα το καταευχαριστηθεις το εργαλειο δεν χρειαζεται συστασεις ...καλοριζικο καλοντουφεκο !!!
ΥΓ.. οι 18.6 αυλοι εκ πειρας εχουν ενα μικρο χαρισμα ,κανουν οπερετες σε καλα χερια...
Για πες μας δύο στιχάκια για το συγκεκριμένο.lazy.έτσι στο σωστό δρόμο... Ηλία KAΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 25 ΑΡΕΣ ΠΟΥΛΕΣ
και εγώ σήμερα είμαι και επίσημα κάτοχος ενός μπoζε Felix sarasreta F.S.U 76 άρα κάνη μαγκνουμ ούτε αορτήρες δεν έχει...
Καλοριζικο,καλοτουφεκο κ να το χαρεις το εργαλειοΑνανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλοριχτο φιλαρακι!!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Καλοτουφεκο Ηλία!Ανανεώνω την συμμετοχή μου στην ομάδα ως κάτοχος ένα 682 gold e sporting 76cm και αυλούς 18.6
Φαντάζομαι μετά την Bellmonte Due .buy..buy..πήρες οτι καλυτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμη στην αγορά