Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

"Οι παλιές αγάπες πάνε στον παραδεισο"
Ξανα στο σπίτι του το όπλο του πατέρα μου και για πολλά χρόνια και δικό μου...
Θα τη λύσω και θα την περιποιηθώ όπως της αξίζει.
Βλέποντας την κατάστασή της, θεωρώ το γεγονός σημαδιακό ότι δεν πωλήθηκε τόσο καιρό

Βλέποντας την κατάστασή της, θεωρώ το γεγονός σημαδιακό ότι δεν πωλήθηκε τόσο καιρό
Και βέβαια είχα γράψει 4 χρόνια. Δε θυμόμουν καλά! Μου λέει ο Βερυκακης. Τάσο 6 χρόνια φίλε! Είδα την άδεια κατοχής. Βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι έχει σταθερό τσοκαρισμα ** και καννη 71. Αν εξαιρέσεις τα μικροσημαδια σαν το κεφάλι της καρφιτσας στο χρώμα της βάσης η υπόλοιπη είναι άθικτη. Όταν την πιάνεις στο χέρι κι ανοιγοκλεισεις κλειστρο καταλαβαίνεις πόσο πιο στιβαρη είναι από τις καινουριες. Μηχανισμος πολύ απλός ούτε λαστιχάκια ούτε ελατηριακια ούτε βαλβίδες κλπ.

Και βέβαια είχα γράψει 4 χρόνια. Δε θυμόμουν καλά! Μου λέει ο Βερυκακης. Τάσο 6 χρόνια φίλε! Είδα την άδεια κατοχής. Βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι έχει σταθερό τσοκαρισμα ** και καννη 71. Αν εξαιρέσεις τα μικροσημαδια σαν το κεφάλι της καρφιτσας στο χρώμα της βάσης η υπόλοιπη είναι άθικτη. Όταν την πιάνεις στο χέρι κι ανοιγοκλεισεις κλειστρο καταλαβαίνεις πόσο πιο στιβαρη είναι από τις καινουριες. Μηχανισμος πολύ απλός ούτε λαστιχάκια ούτε ελατηριακια ούτε βαλβίδες κλπ.
Τάσο είναι πολύ καλό όπλο,ο Βερυκακης πόσο την πουλούσε γενικά??

Τάσο είναι πολύ καλό όπλο,ο Βερυκακης πόσο την πουλούσε γενικά??
Την είχε βάλει 600. Εγώ όμως δε την πήρα τόσο. Ο άνθρωπος είναι εντάξει προς τιμήν του μου έκοψε αρκετά γιατί την ξαναπηρα και ειχε αλλάξει και την ουρά του κλείστρου. Θα πω για τον Αντώνη ότι είναι πολύ εξυπηρετικος και ντομπρος και με έχει κερδίσει σαν πελάτη πολλά χρόνια τώρα. Δεν είναι απρόσωπο το κυνηγομαγαζο του. Σήμερα μέχρι να φτιάξει τα χαρτιά είχαμε κάνει ένα ωραίο πηγαδακι με άλλους 3 εκει πελατες και ανταλλάξαμε απόψεις για οπλοσυζητηση και κυνηγοκαταστασεις και με κέρασμα τσικουδιά!

Να ρωτήσω κάτι έχει δοκιμάσει κάποιος μετατροπές σε κάνη Όχι απαραίτητα από benelli που έχουν άυλο 18.3 18.4 αλλά και από παλιότερες Beretta 303,304,390,391 κτλ που έχουν και αυτές παρόμοιο άυλο και κώνο να κάνει διεύρυνση αυλού και κώνου να τη φέρει "κοντά " σε κάνη optima αν έχουν παρόμοια αποδοση;
Οι κανες optima+ πόσα εκατοστά κώνο εχουν;
Και σε αυτές Πανο Μ ένα κώνο στον Ψυλλάκη γίνονται αλλά όπλα!!!;)
Οι optima έχουν 6-6,5 εκατοστά κώνο!!​

Και σε αυτές Πανο Μ ένα κώνο στον Ψυλλάκη γίνονται αλλά όπλα!!!;)
Οι optima έχουν 6-6,5 εκατοστά κώνο!!​
Τακη με οπλουργο που μιλησα χθες μου ειπε μονο κωνο +5εκ και γιαλισμενο απο κεινον μεταμορφωση το χει κανει σε πολλες και ειναι δοκιμασμενη συνταγη...

"Οι παλιές αγάπες πάνε στον παραδεισο"
Ξανα στο σπίτι του το όπλο του πατέρα μου και για πολλά χρόνια και δικό μου...
Θα τη λύσω και θα την περιποιηθώ όπως της αξίζει.
Τέτοια όπλα δεν ξαναβγαίνουν, οπλαρα περιποιησετο και θα είναι για μία ζωή.

Καλημερα σε ολους...μια γνωμη απο κατοχους Α300 θα ηθελα...ειχαν καποιου ειδους προβληματα....την βλεπω σε πολυ καλη τιμη....ευχαριστω
Δεν είμαι κάτοχος.δυο που ξέρω σχεδόν καινούργια όπλα,έκαναν εμπλοκές συνεχόμενες στο σκοπευτήριο..και πριν λίγες μέρες ενός παιδιού απο δω μέσα του εκόψε το κλειδί του κλείστρου..εμένα αυτα θα με προβλημάτιζαν πολυ.θα κοίταγα κάπου άλλου..τόσες συνεχόμενες εμπλοκές σε όπλο πρώτη φορά έβλεπα στο σκοπευτήριο...

Status
Not open for further replies.
Back