Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://imgur.com/a/AL5kw Αυτα τα κυκλακια είναι το τσοκαρισμα της 303.

Η δική μου 302 αγορασμενη το 81 έχει 2 κικλακια. Ήταν μονοκοματη 71 2*

Τι να σου πω.κι η δικιά μου του 81 ειναι και η φουλ κανη εχει φαρδιά ρίγα και γραφει full
Μια εξήγηση που μπορώ να υποθέσω, δεν ξέρω αν ισχύει, είναι ότι στις κάννες που προόριζαν για Αμερική έγραφαν το τσοκάρισμα με γράμματα (όπως του Ευριπίδη), ενώ σε αυτές που προόριζαν για την ευρωπαική αγορά χτυπούσαν σύμβολα. Κι αυτό γιατί από όσο ξέρω οι αμερικάνοι συνήθως τα τσοκαρίσματα τα χαρακτήριζαν με ονομασία π.χ. IMPROVED CYLINDER, MODIFIED, FULL κλπ. και δεν ήταν συνηθισμένοι σε αστεράκια ή κυκλάκια κλπ ...

Καλημέρα
ρε παιδιά απο αυτά τα στοιχεια της κάνης απο μια 303 αναφέρεται κάπου το τι τσοκάρισμα ειναι?
ευχαριστώ

Η κανη της 302 η δικιά μου γραφει full.δεν εχει κύκλους ουτε τίποτ αλλο
Τι να σου πω.κι η δικιά μου του 81 ειναι και η φουλ κανη εχει φαρδιά ρίγα και γραφει full
Ευριπίδη το γράφει στην ίδια θέση περίπου το full η κάννη σου;;;;; στο κάτω μέρος όπως η φωτό;;;; :)
https://imgur.com/a/AL5kw Αυτα τα κυκλακια είναι το τσοκαρισμα της 303.
η το γράφει στο πάνω μέρος όπως τα κυκλάκια;;;; :)

Last edited:
Μια εξήγηση που μπορώ να υποθέσω, δεν ξέρω αν ισχύει, είναι ότι στις κάννες που προόριζαν για Αμερική έγραφαν το τσοκάρισμα με γράμματα (όπως του Ευριπίδη), ενώ σε αυτές που προόριζαν για την ευρωπαική αγορά χτυπούσαν σύμβολα. Κι αυτό γιατί από όσο ξέρω οι αμερικάνοι συνήθως τα τσοκαρίσματα τα χαρακτήριζαν με ονομασία π.χ. IMPROVED CYLINDER, MODIFIED, FULL κλπ. και δεν ήταν συνηθισμένοι σε αστεράκια ή κυκλάκια κλπ ...

Ακριβώς έτσι είναι Στέλιο. Η δικιά μας 302 ήταν η κλασική για την ευρωπαϊκή αγορά. Ο ξάδερφος μου είχε αγοράσει και μια έξτρα καννη η οποία όμως προοριζόταν για την Αμερική γι'αυτό και έχουν αυτή την διαφορά.

...ίσως το M να εννοεί mod=3* αν πρόκειται για μοντέλο που ήταν για την αμερικάνικη αγορά...

Μια εξήγηση που μπορώ να υποθέσω, δεν ξέρω αν ισχύει, είναι ότι στις κάννες που προόριζαν για Αμερική έγραφαν το τσοκάρισμα με γράμματα (όπως του Ευριπίδη),...
.shake hands. .well done.

Σήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας:D:p
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
Oq1FwMY.jpg

TwbKZoj.jpg

ckFJGMz.jpg

Σήμερα το απόγευμα, ήρθε το μωρό στα χέρια μου, μάλιστα και με ένα μπουκάλι σούμα τόκο,για την καθυστέρηση μιας εβδομάδας:D:p
Το όπλο όντως "χαρτί",ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη,έπονται και δοκιμές και βάζω πρόχειρα μερικές φώτο... Θα βάλω και δεμένο,άλλη φορά.
Oq1FwMY.jpg

TwbKZoj.jpg

ckFJGMz.jpg
Καλοτουφεκο διαμαντη.ωραιο πασχαλινό δωρακι.well done.

Status
Not open for further replies.
Back