Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αφαίρεσε το βερνίκι και έβαλε :(
όπως λες το όπλο μηχανικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή όχι άπαιχτη....φανταστική και αν δεν είχα θέματα με την δουλειά μου και κάποιους μήνες άνεργος το όπλο θα το είχα πάρει :)
εγώ τον"ξέρω" και πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρω και την ιστορία του όπλου κι έμαθα πριν λίγο πως πουλήθηκε
μπεκάτσα κυνηγούσε κοντά στα 10 χρόνια και τα ξύλα του είχαν πολλά σημάδια αφαίρεσε το βερνίκι και έβαλε λάδι(το είπε στο Παναγιώτη)με το αποτέλεσμα που φαίνεται
όπως λες το όπλο μηχανικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή όχι άπαιχτη....φανταστική και αν δεν είχα θέματα με την δουλειά μου και κάποιους μήνες άνεργος το όπλο θα το είχα πάρει :)
υ.σ. ήρθες δίπλα στο σπίτι μου και δεν τηλεφώνησες να κεράσω ένα ουζάκι.....ασυγχώρητος :(
Μακη εμενα δε μου πε τιποτα ο γιωργος δε θυμαμαι κατι στο γιανη μαλον το ειπε
Τα ξυλα καποια στιγμη θα σενιαριστουν οπως και η κανη που θελει μια βαφη
Σας ευχαριστω ολους παιδια και απο οφι φαινεται απο το τσεστ που κανα μαλον δεν θα χρειαστει καμια παρεμβαση.sarcastic.
Παντως ρε παιδια εχει ανεβασμα η ατιμη αλλο πραγμα αυτη για μπουκαριστες τουφεκιες θα ναι θυμιατο.terror.

Last edited:
Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμενα.sarcastic.δεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνεςo_O
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα.RESPECT.

καλοτουφεκο παναγιωτιι πιως σε πιανη τωραααααα.terror..terror..bye2.

Παναγιώτη καλοτούφεκο & καλορίζικο το νέο σου απόκτημα να σου χαρίσει όμορφες κυνηγετικές στιγμές..Τελικά φίλε είσαι αθεράπευτα καραμπινάκιας.

Το χω πει.sarcastic.
Ηλια ετυχε το light η κανη ηταν το βασικο και η τιμη της.well done.
Και οι αλλες 2 που εχω στα 3κιλα παιζουνo_O

Το χω πει.sarcastic.
Ηλια ετυχε το light η κανη ηταν το βασικο και η τιμη της.well done.
Και οι αλλες 2 που εχω στα 3κιλα παιζουνo_O
Παναγιώτη πλάκα κάνω έτσι.....sarcastic. πειραζα και τον φίλο μου τον Γιούρι με την ίδια ευκαιρία!πολλά θηράματα να σου προσφέρει εύχομαι!

Παναγιώτη πλάκα κάνω έτσι.....sarcastic. πειραζα και τον φίλο μου τον Γιούρι με την ίδια ευκαιρία!πολλά θηράματα να σου προσφέρει εύχομαι!
Δε με πειραζει εμενα δεν εχω τετοια θεματα πειραζω και με πειραζουν χαχα.well done.
Περνωντας τα χρονια ψηλωνουν τα βουνα θαμας χρειαστει και η light θα αφησουμε και τα ποιντερ και θα το γυρισουμε στα κουρτσχααρ.sarcastic.
topic.

Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμενα.sarcastic.δεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνεςo_O
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα.RESPECT.

Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....

Status
Not open for further replies.
Back