Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές σας. Το ζύγισμα του εκ πρώτης μου φάνηκε εξαιρετικο. Με βάρος στα 3 κιλά φαντάζομαι μέχρι τα 34γρ να μην έχω κάποιο θέμα με την ανάκρουση
Καλορίζικο Κώστα! Νομίζω είναι αυτονόητο ότι θα σου πω ότι έκανες εξαιρετική επιλογή!!! .my man.
Τώρα για την ερώτησή σου, επειδή πρόσφατα πήρα το 687 SP II, που είναι 3250, βαρύτερο από το δικό σου, όταν έριξα δυο 34άρια στον πίνακα (βέβαια καλοκαίρι), την άκουσα κανονικόταταo_O.
Τώρα βέβαια άλλο στον πίνακα και άλλο στο κυνήγι...
Επίσης παίζει τεράστιο ρόλο το πόσο καλά σου έρχεται...

...εγώ πάντως δεν σκοπεύω να κυνηγήσω με πάνω από 32γρ., κυρίως με 28 και 30γρ.
Ορισμένες φορές αναρωτιέμαι τι νόημα έχουν οι μάγκνουμ κάνες! Ποιός ρίχνει 56 γραμμάρια φυσίγγι με δίκανο;
Όπως το είπες και εγώ όσες φορές ρίχνω στον πίνακα την καταλαβαίνω την ανάκρουση και στην καραμπίνα, πόσο μάλλον στο δικανο. Στο κυνήγι όμως και με την ένταση της στιγμής δν καταλαβαίνω τπτ. Και εγώ για χρήση 30-32 το προορίζω απλά αν τύχει μπορεί να ρίξω και κανένα μαλακό 34αρι σε καμια παγωνιά

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές σας. Το ζύγισμα του εκ πρώτης μου φάνηκε εξαιρετικο. Με βάρος στα 3 κιλά φαντάζομαι μέχρι τα 34γρ να μην έχω κάποιο θέμα με την ανάκρουση
Το ultralight έχει καθρέφτη ergal

Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενηView attachment 3582View attachment 3583View attachment 3584View attachment 3585View attachment 3587
Καλορίζικο, καλοτουφεκο Κώστα, να είσαι γερός να το χαρείς!

Τελικά όσο και αν προσπάθησα να ξεφύγω λίγο από τον αγαπημένο μου όμιλο beretta φλερταρωντας με κάποιο νέο δικανο fabarm, τα σχόλια/κριτικες από όπου και αν ρώτησα δν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Έτσι μετά χαράς μόλις απέκτησα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο που είχα από έφηβος, ένα ultra light για τα κυνήγια που κάνω περπατώντας (μπεκατσα/ορτυκι/μπεκατσινι/πέρδικα/τσιχλα. Κάθε άποψη ή εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο καλοδεχουμενηView attachment 3582View attachment 3583View attachment 3584View attachment 3585View attachment 3587
Καλορίζικο!
Καλές τουφεκιές!

Ετσι ..... berettakias ονομα και πραγμα που λεμε.
Να το ευχαριστηθεις σου ευχομαι.
Μα να μην με αφηνει το μικρόβιο να αγγίξω άλλο όπλο .sarcastic.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Μιας και το έχεις το όπλο αν θέλεις στείλε μου τις προτιμήσεις του σε φυσιγγια

Status
Not open for further replies.
Back