ισως επειδη ειναι παλιο το συστημα. το ιδιο παθαινω με την 302.βαζε απο 30 και πανω
Έχεις δίκιο, γιατι πριν τα 28γρ έριξα ένα κουτί tordo 30γρ και τα έριξε όλα χωρίς εμπλοκή!ισως επειδη ειναι παλιο το συστημα. το ιδιο παθαινω με την 302.βαζε απο 30 και πανω
και εγω που εχω την 302 ποτε δεν μου εκανε εμπλοκή με24/ 28γρ.αλαξτε κανα ελατηριο κοντακιου.ισως επειδη ειναι παλιο το συστημα. το ιδιο παθαινω με την 302.βαζε απο 30 και πανω
Είναι πολύ σκληρό το όπλο γιατί είναι σχεδόν καινούριο, τώρα δεν ξέρω αν ήθελε πιο καλή λίπανση γιατί δεν έβαλα σχεδόν καθόλου λάδι όταν το πήρα στα χέρια μου και το καθάρισα.και εγω που εχω την 302 ποτε δεν μου εκανε εμπλοκή με24/ 28γρ.αλαξτε κανα ελατηριο κοντακιου.
Καλορίζικο και καλοντούφεκο φίλε, να το λιώσεις στα κυνηγοτόπια με υγεία!!!Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()
Μπραβο καλοριζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο..............Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()
Καλοδουλευτο!να σου δωσει πολλες χαρες!Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()
καλοριζικο καλοτουφεκο και καλοκαπνιστο. σταθερη αξια. εαν δε βαλεις φωτο οπως υποσχεθηκες θα χαρακτηριστεις ως απεχθης μη βιωσιμος κι επωνυδειστος χεχεχε. καλο λιωσιμοΛοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()
Εξαιρετικη επιλογη Τασο!!να το ευχαριστηθεις οσο κανενα αλλοΛοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()