A
AltairLusso
Μπιμπελό, καλοτουφεκο!
Σε 302 που κατεχω,η βαση εχει σφραγιδα για 1200 bars(PSF και απο πανω 2 αστερια στεφανωμενα).Αρα magnum για εκεινη την εποχη.Αγορα καλοκαιρι του 1984.Ακομα στα χερια μου και απροβληματιστη με μοναδικη αλλαγη ενα επανατατικο και εναν αναστολεα αποθηκης.Καταναλωση φυσιγγιων πανω απο 60.000![/QUOTE]Σόρυ για το .offαλλά δεν υπάρχει καμμία διαφορά στην βάση? Δεν αναγράφει πουθενά μάγκνουμ? Ή εστω σφραγίδες στην βάση για 3"...το λεω γιατί υπάρχει ο μύθος ότι με κάννη μάγκνουμ το όπλο δουλεύει και 3"....
Καλορίζικο και καλοτουφεκο!Λοιπον τα νευρα μου δεν αντεξαν αλλο να περιμενω το 725 μιας και θα καθυστερησουν κι αλλο.Πηρα λοιπον σημερα τον οπλοπωλη και του ειπα να μου φερει το 690 field III. Οπως κι εγινε το απογευμα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι και καθαριζω τα γρασα. Φωτο απο σκ...![]()
Δεν εχω ριξει να δω αν τουφεκαει εκει που κοιταω αλλα σαν επωμισει ερχεται πολυ ωραια. Αλλωστε δεν εχω απαιτητικο σωματοτυπο. Ανηκω στο μεσο σωματοτυπο που οι εταιρειες κατασκευαζουν τα κοντακια ευτυχως.Τασο καλοριζικο φιλε και να το χαρεις για παααρα πολα χρονια με πααρα πολλα θηραματα.
Το κοντακι να ναι πανω σου και σαν οπλο ειναι υπεροχο μην σε ανυσηχει καθολου
Γιαννη επετρεψε μου να κανω μια αναφορά σε αυτο.Σε 302 που κατεχω,η βαση εχει σφραγιδα για 1200 bars(PSF και απο πανω 2 αστερια στεφανωμενα).Αρα magnum για εκεινη την εποχη.Αγορα καλοκαιρι του 1984.Ακομα στα χερια μου και απροβληματιστη με μοναδικη αλλαγη ενα επανατατικο και εναν αναστολεα αποθηκης.Καταναλωση φυσιγγιων πανω απο 60.000!
Μακη ευχαριστω πολυ φιλε. Δεν πειραζει για το καπελο εχω ενα benelli καπελο, οτως η αλλως του ομιλου ειναι...Τάσο καλορίζικο καλοτούφεκο ρε φίλε
καπέλο browning έχουμε κι ο κυρ Βασίλης(το είδε;) κι εγώ τώρα πρέπει να πάρουμε beretta για τις δοκιμές
![]()
Ευχαριστω φιλε μου.. Εχει καλυτερο απο το 686 που επιασα επισης, γραφει στα specs οτι εχει ελαφρυτερες καννες..Καλοτουφεκο φιλε! Να το χαρείς και να το λιώσεις στις τουφεκιες!
Απο ζυγισμα πως ειναι;
Εγραψες φιλε ευχαριστω πολυ!!δωστααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα... καλορίζικο Αναστάση....
Δεν πίνω μαν ... φυσικό το χω..Γεια σου ρε Πανουτσοοοοοο..cool.
Δεν μου λες.
Σε πιο κιβωτιο μπυρας ειστε?
Τριτο προς τεταρτο σε κοβω![]()