Γιάννη εμένα αυτή η γωνία με τρελαίνει! Όποιο όπλο με τέτοια γωνία επώμισα, μου έδωσε φοβερή σκοπευτική αίσθηση!Με χαλαγε λιγο,που εκανε γωνια και δεν ειχε την κλασικη γραμμη,στην μπασκουλα...
Last edited:
Γιάννη εμένα αυτή η γωνία με τρελαίνει! Όποιο όπλο με τέτοια γωνία επώμισα, μου έδωσε φοβερή σκοπευτική αίσθηση!Με χαλαγε λιγο,που εκανε γωνια και δεν ειχε την κλασικη γραμμη,στην μπασκουλα...
Λιιπον Α 304 71 ποντους η δικια μου 3.050 βαρος. Συγισμα τρελο η γωνια απλως τελεια για σκοοευτικη γραμμη.δεν το λεω να ευλογησω τα γενια μου. Εχω αλλαξει τα οπλα. Εδωσα πριν 2 χρονια μια ατουφεκιστη. Κριση βλεπεται. Ομως εχω κρατησει αυτη που εχω κανει πολλα μαζι της. Προβλημα; 0.Το site κάτι λέει για 2980, αν είναι έτσι δεν συμφέρνει.xm..
Καλησπερα! Εχοντας μια beretta a304 με 66 ποντους κανη τωρα και κανενα 9μηνο,συμφωνω μαζι σου οσον αφορα την πολυ καλη σκοπευτικη γραμμη.προσωπικα και μενα με βολευει.οσον αφορα το ζυγισμα με το μαμησιο κοντακι ειναι καλο (ελαφρως εμπροστοβαρη) αλλα οχι τελειο κατα την γνωμη μου.αλλα για οπλο αεριων ειναι κορυφαιο!! μολις αλλαξα κοντακι βαζοντας ενα costum το οπλο ζυγιασε σχεδον τελεια γιατι ηταν πιο βαρυ περιπου 200 gr.πριν λιγο καιρο πηρα και μια benelli centro 66 ποντους κανη,με ανθρακονημα στη ριγα(παναλαφρη ριγα 8mm) ,κατα την γνωμη μου το ζυγισμα που εχουν αυτα τα benelli με ανθρακονημα στη ριγα ειδικα με 61-66 ποντους κανη,το βρισκεις μονο σε πολυ ακριβα δικανα.τρομερο ζυγισμα πραγματικα!Λιιπον Α 304 71 ποντους η δικια μου 3.050 βαρος. Συγισμα τρελο η γωνια απλως τελεια για σκοοευτικη γραμμη.δεν το λεω να ευλογησω τα γενια μου. Εχω αλλαξει τα οπλα. Εδωσα πριν 2 χρονια μια ατουφεκιστη. Κριση βλεπεται. Ομως εχω κρατησει αυτη που εχω κανει πολλα μαζι της. Προβλημα; 0.
Το συγκεκριμενο οπλο ηταν σε αριστη κατασταση μετα το λιφτινγκ που της εκανα!!στη μια κουτα(20 κουτια)που της εριξα ουτε μια εμπλοκη!!ομως μπροστοβαρη,οπως κι αλλες 2 304 που εχουν περασει απο το χερια μουδεν θα ήταν δικιά σου αφού θυμάσαι ότι την δοκίμασα πρώτα εγώ για μερικές ημέρες.....δεν μου άρεσε τίποτα σ εκείνο το όπλο γι αυτό και δεν το κράτησα
τέλος πάντων τα ξύλα παίζουν ρόλο στο ζύγισμα.....την 71 που είχα γι αρκετό καιρό ήταν 3200 με ασπρα όχι ωραία ξύλα αλλά όχι μπροστόβαρη![]()
Ηλία χαζευω για κάτι ελαφρύ λογο μέσης για το περπατητο, χρήμα δεν υπάρχει αλλά έχω μια άδεια αγοράς περίσσευμα......Ψαχνεις καραμπινα;
Γιαννη οι benelli οντως εχουν πολυ καλο ζυγισμα,οπως επισης και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε αυτογεμη παραγωγης!!Καλησπερα! Εχοντας μια beretta a304 με 66 ποντους κανη τωρα και κανενα 9μηνο,συμφωνω μαζι σου οσον αφορα την πολυ καλη σκοπευτικη γραμμη.προσωπικα και μενα με βολευει.οσον αφορα το ζυγισμα με το μαμησιο κοντακι ειναι καλο (ελαφρως εμπροστοβαρη) αλλα οχι τελειο κατα την γνωμη μου.αλλα για οπλο αεριων ειναι κορυφαιο!! μολις αλλαξα κοντακι βαζοντας ενα costum το οπλο ζυγιασε σχεδον τελεια γιατι ηταν πιο βαρυ περιπου 200 gr.πριν λιγο καιρο πηρα και μια benelli centro 66 ποντους κανη,με ανθρακονημα στη ριγα(παναλαφρη ριγα 8mm) ,κατα την γνωμη μου το ζυγισμα που εχουν αυτα τα benelli με ανθρακονημα στη ριγα ειδικα με 61-66 ποντους κανη,το βρισκεις μονο σε πολυ ακριβα δικανα.τρομερο ζυγισμα πραγματικα!
Παρε μια benelli centro να βρεις την υγεια σου Θεοφραστε,best value for money για μεταχειρισμενηΗλία χαζευω για κάτι ελαφρύ λογο μέσης για το περπατητο, χρήμα δεν υπάρχει αλλά έχω μια άδεια αγοράς περίσσευμα......
Εχω εγω μια πολυ καλη να σου δωσω......Ηλία χαζευω για κάτι ελαφρύ λογο μέσης για το περπατητο, χρήμα δεν υπάρχει αλλά έχω μια άδεια αγοράς περίσσευμα......
Άσε εγώ του βρήκα ήδηΕχω εγω μια πολυ καλη να σου δωσω......
Εχω εγω μια πολυ καλη να σου δωσω......
.xm. θα γίνει διαπραγμάτευση στο Σχιστό να αρχίσω να φοβούμεΆσε εγώ του βρήκα ήδη
Δεν τι αμφισβητω,Χρηστο!Γιάννη εμένα αυτή η γωνία με τρελαίνει! Όποιο όπλο με τέτοια γωνία που επώμισα μου έδωσε φοβερή σκοπευτική αίσθηση!
Καρτέρι από καρτέρι έχει διαφορά. Άλλο το καρτέρι σε ντοπιάρικα τρυγόνια, άλλο το καρτέρι σε μπασίματα, άλλο σε ντοπιάρικα τσιχλοκότσυφα του χειμώνα και πάει λέγοντας.berettakides με καννες optima για πείτε μου σε καρτεροκυνηγια τρυγονι τσιχλα τι τσοκ βαζετε μιας και εχω ακούσει οτι αυτές οι κάννες στενοτουφεκάνε. Και αν έχετε να προτείνετε και κανένα φυσιγγάκι ευπρόσδεκτο (αν και υποκειμένικό αυτό).
Άστο Θεο, η συγκεκριμένη καραμπίνα ειναι στην αγγελία απο πέρσι και βάλε.....https://www.hobbi.gr/karampina-beretta-p-7979.html
αυτήν έχει τύχει να την δει κανείς από κοντά; Από την φωτό δεν μου φαίνεται για 76 και λείπει και το αυτάκι του κλείστρου. Αλλά φαίνεται αρκετά ελαφριά για περπατητό για κανένα "μεσόκοπο" σαν και του λόγου μου
συμφωνω κι επαυξανω γιατι το εχω δει στην 400 του μπαρη μου. οτι και να βαλει μεσα το χωνευειΚαρτέρι από καρτέρι έχει διαφορά. Άλλο το καρτέρι σε ντοπιάρικα τρυγόνια, άλλο το καρτέρι σε μπασίματα, άλλο σε ντοπιάρικα τσιχλοκότσυφα του χειμώνα και πάει λέγοντας.
Αν μιλάμε για μια μέση λύση και έναν μέτριο σκοπευτή-κυνηγό, προτείνω το 4* μαμά. Φυσίγγια με πλαστικό κυάθιο... ότι νά ναι, τα χωνεύει όλαΌταν λέω όλα, το εννοώ.
Φρεσκο πραμα! Φαινεται καινουριο οπλο..σε πολυ καλη τιμη!Γιαννη οι benelli οντως εχουν πολυ καλο ζυγισμα,οπως επισης και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε αυτογεμη παραγωγης!!![]()
Οντως,δειχνει καλη ευκαιρια για οποιον θελει ενα αξιοπιστο οπλο ζυγισμενο και με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευηςΦρεσκο πραμα! Φαινεται καινουριο οπλο..
http://www.car.gr/parts/view/8397864/
παιδια μην το μαμειτε τοΟντως,δειχνει καλη ευκαιρια για οποιον θελει ενα αξιοπιστο οπλο ζυγισμενο και με εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης![]()
Διαχρονικο κομματι...τα υπολοιπα απο κοντα...να δω τι φυσιγγια εφερες και θα σου πω....η μαρκα παντως ειναι beretta.xm. θα γίνει διαπραγμάτευση στο Σχιστό να αρχίσω να φοβούμε![]()
παιδια μην το μαμειτε τοεδω λεμε για beretta.για τα καλοζυγισμενα πηγαινετε στο benelli team
![]()