Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλορίζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Ευριπο,άξιζε η ανταλλαγή και αυτό καινούργιο είναι και με καλύτερη κάννη κατά τη γνώμη μου.
παιδια σας ευχαριστω πολυ.κωνσταντινε κι εγω αυτο πιστευω αδερφε μου οτι αξιζε και πολυ μαλιστα

και ιδου
dVQ4PzU.jpg

nLpZOVS.jpg

DCE8ivs.jpg
Γιούρι κάποιου το όπλο μου θυμίζει αυτό...
Να το χαρείς... ξέρω ότι είναι εργαλείο

Μπορει στο χειρισμο να μην πιανει μια μπροστα στη Μ2 το μαυρο κουπι που πηρες... .yelling.... αλλα στηνβλητικη αποδοση εχω δει πραγματα που δεν συμβαινουν συχνα με αυτο το οπλο... Κ πιστεψε με εχω δει πολλα... ;)
Ευχομαι να το χαρεις περισσοτερο...;).shake hands.

Μπορει στο χειρισμο να μην πιανει μια μπροστα στη Μ2 το μαυρο κουπι που πηρες... .yelling.... αλλα στηνβλητικη αποδοση εχω δει πραγματα που δεν συμβαινουν συχνα με αυτο το οπλο... Κ πιστεψε με εχω δει πολλα... ;)
Tα γρηγορα σκαγια τους ειναι περισσοτερα απο αυτα που εχουν η στεννες Αρη,ειναι σε μικρογραφια βεβαια η σχεση αργου και γρηγορου σετ-απ.

Εχει καννη που αν το κατεχεις λιγο το θεμα σκοπευτικα σε αβανταρει πολυ Σαραντο... Εχει λιγοτερα "σκαρτα" σκαγια η κατανομη, κ μπορει στην τσιχλα αυτο να μην φαινεται τοσο, αλλα σε ενα ημερησιο παπιου η διαφορα ειναι εμφανης...;)

αρη σ ευχαριστω πολυ φιλε.μετρανε πολυ αυτα τα λογια απο ανθρωπους σαν κι εσενα

Status
Not open for further replies.
Back