gvp9000
Banned
Κάτσε να δούμε καμιά τουφεκιά με Lambro και θα τα βρούμε ...Με το ΦΠΑ ή χωρίς;
Κάτσε να δούμε καμιά τουφεκιά με Lambro και θα τα βρούμε ...Με το ΦΠΑ ή χωρίς;
Μια rem 1100 δεκαετιας 70 με φουλ τσοκ το μαμαει.Κάτσε να δούμε καμιά τουφεκιά με Lambro και θα τα βρούμε ...
Μια rem 1100 δεκαετιας 70 με φουλ τσοκ το μαμαει.
Γιατί???
Αγαπάμε ρεμι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Βασίλη έψαξα στο κτημα δεν τον βρήκα αυριο ειμαι μπερδεμένος με την δουλεια ,θα ριξω ενα με την μβ 32 στα 29γρ νουμ 3 μολις βρω ευκαιρία .Πατάς το εικονίδιο 1 και μετά στο 2.
Επιλέγεις την φωτογραφία και ανεβαίνει.
Μετά υποβολή απάντησης.
Με κανένα εμπορικό δεν έχεις ;
View attachment 78476
Ναι Κωστή φροντιστήριο με τον @leo !!! (Κρίμα που δεν γράφει πιά )Μάλλον θέλω φροντιστήριο. Τώρα που θα μου κάνει κοντάκι ο Μαστρογιάννης, μπορεί να τα καταφέρω.
Να δω τον Λέο να κερναει μπισκοτάκια επιβράβευσης σε κυνήγο ,κατόπιν επιτυχούς προσταγης ....κ ας ρίχνω με ατσάλινα μια ζωήΝαι Κωστή φροντιστήριο με τον @leo !!! (Κρίμα που δεν γράφει πιά )
Εγώ μια φορά το προσπάθησα, αλλά ως ανεπίδεκτος μαθήσεως άλλα μούλεγε κι άλλα έκανα... Κατάφερα να κάνω λάθος ακόμα κι αυτά που υπό ΚΣ δεν έχω πρόβλημα.
O άνθρωπος κόντευε να σκίσει τα πτυχία του...
You can't teach an old dog new tricks...
Υπερβολικο μου ακουστηκε αυτο...εκει που ριχνει η greystone με 5αρι η Μ2 θελει 2αστρα
Πω ρε φιλε προσκοπευσεις στα δυο πρωτα...καλα το δευτερο ολα τα λεφτα...Αυτο ειναι, κανεις μια τετοια ντουφεκια τα μαζευεις και πας σπιτακι σου...Και ήρθε η ώρα ν αποκτήσει ενδιαφέρον το θέμα χιχιχι
Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....Πω ρε φιλε προσκοπευσεις στα δυο πρωτα...καλα το δευτερο ολα τα λεφτα...Αυτο ειναι, κανεις μια τετοια ντουφεκια τα μαζευεις και πας σπιτακι σου...
γαμωτο επρεπε να την πουλούσα μετα απο αυτο το βιντεο την πλας, θα επιανε περισσότεραΚαι ήρθε η ώρα ν αποκτήσει ενδιαφέρον το θέμα χιχιχι
Ακριβως εγω που δεν κυνηγαω και παπι(σπανιως καμμια εναρξη...) το ειδα τρεις τεσσερις φορες για να το συνειδητοποιησω...Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....
Εδώ ακριβώς είναι το θεμαΠόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά με τις ταπεινές Μ2 φίλε μου έλεγαν πως τα σκάγια πέφτουν καταγής μετά τα 40 μέτρα , σιγά μην περιμένω να πάρω Beretta για να τα κάνωΦίλε Άρη ήρθε η ώρα νομίζω μετά απ' αυτό να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις σφεντόνες που έχεις και να έρθεις στη μεγάλη αγκαλιά της Μπερέτα
Αυτή που είδες στο βιδεο ητανεΌταν τα κάναμε εμείς αυτά με τις ταπεινές Μ2 φίλε μου έλεγαν πως τα σκάγια πέφτουν καταγής μετά τα 40 μέτρα , σιγά μην περιμένω να πάρω Beretta για να τα κάνω
Βέβαια στα πλαίσια της μαλακίας που με έχει πιάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια, μην το θεωρήσεις κ περίεργο να δώσω κ τη μαξους κάποια στιγμή κ να πάρω κ καμία Beretta έτσι για την καυλαντα... Θα πάρω αυτή με το μακρυ τον κώνο που δεν σκοτώνει...
Πω ρε φιλε προσκοπευσεις στα δυο πρωτα...καλα το δευτερο ολα τα λεφτα...Αυτο ειναι, κανεις μια τετοια ντουφεκια τα μαζευεις και πας σπιτακι σου...
Γιατι κατι αλλα βιντεο με αμερικανακια που εχουν ομοιωματα και σφυριχτρες δεν ειναι για να πατας καν τη σκανδαλη,του πετας το οπλο στο κεφαλι και το παιρνεις...
Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....
Αν σας πω όμως απόσταση θα καραφλιάσετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ ακριβώς είναι το θεμα
Μόνο Franchi λέμε.Φίλε Άρη ήρθε η ώρα νομίζω μετά απ' αυτό να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις σφεντόνες που έχεις και να έρθεις στη μεγάλη αγκαλιά της Μπερέτα