Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια rem 1100 δεκαετιας 70 με φουλ τσοκ το μαμαει.
Γιατί???
Αγαπάμε ρεμι μέχρι να σβήσει ο ήλιος. .love.

Ανόητες αγαααααάπες ανόητα φιλιάα
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεεεεεύτικα‼️
Τώρα τι να σου πωωωω τι να μου πεις κι εμέεεναααα
έτσι όπως παίιιιξαμε κι οι δυο με ζάρια πειραγμένα
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα‼️ στο γενικά εσύυυυυ στο γενικάαααααα😆

Πατάς το εικονίδιο 1 και μετά στο 2.
Επιλέγεις την φωτογραφία και ανεβαίνει.
Μετά υποβολή απάντησης.
Με κανένα εμπορικό δεν έχεις ;

View attachment 78476
Βασίλη έψαξα στο κτημα δεν τον βρήκα αυριο ειμαι μπερδεμένος με την δουλεια ,θα ριξω ενα με την μβ 32 στα 29γρ νουμ 3 μολις βρω ευκαιρία .

Μάλλον θέλω φροντιστήριο. Τώρα που θα μου κάνει κοντάκι ο Μαστρογιάννης, μπορεί να τα καταφέρω.
Ναι Κωστή φροντιστήριο με τον @leo !!! (Κρίμα που δεν γράφει πιά :confused:)
Εγώ μια φορά το προσπάθησα, αλλά ως ανεπίδεκτος μαθήσεως άλλα μούλεγε κι άλλα έκανα... Κατάφερα να κάνω λάθος ακόμα κι αυτά που υπό ΚΣ δεν έχω πρόβλημα.
O άνθρωπος κόντευε να σκίσει τα πτυχία του....hair.
You can't teach an old dog new tricks...:(

Ναι Κωστή φροντιστήριο με τον @leo !!! (Κρίμα που δεν γράφει πιά :confused:)
Εγώ μια φορά το προσπάθησα, αλλά ως ανεπίδεκτος μαθήσεως άλλα μούλεγε κι άλλα έκανα... Κατάφερα να κάνω λάθος ακόμα κι αυτά που υπό ΚΣ δεν έχω πρόβλημα.
O άνθρωπος κόντευε να σκίσει τα πτυχία του....hair.
You can't teach an old dog new tricks...:(
Να δω τον Λέο ‼️να κερναει μπισκοτάκια επιβράβευσης😆 σε κυνήγο ,κατόπιν επιτυχούς προσταγης ....κ ας ρίχνω με ατσάλινα μια ζωή😆😆😆😆

Και ήρθε η ώρα ν αποκτήσει ενδιαφέρον το θέμα χιχιχι
Πω ρε φιλε προσκοπευσεις στα δυο πρωτα...καλα το δευτερο ολα τα λεφτα...Αυτο ειναι, κανεις μια τετοια ντουφεκια τα μαζευεις και πας σπιτακι σου...
Γιατι κατι αλλα βιντεο με αμερικανακια που εχουν ομοιωματα και σφυριχτρες δεν ειναι για να πατας καν τη σκανδαλη,του πετας το οπλο στο κεφαλι και το παιρνεις...

Πω ρε φιλε προσκοπευσεις στα δυο πρωτα...καλα το δευτερο ολα τα λεφτα...Αυτο ειναι, κανεις μια τετοια ντουφεκια τα μαζευεις και πας σπιτακι σου...
Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....

Φίλε Άρη ήρθε η ώρα νομίζω μετά απ' αυτό να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις σφεντόνες που έχεις και να έρθεις στη μεγάλη αγκαλιά της Μπερέτα
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά με τις ταπεινές Μ2 φίλε μου έλεγαν πως τα σκάγια πέφτουν καταγής μετά τα 40 μέτρα , σιγά μην περιμένω να πάρω Beretta για να τα κάνω:p
Βέβαια στα πλαίσια της μαλακίας που με έχει πιάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια, μην το θεωρήσεις κ περίεργο να δώσω κ τη μαξους κάποια στιγμή κ να πάρω κ καμία Beretta έτσι για την καυλαντα... Θα πάρω αυτή με το μακρυ τον κώνο που δεν σκοτώνει...

Όταν τα κάναμε εμείς αυτά με τις ταπεινές Μ2 φίλε μου έλεγαν πως τα σκάγια πέφτουν καταγής μετά τα 40 μέτρα , σιγά μην περιμένω να πάρω Beretta για να τα κάνω:p
Βέβαια στα πλαίσια της μαλακίας που με έχει πιάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια, μην το θεωρήσεις κ περίεργο να δώσω κ τη μαξους κάποια στιγμή κ να πάρω κ καμία Beretta έτσι για την καυλαντα... Θα πάρω αυτή με το μακρυ τον κώνο που δεν σκοτώνει...
Αυτή που είδες στο βιδεο ητανε

Γιατι κατι αλλα βιντεο με αμερικανακια που εχουν ομοιωματα και σφυριχτρες δεν ειναι για να πατας καν τη σκανδαλη,του πετας το οπλο στο κεφαλι και το παιρνεις...
Πόσοι μπορούν να πιστέψουν αυτή την προσκοπευση είναι το θέμα....
Εδώ ακριβώς είναι το θεμα
Αν σας πω όμως απόσταση θα καραφλιάσετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά
1693920097997.png

Status
Not open for further replies.
Back