Τώρα που είδα στο σπασμένο κλείστρο και την ταλαιπωρία που θα έχει κράτησε την μην την αλλάζεις
Δεν μου λες πως την κανεις καλιτερα βλητικα και εαν κωλυεσαι μην μαθουν τα μυστικα οι berettakides στειλε πμ......Τώρα που είδα στο σπασμένο κλείστρο και την ταλαιπωρία που θα έχει κράτησε την μην την αλλάζεις
Μιλάμε για όπλο αερίου, τίποτα δεν καταλαβαίνεις.Καποιος που να εχει την ultra lite να μας πει τη γνωμη του?θελω να μαθω αν ειναι κουραστικη πχ στο περπατητο τσιχλας, που ριχνουμε πολλα φυσιγγια λογω του οτι ειναι ελαφρια.καθως επισης και στις βαριες γομωσεις απο 34gr και πανω αν εχει πολυ ανακρουση.
Το λεω απ την αποψη οτι ειναι πολυ ελαφρυ.επισης διαβασα οτι εκανε γενικα εμπλοκες σε καποια φυσιγγια με μικρο μεταλλο.Μιλάμε για όπλο αερίου, τίποτα δεν καταλαβαίνεις.
Α400 με μικρο πιστονι και μια τρυπα αεριων στην κάννη δεν κανει εμπλοκες.... αν εκανα περπατητα θα ηταν η πρωτη μου επιλογηΤο λεω απ την αποψη οτι ειναι πολυ ελαφρυ.επισης διαβασα οτι εκανε γενικα εμπλοκες σε καποια φυσιγγια με μικρο μεταλλο.
Ειναι σαν να ριχνεις με αεροβόλο.Καποιος που να εχει την ultra lite να μας πει τη γνωμη του?θελω να μαθω αν ειναι κουραστικη πχ στο περπατητο τσιχλας, που ριχνουμε πολλα φυσιγγια λογω του οτι ειναι ελαφρια.καθως επισης και στις βαριες γομωσεις απο 34gr και πανω αν εχει πολυ ανακρουση.
Κατά τη προσωπική μου πάντα άποψη και το τονίζω αυτό η Μπερέτα πιάνει κορυφή με τη 391Να πώ κακία;
Κάποιοι λένε ότι τα αυτογεμή της beretta κορυφώθηκαν με την 390. Ένας από αυτούς είναι ο Randy wakeman, ο οποίος έγραψε ότι ο ιδιοκτήτης-πρόεδρος μιας εταιρίας που οργανώνει κυνήγια στην Αργεντινή θεωρεί ότι τα πιο αξιόπιστα τουφέκια είναι η 390 και η montefeltro.
Έτσι ακριβώς,η 390 χοντροκομμένη και έβγαζε και προβλήματα, από την 391 απογειώθηκε.Κατά τη προσωπική μου πάντα άποψη και το τονίζω αυτό η Μπερέτα πιάνει κορυφή με τη 391
Ναι ομως λενε οτι η a400 ειναι ακομα καλυτερη και πιο εξελιγμενη και απο αυτες που υποθηκαν προηγουμενως.Έτσι ακριβώς,η 390 χοντροκομμένη και έβγαζε και προβλήματα, από την 391 απογειώθηκε.
Πολύ καλή είναι, καλύτερη δεν ξέρω.Ναι ομως λενε οτι η a400 ειναι ακομα καλυτερη και πιο εξελιγμενη και απο αυτες που υποθηκαν προηγουμενως.
Το τερμάτισε και το παράτησε ΜετάΈτσι ακριβώς,η 390 χοντροκομμένη και έβγαζε και προβλήματα, από την 391 απογειώθηκε.
Εξαρτάται πως το βλέπει κανειςΝαι ομως λενε οτι η a400 ειναι ακομα καλυτερη και πιο εξελιγμενη και απο αυτες που υποθηκαν προηγουμενως.
Την 390 την ειχα 20 χρονια.Χοντροκομμενη ,οπως ειπες,μπροστοβαρη με 71 ποντους κανη,πολυ καλη ντουφεκια και αρκετα προβληματα.Κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερη η es100 που πηρα μετα,με καθολου προβληματα και εξισου καλη(αν οχι καλυτερη)ντουφεκια!ακριβώς,η 390 χοντροκομμένη και έβγαζε και προβλήματα, από την 391 απογειώθηκ
Οπλαρα είναι με κλειστά μάτιαΤο λεω απ την αποψη οτι ειναι πολυ ελαφρυ.επισης διαβασα οτι εκανε γενικα εμπλοκες σε καποια φυσιγγια με μικρο μεταλλο.
Τελειως διαφορετικα οπλα ομως...Beretta η μια Benelli η αλλη...Την 390 την ειχα 20 χρονια.Χοντροκομμενη ,οπως ειπες,μπροστοβαρη με 71 ποντους κανη,πολυ καλη ντουφεκια και αρκετα προβληματα.Κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερη η es100 που πηρα μετα,με καθολου προβληματα και εξισου καλη(αν οχι καλυτερη)ντουφεκια!
Την εχεις τη συγκεκριμενη?μπορω να σε ρωτησω καποια πραγματακια που θελω σε πμ?Οπλαρα είναι με κλειστά μάτια
32γρ ρίχνεις όλη μέρα
Μέχρι 36 ρίχνεις άνετα
Εμπλοκή καμία στα 3 χρόνια με 30γρ και πάνω