Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;

Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
Ανέκαθεν τα ξύλα και τα εξαρτήματα αγοράζονταν από μικρές βιοτεχνίες της Μπρέσια. Τώρα ποιος ξέρει;

Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρω

Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρω
Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.

ωχ φιρι φιρι το παςhttps://elle.gr/yperoxo-kormi/banio-sti-thalassa-ta-51-ofeli-tou-pou-tha-se-ekplixoun/

Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.
και μενα το ιδιο... επειδη δεν με κοβω να αλλάζω οπλο συντομα (ζαχαρωνω την Cordoba βεβαια) θα δοκιμαστει σε βαθος χρονου

Αν σπάει το κλείστρο θα φτάσει στα αυτιά τους και θα διορθωθεί με ισχυρότερη κόλληση,γιατί η κόλληση είναι κόλληση,κάτι να μην πάει καλά (πόροι να υπάρχουν), μπορεί στις μεγάλες πιέσεις να σπάσει,εξάλλου μηχανοποιημένα προϊόντα είναι φασον βγαίνουν από μηχανές όπου υπάρχει κόλληση ίσως μια στο τόσο να βγάλει και ελάττωμα.Γιατι να μην επιτρέπει κόλλημα,εδώ επιτρέπει τα πριτσίνια στους σιδηροδρόμους των κλειστρών .

Συνονόματε κ γνωστη πραγματικά πολλών πραγμάτων.ξανατονιζω το κόλλημα σε ΑΥΤΟΓΕΜΕΣ. γιατί στο ποζε βεβαίως επιτρέπεται ασημοκολληση η στα πιο ακριβά ποζε καλα'ι'
Θα σου πω οι κολλήσεις δεν είναι ακριβώς ασημοκοληση αλλά ένα μίγμα με μεγάλο ποσοστό .Τι σου έγραψα, οι οδηγοί του εμβόλου που σπρώχνει τα κλείστρα σε όπλα αερίων λέω με πριτσίνια π χ(302 Μπερέτα) και λέω θα μπορούσε να είναι μονοκόμματο κομμάτι οδηγοί με κύλινδρο και δεν το έκαναν και έβαλαν πριτσίνια, άρα γιατί να μην επιτρέπετε να είναι οι οδηγοί κολλημένοι.Ασχετως αν είναι σωστό ή όχι .Εξάλλου δε γνωριζουμε αν εξέτασε κάποιο λεπτομερώς το όπλο αφού πέρασε τεστ δοκιμών ,για να αποφανθεί ότι απαγορεύεται ίσως ένα τέτοιου είδους δέσιμο οδηγών κλείστρου.

Status
Not open for further replies.
Back