Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;

Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
Ανέκαθεν τα ξύλα και τα εξαρτήματα αγοράζονταν από μικρές βιοτεχνίες της Μπρέσια. Τώρα ποιος ξέρει;

Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρω

Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρω
Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.

ωχ φιρι φιρι το παςhttps://elle.gr/yperoxo-kormi/banio-sti-thalassa-ta-51-ofeli-tou-pou-tha-se-ekplixoun/

Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.
και μενα το ιδιο... επειδη δεν με κοβω να αλλάζω οπλο συντομα (ζαχαρωνω την Cordoba βεβαια) θα δοκιμαστει σε βαθος χρονου

Κώστα συμφωνώ απόλυτα ότι το μονοκόμματο κλείστρο φαίνεται μαλακια έχω αναφέρει ότι πήρα Α400 κ στο τέλος της σεζόν την έσπρωξα.το ερωτημα είναι το εξής,επιτρέπει ο κανονισμός ασφαλείας το οποιοδηποτε κόλλημα εξαρτήματος σε αυτογεμες,και αν όχι πως πήρε σφραγίδα CIP η beretta?δεν κάνω τον έξυπνο σέβομαι το θηρίο που λέγεται Beretta εξάλλου το είχα κ το ξέρω το όπλο.αλλα εδώ μέσα κάποιος ανέφερε σπασμένο κλείστρο κ οι κακίες γλώσσες από USA λένε για Extreme plus σε πολλές συνεχόμενες βαριές γομωσεις πάλι σπάει το κλείστρο.

Status
Not open for further replies.
Back