Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την είχα ακούσει και από τον Γιώργο τον ψιλακη.Αλλα θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας.Εχω πειράξει
πολλά επάνω σε όπλα και έχω βάλει και ανθρώπους με γνώσεις και έχουν ψάξει πάρα πολλές λεπτομέρειες κτλ.Κατι δε μου αρέσει στο να πάρω μια κανη και να τις κάνω αυτές τις μετατροπές που χρειάζεται για να την τοποθετήσω σε άλλο όπλο ,αποκόλληση κόλληση αλλά δακτυλίδια κλείσιμο τρυπών αεριων κόψιμο και δημιουργία υποδοχής για βιδωτη ουρά ,που είναι από άλλο μέταλο , ξέρεις για όλο αυτό έχω έναν πολύ σοβαρό ενδοιασμό και δεν πιστεύω πως θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα από την ίδια την κανη χωρίς όλα αυτά,ίσως και νά κάνω λάθος.Αλλα θα προτιμούσα τις εργασίες που σου εγραψα ,να τις έκανα στην ίδια υπάρχον κανη της ssport παρά να έβαζα άλλη κανη με τόσο μοντιφαρισμα.
Δεν έχει τρύπες η 870.
Μια βιδωτή ουρά κ ένα δακτυλίδι μήμ το φοβάσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.
Τους κώνους σε απλές(όχι μαγκνουμ ) κάννες ν φοβάσαι.

Δεν έχει τρύπες η 870.
Μια βιδωτή ουρά κ ένα δακτυλίδι μήμ το φοβάσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.
Τους κώνους σε απλές(όχι μαγκνουμ ) κάννες ν φοβάσαι.
Έχεις δίκιο είναι η επαναληπτική.Οσο για τους κώνους καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις,όταν τον παρατραβας ,είναι σαν το πουλί με το τίναγμα καταντάει μαλακία.

Ναι δεν το συζητάω.
Ερώτηση.
Στην α300 μπορεί ν γίνει μετατροπή πχ αλλη σκανδαλοθήκη γιανα μην χρειαζεται ν πατας το κουμπί για να γεμίσεις?
Εισαι τυχερος γιατι αυτην την στιγμη εχω και τις τρεις 300-301 -302 θα το τσεκαρω και θα σου πω,γιατι εχω καποιες αμφιβολιες εαν συνεργαζονται καποια εξαρτηματα

390. Δεν είναι και έργο τέχνης η κόλληση, αλλά δεν έσπασε.
Στην 390 αυτη η κολληση δεν εβγαλε ποτε προβλημα.Την ειχα απο το ΄96 μεχρι περσι και ειχα ριξει παρα πολλα φυσιγγια και πολλα προβληματα.3 σπασμενα αυτακια κλειστρου,3 σπασμενες ουρες,2 ασφαλειες πιστονιου,ελατηρια κλπ..,αλλα στην κολληση δεν ειχε ποτε θεμα!

Να ρωτήσω ακόμα αν είναι νόμιμες.
Από τη στιγμή που είναι δηλωμένες κανες βάσεις γιατί να είναι παράνομες θα μπορούσες να έχεις 5 διαφορετικά μοντέλα benelli και να άλλες κανες τι θα σου πει κάποιος,ο ξάδελφος μου κυνηγά με τη centto γιατί ερχετε καλύτερα με την κανη της ssport πάνω .

ΤΙ έριχνες ρε παλικάρι μου?? :oops: :oops:
Δεν ξερω τι γινοταν.εριχνα πολλα φυσιγγια,κυριως ομως τσιχλοφυσιγγα.Να ειχα ριξει και στα υδροβια 5-6 κουτια Κουτουμανο Σεμι και 3-4 Μπιτουρμπο τα παλια,οτιδηποτε αλλο ηταν κατω απο 36γρ.Το ιδιο οπλο εχει φιλος (η μονη διαφορα,οτι εμενα ηταν 71 ποντους 2 αστρα,ενω η δικια του 66 με τσοκ) και του ειχε βγαλει λιγοτερα προβληματα,2σπασμενες ουρες και 1 αυτακι κλειστρου αλλα με πολυ λιγοτερα φυσιγγια....Μπορει να ειχα πεσει και στην περιπτωση..

Εντάξει ρε παιδιά υπάρχουν και αυτοί που τα γουστάρουν τα φουρνελα ,στην τελική εγώ να είμαι καλά δεν πάνα γίνει ζαρτιερα το όπλο θα πάρω άλλο,την 302 την βολευτηκα όσο κανένα άλλο αλλά για πολλά νάζια δεν είναι πήρα και 303 μια από τα ίδια ,σαν τον sbe1 που τα πήγαινε κορδέλα τα υπερτασηκα καμία .

Να δουμε σε ποιον απο εδω θα σπασει πρωτα
Εσύ ρε μάστορα όπως και εγώ έχουμε ρίξει τρία καράβια φυσίγγια. Γιατί δεν είχαμε προβλήματα; Σε όλα τα όπλα θα τύχει κάπου κάποτε πρόβλημα. Μάλλον να μαζευτούμε να πάμε να συμβουλεύσουμε τούς άσχετους πως φτιάχνουμε όπλα......

Εσύ ρε μάστορα όπως και εγώ έχουμε ρίξει τρία καράβια φυσίγγια. Γιατί δεν είχαμε προβλήματα; Σε όλα τα όπλα θα τύχει κάπου κάποτε πρόβλημα. Μάλλον να μαζευτούμε να πάμε να συμβουλεύσουμε τούς άσχετους πως φτιάχνουμε όπλα......
και δεν καθαριζω παραπάνω απο 2 φορές τον χρονο... θα δειξει Κωστα αν βγαλει κατι θα ειμαι ο πρωτος που θα το πω

Status
Not open for further replies.
Back